0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αυτα τα γνωριζω γιαυτο και ανεφερα πως ξερω οτι δε θα υπαρχει προβλημα.το προβλημα ειναι δικο μου.γιατι αφου εβαλα ως τοπο εξετασης τον νομο θεσσαλονικης φοβαμαι μηπως με στειλουν πχ σε καμια ασπροβαλτα ή χαλκιδονα που και αυτα νομος θεσσαλονικης θεωρουνται.ενω αν εγραφα τη διευθυνση μου στη θεσσαλονικη ισως με εβαζαν στο πλησιεστερο εξεταστικο αυτης.τι να κανω εκτων υστερων?αξιζει να κανω αιτηση αντικαταστασης?ή δε λαμβανουν υποψιν τη διευθυνση κατοικιας μας για το σχολειο εξετασης?
εγω θα τα καταθεσω αυριο τελικα(καλα η αναβλητικοτητα μου ορια δεν εχει τελοσπαντων )μεσα στο φακελο θα βαλω -αντιγραφο χειρογραφης-πρωτοτυπο χειρογραφης-αντιγραφο ηλεκτρονικης-αντιγραφα πτυχιου, ταυτοτητας,πισοποιητικου-παραβολο βεβαιως βεβαιωςο,τι δηλ γραφει η προκυρηξηεπισης στην αιτηση θα γραψω και τον αριθμο παραβολου.τι κι αν γραφει αυτο στις οδηγιες απο πισω;;βλεπω πως σε καποιες δ/βαθμιες το γραφουν.καλυτερα να υπαρχει και να περισσευει παρα να λειπει και καποιος γραφειοκρατης να το θεωρηση απαραιτητοκαι θα αριθμησω και τα συννημενααυτα..και ας χτυπιουνται οι υπαλληλοι πως κατι απο αυτα δε χρειαζεται. αλλωστε στην προκυρηξη αναφερεται πως αιτηση και συνημενα ειναι αποκλειστικη ευθυνη του υποψηφιου..πολυ που σκοτιστηκαν οι υπαλληλοι!
καλησπερα!!εχω μια απορια, παρακαλω βοηθηστε!εχω κανει ενα μεταπτυχιακο στη δυσλεξια και δεν ξερω σε ποιο πεδιο της αιτησης να το βαλω: α)στην ειδκοτητα του κλαδου ή β) στη διδακτικη της ειδικοτητας του κλαδου/παιδαγωγικά;σε ποιο απο τα δυο;η δδε μου ειπε σημερα οτι δεν ξερει που πρεπει να το γραψω αλλα μετα μου ειπε με ελαφροτητα "γραψτο στο πρωτο μωρε, το ιδιο ειναι!"της εξηγησα οτι τα μορια ειναι διαφορετικα σε καθε περιπτωση και η απαντηση της ηταν οτι "ειναι δικη σας ευθυνη η συμπληρωση της αιτησης"!!!αν δεν ξερει αυτή πως συμπληρωνεται, πρεπει να ξερω εγω?? επισης, ο χρονος προυπηρεσιας, οσον αφορα τον μηνα, αλλαζει στισ 30 η 31 μερες?δηλ πχ: 8μ,29μερες+3μ,13μερες κανει 12 μηνεσ και 12 μερεσ ή 12 μηνεσ και 11 μερεσ??ευχαριστω!
Παράθεση από: epistimik στις Νοεμβρίου 04, 2008, 10:11:55 pmκαλησπερα!!εχω μια απορια, παρακαλω βοηθηστε!εχω κανει ενα μεταπτυχιακο στη δυσλεξια και δεν ξερω σε ποιο πεδιο της αιτησης να το βαλω: α)στην ειδκοτητα του κλαδου ή β) στη διδακτικη της ειδικοτητας του κλαδου/παιδαγωγικά;σε ποιο απο τα δυο;η δδε μου ειπε σημερα οτι δεν ξερει που πρεπει να το γραψω αλλα μετα μου ειπε με ελαφροτητα "γραψτο στο πρωτο μωρε, το ιδιο ειναι!"της εξηγησα οτι τα μορια ειναι διαφορετικα σε καθε περιπτωση και η απαντηση της ηταν οτι "ειναι δικη σας ευθυνη η συμπληρωση της αιτησης"!!!αν δεν ξερει αυτή πως συμπληρωνεται, πρεπει να ξερω εγω?? επισης, ο χρονος προυπηρεσιας, οσον αφορα τον μηνα, αλλαζει στισ 30 η 31 μερες?δηλ πχ: 8μ,29μερες+3μ,13μερες κανει 12 μηνεσ και 12 μερεσ ή 12 μηνεσ και 11 μερεσ??ευχαριστω!Οι μαθησιακες δυσκολιες εντασσονται στο μεταπτυχιακο στα παιδαγωγικα α) γιατι μπορουν να το κανουν ολες οι ειδικοτητες αφου αναφερεται σε παιδαγωγικες διαδικασιες και