0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kellykou στις Νοεμβρίου 04, 2008, 10:44:56 pmΠαράθεση από: epistimik στις Νοεμβρίου 04, 2008, 10:11:55 pmκαλησπερα!!εχω μια απορια, παρακαλω βοηθηστε!εχω κανει ενα μεταπτυχιακο στη δυσλεξια και δεν ξερω σε ποιο πεδιο της αιτησης να το βαλω: α)στην ειδκοτητα του κλαδου ή β) στη διδακτικη της ειδικοτητας του κλαδου/παιδαγωγικά;σε ποιο απο τα δυο;η δδε μου ειπε σημερα οτι δεν ξερει που πρεπει να το γραψω αλλα μετα μου ειπε με ελαφροτητα "γραψτο στο πρωτο μωρε, το ιδιο ειναι!"της εξηγησα οτι τα μορια ειναι διαφορετικα σε καθε περιπτωση και η απαντηση της ηταν οτι "ειναι δικη σας ευθυνη η συμπληρωση της αιτησης"!!!αν δεν ξερει αυτή πως συμπληρωνεται, πρεπει να ξερω εγω?? επισης, ο χρονος προυπηρεσιας, οσον αφορα τον μηνα, αλλαζει στισ 30 η 31 μερες?δηλ πχ: 8μ,29μερες+3μ,13μερες κανει 12 μηνεσ και 12 μερεσ ή 12 μηνεσ και 11 μερεσ??ευχαριστω!Οι μαθησιακες δυσκολιες εντασσονται στο μεταπτυχιακο στα παιδαγωγικα α) γιατι μπορουν να το κανουν ολες οι ειδικοτητες αφου αναφερεται σε παιδαγωγικες διαδικασιες και
Παράθεση από: epistimik στις Νοεμβρίου 04, 2008, 10:11:55 pmκαλησπερα!!εχω μια απορια, παρακαλω βοηθηστε!εχω κανει ενα μεταπτυχιακο στη δυσλεξια και δεν ξερω σε ποιο πεδιο της αιτησης να το βαλω: α)στην ειδκοτητα του κλαδου ή β) στη διδακτικη της ειδικοτητας του κλαδου/παιδαγωγικά;σε ποιο απο τα δυο;η δδε μου ειπε σημερα οτι δεν ξερει που πρεπει να το γραψω αλλα μετα μου ειπε με ελαφροτητα "γραψτο στο πρωτο μωρε, το ιδιο ειναι!"της εξηγησα οτι τα μορια ειναι διαφορετικα σε καθε περιπτωση και η απαντηση της ηταν οτι "ειναι δικη σας ευθυνη η συμπληρωση της αιτησης"!!!αν δεν ξερει αυτή πως συμπληρωνεται, πρεπει να ξερω εγω?? επισης, ο χρονος προυπηρεσιας, οσον αφορα τον μηνα, αλλαζει στισ 30 η 31 μερες?δηλ πχ: 8μ,29μερες+3μ,13μερες κανει 12 μηνεσ και 12 μερεσ ή 12 μηνεσ και 11 μερεσ??ευχαριστω!Οι μαθησιακες δυσκολιες εντασσονται στο μεταπτυχιακο στα παιδαγωγικα α) γιατι μπορουν να το κανουν ολες οι ειδικοτητες αφου αναφερεται σε παιδαγωγικες διαδικασιες και
καλησπερα!!εχω μια απορια, παρακαλω βοηθηστε!εχω κανει ενα μεταπτυχιακο στη δυσλεξια και δεν ξερω σε ποιο πεδιο της αιτησης να το βαλω: α)στην ειδκοτητα του κλαδου ή β) στη διδακτικη της ειδικοτητας του κλαδου/παιδαγωγικά;σε ποιο απο τα δυο;η δδε μου ειπε σημερα οτι δεν ξερει που πρεπει να το γραψω αλλα μετα μου ειπε με ελαφροτητα "γραψτο στο πρωτο μωρε, το ιδιο ειναι!"της εξηγησα οτι τα μορια ειναι διαφορετικα σε καθε περιπτωση και η απαντηση της ηταν οτι "ειναι δικη σας ευθυνη η συμπληρωση της αιτησης"!!!αν δεν ξερει αυτή πως συμπληρωνεται, πρεπει να ξερω εγω?? επισης, ο χρονος προυπηρεσιας, οσον αφορα τον μηνα, αλλαζει στισ 30 η 31 μερες?δηλ πχ: 8μ,29μερες+3μ,13μερες κανει 12 μηνεσ και 12 μερεσ ή 12 μηνεσ και 11 μερεσ??ευχαριστω!
Αν εννοείς ότι έγραψες ΠΕ 02 εκεί που λέει ολογράφως δεν υπάρχει πρόβλημα.Και εγώ το ίδιο έγραψα.Και στον προηγούμενο ΑΣΕΠ το ίδιο έγραψα και δεν απορρίφθηκα
Να ρωτήσω και εγώ κάτι άλλο....Κατά την αρίθμηση των δικαολογητικών αριθμούμε και το ίδιο το παράβολο;;;;;
Παράθεση από: Supreme στις Νοεμβρίου 04, 2008, 10:27:34 pmΑν εννοείς ότι έγραψες ΠΕ 02 εκεί που λέει ολογράφως δεν υπάρχει πρόβλημα.Και εγώ το ίδιο έγραψα.Και στον προηγούμενο ΑΣΕΠ το ίδιο έγραψα και δεν απορρίφθηκαSupreme εννοώ οτί εκεί που λέει κωδικό για τον κλάδο μας εγραψα από συνήθεια ΠΕ02 και όχι ΠΕΟ2.ΟΟ όπως λέει η προκύρηξη.Αυτός στη δευτεροβαθμία μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ξέρω καιεγώ!Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση σου.
Καλησπέρα σε όλους! Στο παράβολο κάτω από την ημερομηνία σας έβαλαν σφραγίδα? Εμένα δεν μου έβαλε. Τον ρώτησα και μου είπε ότι αυτό θα το κάνει ο ΑΣΕΠ. Όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι αυτής της το σφράγισε. Έχω αγχωθεί αρκετά με αυτό!