0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή, ποιος ρώτησε αυτόν που μετατίθεται αν θέλει να περάσει την ταλαιπωρία; Aν δεν υπάρχει θέση, γιατί παίρνουν άτομα και μετά αυτά τα άτομα δεν έχουν οργανική θέση.
Γιατί κάποιος δεν κάνει μία αναφορά γι αυτή την κατάσταση, παρά τα ανεχόμαστε;
Παράδειγμα 2Ο διευθυντής του σχολείου είναι ΠΕ3 και έχει οργανική θέση φυσικά.Όμως διδάσκει ελάχιστες ώρες. Οπότε υπάρχει λειτουργικό κενό για ΠΕ3 στο σχολείο.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο: αν φέτος δεν πάρω οργανική θέση, του χρόνου θα προηγούμαι;
Εάν και του χρόνου (2011-2012) καλύψεις λειτουργικό κενό,χωρίς να έχεις οργανικό,θα εξακολουθείς να έχεις δικαίωμα μετάθεσης μετά απὀ ένα χρόνο ή θα πρέπει να μείνεις 2 έτη στην ίδια περιοχή σαν να καλύπτεις οργανικό;
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 10, 2010, 07:08:35 pmΕάν και του χρόνου (2011-2012) καλύψεις λειτουργικό κενό,χωρίς να έχεις οργανικό,θα εξακολουθείς να έχεις δικαίωμα μετάθεσης μετά απὀ ένα χρόνο ή θα πρέπει να μείνεις 2 έτη στην ίδια περιοχή σαν να καλύπτεις οργανικό;Ναι, θα έχεις δικαίωμα μετάθεσης. Αλλά και στην περίπτωση που φέτος τοποθετηθείς σε λειτουργικό κενό και πάρεις οργανική θέση του χρόνου, πάλι θα έχεις δικαίωμα μετάθεσης, γιατί ο χρόνος παραμονής στη διάθεση θεωρείται υπηρέτηση της οργανικής.Δύο χρόνια θα χρειαστεί να υπηρετήσεις (εννοείται από το 2011-12):α) Αν πάρεις φέτος οργανική και του χρόνου ζητήσεις και πάρεις βελτίωση θέσης δηλ. αλλάξεις οργανική στην ίδια περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπηρετήσεις τη νέα σου οργανική δύο χρόνια.β) Αν πάρεις του χρόνου μετάθεση, θα πρέπει να μείνεις στη νέα περιοχή δύο χρόνια.
Αυτό νόμιζα ότι ισχύει για την πρώτη τοποθέτηση. Τελικά, ισχύει για όλους μας;
Και μια άλλη απορία: η υπηρέτηση της θέσης αφορά στη δευτεροβάθμια που μετατίθεσαι, σωστά, όχι στο σχολείο; Ερώτηση ξανθιάς, αλλά τι να κάνουμε!!!
Και μια άλλη απορία: αν κάποιος έχει άδεια λόγω υγείας θεωρείται ότι υπηρετεί τη θέση του ή όχι; Φαντάζομαι πως την υπηρετεί, έτσι δεν είναι;