0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι απλώς άδικο, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν επιτρέπεται διορισμός σε περιοχή που έχει ζητηθεί μετάθεση και δεν έχει ικανοποιηθεί.
Παράθεση από: margavare στις Απριλίου 29, 2010, 09:36:37 pmΔεν είναι απλώς άδικο, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν επιτρέπεται διορισμός σε περιοχή που έχει ζητηθεί μετάθεση και δεν έχει ικανοποιηθεί.αυτό πού μπορούμε να το δούμε;;;;;
Παράθεση από: anast29 στις Απριλίου 30, 2010, 09:40:11 amλοιπον συναδελφοι,μια επειγουσα απορια της τελευταιας στιγμης.Ισχυει οτι μπορουμε να ανακαλεσουμε την αποσπαση;;Συμβαινει το εξης,με τον αντρα μου σκεφτομαστε για δευτερο παιδι μπας και γλιτωσω την ξενιτια,αφου η μεταθεση μου ειναι μεν πιο κοντα απο την οργανικη,αλλα παλι εκατονταδες χιλιομετρα.Εαν λοιπον προκυψει εγκυμοσυνη και παρω αδεια μπορω να ανακαλεσω την αποσπαση ωστε να εκτελεσω την οργανικη μου εχοντας αδεια;;παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει,ευχαριστωΆφωνος...
λοιπον συναδελφοι,μια επειγουσα απορια της τελευταιας στιγμης.Ισχυει οτι μπορουμε να ανακαλεσουμε την αποσπαση;;Συμβαινει το εξης,με τον αντρα μου σκεφτομαστε για δευτερο παιδι μπας και γλιτωσω την ξενιτια,αφου η μεταθεση μου ειναι μεν πιο κοντα απο την οργανικη,αλλα παλι εκατονταδες χιλιομετρα.Εαν λοιπον προκυψει εγκυμοσυνη και παρω αδεια μπορω να ανακαλεσω την αποσπαση ωστε να εκτελεσω την οργανικη μου εχοντας αδεια;;παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει,ευχαριστω
Damien, δεν είπα εγώ οτι είναι παράνομο ο διορισμός νεοδιόριστων αλλά ο/η margavare.Απλά ξέρω οτι συμβαίνει και σε περιοχές που με ενδιαφερουν και το έχω παρακολουθήσει πραγματικά αν δεν πάρει κάποιος μετάθεση ,δεν γίνονται και διορισμοί νεοδιόριστων.Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετική νομοθεσία.Αλλά αφού δεν το ξερεις εσύ δεν θα υπάρχει.
Κillbill,το οτι υπάρχουν Α περιοχές νομών για τους νεοδιόριστους δεν σημαίνει ακριβώς οτι τα πράγματα στην επαρχία είναι καλύτερα.Συνήθως αυτό συμβαίνει στην Πελοπόνησσο και τα νησιά που όσοι διορίζονται εκει είναι όλοι ξένοι και μόλις μπορέσουν φεύγουν .Επίσης υπάρχουν και συγκεκριμένες ειδικότητες που υπάρχει έλλειψη.Και τέλος,δεν είναι απαραίτητο οτι όλοι οι μόνιμοι ζητάνε μετάθεση για την Α περιοχή του νομού.Εγώ ξέρω πολλούς μόνιμους που από άποψη υπηρετούν σε