0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιο πλήρες, και το πιο τεκμηριωμένο. Για να καταλάβεις τι εννοώ όταν έδωσα ΑΣΕΠ έγραψα πρόγραμμα Sigel για τις φυσικές επιστήμες και τεκμηρίωσα κανονικά. Αμφιβάλλω αν το ήξεραν καν αυτοί που διορθώσανε.... Όμως ήταν καλά τεκμηριωμένο και αναλυμένο, οπότε δεν είχα πρόβλημα (πέραν του προφανούς που αντί να κάνω ένα νορμάλ σχέδιο πήγα και κόλλησα με το δύσκολο η ψωνάρα, σλλά στ' αλήθεια δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το άλλο ΚΟΛΗΜΑ ΛΕΜΕ!!!! )
Μακαρι να ειναι χλωμο, αλλά δε μπορούμε να βασιστούμε στα φροντηστήρια επειδή εχουν μαθήματα μεχρι τοτε, τη δουλεια τους κανουν, μεχρι να βγει ακριβης ημερομηνια θα δημιουργουν καινούργια τμηματα.
Αχ κορίτσια δεν αντέχω άλλο, έχω αγχωθεί. Από τη μια τα δικαιολογητικά και από την άλλη το διάβασμα... Αφήστε που αυτά που διαβάζω τα ξεχνάω μετά από κάποιο διάστημα και είναι σαν μην τα έχω ξαναδεί ποτέ
Να κάνω μια ερώτηση;;;Από πού μάθαμε ότι ο Κιτσαράς δε θα είναι στην επιτροπή που βγάζει τα θέματα;;; Προσωπικά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο και θεωρώ ότι πρέπει να διαβάσουμε τα βιβλία του.Τα τελευταία χρόνια πέφτουν θέματα από μέσα από αυτά, για να μη πω ότι μπαίνουν τίτλοι και ακριβείς εκφράσεις.Αν έχετε άλλη ενημέρωση από σοβαρή και έγκυρη πηγή, καλώς.Ευχαριστώ!
Ειναι δυσκολο να σκεφτεις θετικα...εγω τουλαχιστον τα χω παιξει!
Συγνώμη...το ότι βγαίνει στη σύνταξη δε νομίζω ότι έχει σχέση με το αν θα βάλει θέματα ή όχι.Παίρνει σύνταξη από καθηγητής Πανεπιστημίου. Του απαγορεύει κανείς να είναι και θεματοδότης;;;Δε ξέρω. Δε το νομίζω.