0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ.την αίτηση απόσπασης την έκανα το φθινόπωρο στην ΔΔΕ Κεφαλλονιάς και όντως εκεί δήλωσα μόνο περιοχή και όχι σχολείο. Απλά τώρα τον Μάιο ή Ιούνιο που θα κληθώ να δηλώσω σχολείο εφόσον φυσικά πάρω την απόσπαση, την αίτηση θα την υποβάλω λογικά πάλι στην ΔΔΕ Κεφαλλονιάς έτσι; απλά θα έχω ενημερωθεί τηλεφωνικά ή από την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Εβρου για τα διαθέσιμα σχολεία. Σωστά;Αν δεν κάνω καθόλου αίτηση δήλωσης σχολείου, η απόσπαση που πήρα ανακαλείται αυτόματα η θα μπω σε περιπέτεις δηλαδή θα είμαι στη διάθεση της ΔΔΕ Εβρου;
Μα οι αποσπάσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται το νωρίτερο το καλοκαίρι. Άρα μπορεί να μεταβεί στην ΔΔΕ απόσπασης όταν χρειαστεί να δηλώσει σχολείο.Εκτός αν...κάνει το καλοκαίρι διακοπές στην Κεφαλλονιά...
Ευχαριστώ.την αίτηση απόσπασης την έκανα το φθινόπωρο στην ΔΔΕ Κεφαλλονιάς και όντως εκεί δήλωσα μόνο περιοχή και όχι σχολείο. Απλά τώρα τον Μάιο ή Ιούνιο που θα κληθώ να δηλώσω σχολείο εφόσον φυσικά πάρω την απόσπαση, την αίτηση θα την υποβάλω λογικά πάλι στην ΔΔΕ Κεφαλλονιάς έτσι; απλά θα έχω ενημερωθεί τηλεφωνικά ή από την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Εβρου για τα διαθέσιμα σχολεία. Σωστά;
killbill,τα έχεις μάλλον μπερδέψει.Αν έκανες αίτηση απόσπασης το φθινόπωρο, τότε αυτή ήταν για την τρέχουσα σχολική χρονιά και αφού είσαι στην Κεφαλλονιά προφανώς δεν την πήρες.Αν θέλεις να πάρεις να πάρεις απόσπαση για την επόμενη σχολική χρονιά, 2010-2011, θα πρεπει το επόμενο χρονικό διαστημα όταν θα βγει η εγκύκλιος των αποσπάσεων να κάνεις εκ νέου αίτηση απόσπασης.Αν την πάρεις θα κάνεις αυτό που σου είπε ο Damien(θα επικοινωνήσεις με τη ΔΔΕ Έβρου κτλ)
Αν δεν κανεις αιτηση τοποθετησης σε σχολειο, δεν ανακαλειται η αποσπαση σου, αλλα ειναι στην ευχερεια του Πυσδε να σε τοποθετησει οπου υπαρχει αναγκη, χωρις να ληφθει υποψιν η δικη σου προτιμηση μεταξυ των υφισταμενων λειτουργικων κενων.
Παράθεση από: vama στις Απριλίου 09, 2010, 07:43:48 pmkillbill,τα έχεις μάλλον μπερδέψει.Αν έκανες αίτηση απόσπασης το φθινόπωρο, τότε αυτή ήταν για την τρέχουσα σχολική χρονιά και αφού είσαι στην Κεφαλλονιά προφανώς δεν την πήρες.Αν θέλεις να πάρεις να πάρεις απόσπαση για την επόμενη σχολική χρονιά, 2010-2011, θα πρεπει το επόμενο χρονικό διαστημα όταν θα βγει η εγκύκλιος των αποσπάσεων να κάνεις εκ νέου αίτηση απόσπασης.Αν την πάρεις θα κάνεις αυτό που σου είπε ο Damien(θα επικοινωνήσεις με τη ΔΔΕ Έβρου κτλ)Μισό λεπτό, γιατί κάτι έχω μπερδέψει όντως,αίτηση για μετάθεση-βελτίωση κάνεις τέλη φθινοπώρου, και μετά κατά τον Ιούνιο κάνεις αίτηση δήλωσης σχολείου, σωστά;Και για απόσπαση πότε κάνεις αίτηση και πότε δηλώνεις σχολεία; ή αυτά τα δύο γίνονται με μια και μόνο αίτηση;Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 09, 2010, 03:13:41 pmΑν δεν κανεις αιτηση τοποθετησης σε σχολειο, δεν ανακαλειται η αποσπαση σου, αλλα ειναι στην ευχερεια του Πυσδε να σε τοποθετησει οπου υπαρχει αναγκη, χωρις να ληφθει υποψιν η δικη σου προτιμηση μεταξυ των υφισταμενων λειτουργικων κενων.To ίδιο ισχύει και για την βελτίωση θέσης; Έστω ότι έχω κάνει αίτηση τέλη νοεμβρίου (μαζί με τις μεταθέσεις) για βελτίωση (όχι για μετάθεση), αλλά δεν προσέλθω τον Ιούνιο να δηλώσω σχολείο γιατί ας πουμε τα σχολεία που ανακοινώθηκαν δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα θεωρώ βελτίωση, τότε παραμένω στο σχολείο μου (που έχωοργανική) ή πάλι θα μπω σε διάθεση ΠΥΣΔΕ όπως αναφέρεις;
Αφού έχεις οργανική δεν έχεις πρόβλημα. Δεν κάνεις αίτηση τοποθέτησης και παραμένεις στην οργανική σου. Δεν έχει σημασία που έκανες αίτηση βελτίωσης.
.... δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, 1000% σίγουρο αυτό που λέμε, έτσι κινήθηκα κι εγώ περύσι. Εάν δεν κάνεις δήλωση προτίμησης για συγκεκριμένο σχολείο, απλά παραμένεις σε αυτό που είσαι. Εγώ ούτε καν τηλέφωνο στη ΔΔΕ δεν πήρα τις ημέρες των δηλώσεων, απλά δεν έκανα απολύτως τίποτα. Με άλλα λόγια, η αίτηση βελτίωσης "ενεργοποιείται" με την δήλωση προτίμησης για συγκεκριμένο σχολείο, αλλιώς παραμένει ανενεργή κι εσύ στη θέση σου.
επιβεβαιώνω τον duffydaψκ με το πρόσθετο επιχείρημα ότι στους πίνακες που βγάζει η βθμια στην οποία ανήκω, στους εκπαιδευτικούς που έκαναν μεν αίτηση τον Νοέμβριο για βελτίωση αλλά δεν προχώρησαν σε επιλογή σχολείων όταν τους ζητήθηκε, μην κάνοντας "τίποτα" όπως αναφέρεται, στους πίνακες λοιπον αυτούς γράφει : "δεν ενεργοποίησε την αίτηση" με αποτέλεσμα αυτοί οι εκπαιδευτικοί να παραμείνουν στη θέση που είχαν.