0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι πράγματι ισχύει το 50ωρο για την Πρωτοβάθμια αλλά δεν ξέρουν αν κολλάνε ένσημα ή αν πληρωνόμαστε. Είπαν να ξαναπάρω τη Δευτέρα. Να δούμε τι άλλο φασούλι θα βγάλουν! Μπράβο, πάντως, fountouki, που μου άνοιξες τα μάτια!!! Δεν το ήξερα. Walkleon, αλήθεια, πώς το έκανες αυτό;;;!!!
Αν κάποιος έχει πάνω από 10 ώρες/εβδομάδα, δηλαδή 40 ώρες το μήνα στη ΠΔΣ τι γίνεται? Δεν μετράνε κανονικά ως τις 50 το μήνα ?
δλδ ρε παιδια :'(αμαν τωρα τα χω παιξει λιγο. γω δουλευω 12 ωρες σε ολοημερο και 9 ωρες σε ΣΔΕ. Οι ωρες του Οκτωβρη ειναι πανω απο 90 θα πιαστουν μονο οι 50? τοτε το σκιζομαι για τις ωρες αυτες και χαρηκα που πήρα φετος αυτα τα σχολεια?Αχ παιδια ας απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα και ας μου δωσει και ενα τηλεφωνο στο υπουργείο να μιλησω και με αυτους.....
Αφού η υπουργική απόφαση γράφει μέχρι 10 ώρες ΠΔΣ πώς γίνεται μέχρι 44 ώρες το μήνα δηλαδή 0,5 μόρια?
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 10, 2008, 12:08:52 pmΠαιδιά, μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι πράγματι ισχύει το 50ωρο για την Πρωτοβάθμια αλλά δεν ξέρουν αν κολλάνε ένσημα ή αν πληρωνόμαστε. Είπαν να ξαναπάρω τη Δευτέρα. Να δούμε τι άλλο φασούλι θα βγάλουν! Μπράβο, πάντως, fountouki, που μου άνοιξες τα μάτια!!! Δεν το ήξερα. Walkleon, αλήθεια, πώς το έκανες αυτό;;;!!!Τις επιπλέον ώρες τις πληρωνόμαστε! Δεν πάνε χαμένα τα χρήματα! Και στην βεβαίωση προϋπερεσίας που θα πάρεις από την Α/
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 10, 2008, 12:39:26 pmΠαράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 10, 2008, 12:08:52 pmΠαιδιά, μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι πράγματι ισχύει το 50ωρο για την Πρωτοβάθμια αλλά δεν ξέρουν αν κολλάνε ένσημα ή αν πληρωνόμαστε. Είπαν να ξαναπάρω τη Δευτέρα. Να δούμε τι άλλο φασούλι θα βγάλουν! Μπράβο, πάντως, fountouki, που μου άνοιξες τα μάτια!!! Δεν το ήξερα. Walkleon, αλήθεια, πώς το έκανες αυτό;;;!!!Τις επιπλέον ώρες τις πληρωνόμαστε! Δεν πάνε χαμένα τα χρήματα! Και στην βεβαίωση προϋπερεσίας που θα πάρεις από την Α/