0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω περυσι βγηκαν τελη Ιουνιου -αρχες Ιουλιου (πρωτα βγαινουν οι αποσπασεις για φορεις και μετα τα αλλα )αλλα για σχολεια τα κενα βγηκαν 18-20 Αυγουστου περιπου ..αρα το σε ποιο σχολειο παμε, το μαθαινουμε σχετικα αργα αν ξερει καποιος περισσοτερα please help!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, σχετικά με το παραπάνω. Το σχολικό έτος 2010 - 2011, σκέφτομαι να υποβάλλω αίτηση μετάθεσης, αν καταφέρω να την πάρω, θα πρέπει να παραμείνω για 2 χρόνια, αν δεν τα καταφέρω, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Θα μπορώ να κάνω ξανά αίτηση το 2011 - 2012;
Παράθεση από: AnnaB στις Μαΐου 07, 2010, 05:54:16 pmΘα ήθελα να σας ρωτήσω, σχετικά με το παραπάνω. Το σχολικό έτος 2010 - 2011, σκέφτομαι να υποβάλλω αίτηση μετάθεσης, αν καταφέρω να την πάρω, θα πρέπει να παραμείνω για 2 χρόνια, αν δεν τα καταφέρω, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Θα μπορώ να κάνω ξανά αίτηση το 2011 - 2012;Αν πάρεις μετάθεση, μένεις δυο χρόνια. Αν δεν την πάρεις, κάνεις ξανά αίτηση την επόμενη χρονιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Πήρα μετάθεση στην περιοχή που ήθελα με 77 μόρια περίπου.Γίνεται η ανακοίνωση των κενών, βγαίνει κατάσταση με τους συναδέλφους και τα μόρια μας και βλέπω ότι είμαι μείον 8 μόρια.Έγινε λάθος ή μήπως είναι εκτός τα μόρια της συνυπηρέτησης,της πρώτης επιλογής και της εντοπιότητας?Επίσης και μια άλλη ερώτηση που μου ήρθε τώρα.Η διευθύντρια στο σχολείο που δουλεύω φέτος με απόσπαση,μου είπε ότι δήλωσε το σχολείο με μισή οργανική γιατί έχει κάτω απο 11 ώρες.Στα κενά που ανακοινώθηκαν το σχολείο δεν είναι μέσα.Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?
Αν καποια απο αυτα τα οργανικα κενα δεν καλυφθουν, μπορει να τα δωσουν μετα σ'αυτους που θα πανε στο νομο με αποσπαση (δηλαδη αν παρω αποσπαση για εκει μπορω να παω σ'ενα απο αυτα ή αυτο δεν γινεται επειδη ειναι οργανικα και θα μεινουν για νεοδιοριστους και αναπληρωτες υποχρεωτικα ?
Παράθεση από: freesoulsophie στις Μαΐου 03, 2010, 04:57:24 pmΑν καποια απο αυτα τα οργανικα κενα δεν καλυφθουν, μπορει να τα δωσουν μετα σ'αυτους που θα πανε στο νομο με αποσπαση (δηλαδη αν παρω αποσπαση για εκει μπορω να παω σ'ενα απο αυτα ή αυτο δεν γινεται επειδη ειναι οργανικα και θα μεινουν για νεοδιοριστους και αναπληρωτες υποχρεωτικα ?Φυσικά μπορεί να τα δώσουν σε αποσπασμένους αν και χλωμό το βλέπω να μην καλυφτούν τα οργανικά κενά από μετατιθέμενους και όσους είναι στη διάθεση.Συνήθως οι αποσπασμένοι καλύπτουν λειτουργικά κενα όπως και οι νεοδιόριστοι και οι αναπληρωτές.Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει στο νομό που σε ενδιαφέρει.