Σύνολο ψηφοφόρων: 81
Η ψηφοφορία έληξε: Οκτωβρίου 28, 2008, 03:57:46 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν καταλαβαινω!ειμαι αχαριστη οταν θελω να χω λιγοτερα απο 25 παιδια για να κανω σωστη δουλεια;οταν θελω κτηριο με τις τουαλετες μεσα για τα νηπια και οχι στα 100 μετρα στην αυλη;οταν θελω υλικο για να δουλευω και να μην αναγκαζομαι να αγοραζω συνεχεια απο τον μισθό μου;οταν θελω να τηρουν το ωραριο μου χωρις προσαυξηση 1 ωρας και χωρις εγκαταστασεις για τα παιδια;
thlemaxos355 ισως αν διαβαζες καλυτερα τα αιτηματα θα εβλεπες οτι δεν ειναι μονο για τον μισθο του εκαπιδευτικου
Παράθεση από: kathyk στις Οκτωβρίου 19, 2008, 11:39:17 amδεν καταλαβαινω!ειμαι αχαριστη οταν θελω να χω λιγοτερα απο 25 παιδια για να κανω σωστη δουλεια;οταν θελω κτηριο με τις τουαλετες μεσα για τα νηπια και οχι στα 100 μετρα στην αυλη;οταν θελω υλικο για να δουλευω και να μην αναγκαζομαι να αγοραζω συνεχεια απο τον μισθό μου;οταν θελω να τηρουν το ωραριο μου χωρις προσαυξηση 1 ωρας και χωρις εγκαταστασεις για τα παιδια;Και ειδικούς παιδαγωγούς, και κοινωνικές λειτουργούς, και νοσοκόμες και τραπεζοκόμους; Γιατί όλα αυτά τα κάνουμε εμείς χωρίς ανάσα και ακούγοντας και τα σχολιανά μας από τον καθένα.Α, και κτίρια με πλακάκια στο δάπεδο που να μην είναι σπασμένα, και σκεπή που να μην μπαίνουν τα νερά τις βροχής.Α και να μην το ξεχάσω και θέσεις για όοοοοοοολα τα παιδιά.
Παράθεση από: kathyk στις Οκτωβρίου 19, 2008, 12:11:25 pmσυγκρινοντας με την υπολοιπη Ευρωπη, θεωρω οτι ειναι σοβαροτατο αιτημα. ναι συμφωνω μαζι σου αλλα για να ειμαστε δικαιοι να συγκρινουμε ΟΛΑ τα δεδομενα της εκπαιδευσης με την ευρωπη και οχι μονο τους μισθους...να δουμε αν υπαρχει αξιολογηση του εκπαιδευτικου εργου για να παίρνουν οι ευρωπαιοι συναδελφοι τους μισθους που παίρνουν,αν μορφωνονται η οχι τα παιδια στα δημοσια σχολεια ,τα ωράρια κτλ...
συγκρινοντας με την υπολοιπη Ευρωπη, θεωρω οτι ειναι σοβαροτατο αιτημα.