0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με μπερδέψατε βρε παιδιά λιγάκι...Έχω οικ/κή μείδα και είμαι δημότης Περιστερίου. Θελω να κάνω μεταδημότευση σε γειτονικό δήμο, γιατί δε μένω Περιστέρι. Θα γίνω δημότης Πετρούπολης, αλλά η μερίδα θα παραμείνει στο Περιστέρι?? Άρα τι νόημα θα έχει η μεταδημότευση, αν για όλα μου τα πιστοποιητικά και τα έγγραφα, πρέπει ν'απευθύνομαι στο Περιστέρι??
Αφού είσαι ήδη δημότης στη Γ' Αθήνας (Περιστέρι). Γιατί να κάνεις μεταδημότευση σε άλλο δήμο της Γ' Αθήνας; Οπότε και δεν θα χάσεις και τα 2 χρόνια που προαναφέρθηκαν.
Παράθεση από: my8os στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 11:50:20 pmΑφού είσαι ήδη δημότης στη Γ' Αθήνας (Περιστέρι). Γιατί να κάνεις μεταδημότευση σε άλλο δήμο της Γ' Αθήνας; Οπότε και δεν θα χάσεις και τα 2 χρόνια που προαναφέρθηκαν.Σ'αυτό έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί. Απλά για κάθε πιστοποιητικό, έγγραφο, κλπ, πρέπει ν'απευθύνομαι εκεί. Όχι πως είναι πολύ μακριά βέβαια, αλλά λέμε τώρα. Ευχαριστώ για τη συμβουλή, δε μου είχε περάσει από το μυαλό!
Γνωριζει καποιος αν θα δωσουν ημερομηνιες για αιτησεις μεταθεσεων στις τεχνικες ειδικοτητες που διοριστικαν μετα τον Νοεμβριο? δεν θα μετρησει η χρονια για μας ως θητεία στην οργανικη?
Το ζήτημα είναι ότι χάνουμε την πρώτη χρονιά ώς θητεία στην οργανική, με τον ισχύοντα νόμο, αν δεν πας δυσπρόσιτο, πρέπει να υπηρετήσεις μία χρονιά ολόκληρη, εμείς καθυστερήσαμε να τοποθετηθούμε οπότε ¨χρωστάμε¨ θεωρητικά μήνες και απο τη χρονιά 2010-2011.Δηλαδή πρακτικά είμαστε σαν τους νεοδιόριστους του Αυγούστου του 2010!Εάν δεν θεμελιώσουμε φέτος δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης υπάρχει ο φόβος να μας πιάσει το νέο νομοσχέδιο και να μείνουμε τέσσερα (4) χρόνια υποχρεωτικά στην αρχική τοποθέτηση!!!τα πράγματα είναι σοβαρά κινητοποιηθείτε!!!! Απευθυνθείτε όλοι οι ενδιαφερόμενοι στις τοποικές ΕΛΜΕ,ΟΛΜΕ και το υπουργείο