0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 23, 2008, 11:44:09 pmSorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει. Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...Mπορεί κάποιος να μου λύσει την ίδια απορία άμεσα?
Sorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει. Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...
Παράθεση από: NatNak στις Οκτωβρίου 30, 2008, 04:17:56 pmΠαράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 23, 2008, 11:44:09 pmSorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει. Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...Mπορεί κάποιος να μου λύσει την ίδια απορία άμεσα? Στον προηγούμενο διαγωνισμό έδωσα μόνο τν επικυρωμένη πράξη αναγνώρισης....για να ζητήσω αναλυτική τώρα δεν προλαβαίνω...αν επικοινώνισε κάποιος με ΑΣΕΠ ας μου πεί σας παρακαλω!!!!!!!
Παράθεση από: NatNak στις Οκτωβρίου 30, 2008, 04:21:01 pmΠαράθεση από: NatNak στις Οκτωβρίου 30, 2008, 04:17:56 pmΠαράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 23, 2008, 11:44:09 pmSorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει. Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...Mπορεί κάποιος να μου λύσει την ίδια απορία άμεσα? Στον προηγούμενο διαγωνισμό έδωσα μόνο τν επικυρωμένη πράξη αναγνώρισης....για να ζητήσω αναλυτική τώρα δεν προλαβαίνω...αν επικοινώνισε κάποιος με ΑΣΕΠ ας μου πεί σας παρακαλω!!!!!!!Λογικά Νακ Νακ θα σου έχει στείλει το παν/μιο σου αναλυτική βαθμολογία με πρωτοτυπη υπογραφή κ' θα πρεπει να την πας για μεταφραση κ' επικυρωση, ειδάλως θα πρεπει να επικοινωνήσεις αμεσα με το παν/μιο σου κ' να τους ζητήσεις να σου στειλουν transcript έστω κ' με email.
Παιδια εχω κανει και εγω μεταπτυχιακο στην Αγγλια και το transcript αναφερει τη λεξη dissertation αλλα δεν αναγραφεται ο τιτλος της εργασιας ο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ? Ξερει κανεις να μου πει? Φοβαμαι μηπως εχω προβλημα!!!
Συγνωμη αλλα εγω ακομα δεω εχω καταλαβει. Αν το πτυχιο ειναι απο πανεπιστημιο του εξωτερικου τι βαζω στην Ονομασια Τμηματος, Ονομασια Τιτλου, και στον κωδικο τιτλου? αν ξερει κανεις....