0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου θα κάνω απεργία και κανονικά ιδιαίτερα ,γιατί έτσι θα εκδικηθώ καλύτερα το σύστημα. Μπορώ να διαμαρτύρομαι και να επιβιώνω. Τί καλύτερο ; Δεν ντρέπομαι καθόλου !!!
Θα κάνει αύριο κανένας απεργία από τα ιδιαίτερα;
Παράθεση από: Stratilio στις Οκτωβρίου 21, 2008, 12:38:37 amΦίλε μου θα κάνω απεργία και κανονικά ιδιαίτερα ,γιατί έτσι θα εκδικηθώ καλύτερα το σύστημα. Μπορώ να διαμαρτύρομαι και να επιβιώνω. Τί καλύτερο ; Δεν ντρέπομαι καθόλου !!!τι να σου πω φιλε μου...σημερα ο Στυλιανιδης και ο Αλογοσκουφης δεν θα κοιμηθουν απο την στεναχωρια τους..για σκεψου ποσα ευρω θα εξοικονομησουν σημερα απο την ''εκδικηση'' και την διαμαρτυρια....και εχουν και ετοιμη την απαντηση...''αυτοι τα κονομανε απο τα ιδιαιτερα τι τις θελουν τις αυξησεις...επιβιωνουν και ετσι...''...την καλυτερη αφορμη τους την εχουμε δωσει εδω και χρονια...
Άλλη ερώτηση: είμαι αναπληρώτρια και δεν ξέρω αν κάνοντας απεργία χάνω μόρια προϋπηρεσίας ή όχι... Ξέρει κανείς τι ισχύει για τους αναπληρωτές σε αυτή την περίπτωση (πέρα από την παρακράτηση μισθού);
Παράθεση από: Stratilio στις Οκτωβρίου 21, 2008, 10:35:40 amΝαι, αλλά όσο δε διαμαρτύρεται κανένας όπως μπορεί και είναι εφησυχασμένος , ο Στυλιανίδης και οι άλλοι, όχι μόνο κοιμούνται ήσυχοι ,αλλά ονειρεύονται κιόλας... Διαφωνώ κάθετα με την άποψη και τη στάση σου. Εύχομαι να μην είναι ο γενικός κανόνας!
Και τί προτείνεις δηλαδή ; Να κάτσουμε να το ...απολαύσουμε ; Σου παραχωρώ ευχαρίστως τη θέση μου...
Παράθεση από: Stratilio στις Οκτωβρίου 21, 2008, 10:54:22 amΚαι τί προτείνεις δηλαδή ; Να κάτσουμε να το ...απολαύσουμε ; Σου παραχωρώ ευχαρίστως τη θέση μου...δεν προτεινω τιποτα...οπως ειπε και ενας αλλος συναδελφος ο καθενας ας πραξει κατα συνειδηση...