*

Αποστολέας Θέμα: Σχετικα με τους τιτλους εξωτερικου και τον ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 5984 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NatNak

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Σχετικα με τους τιτλους εξωτερικου
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 04:21:01 pm »
Sorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?
Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει.  Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...

Mπορεί κάποιος να μου λύσει την ίδια απορία άμεσα????
Στον προηγούμενο διαγωνισμό έδωσα μόνο τν επικυρωμένη πράξη αναγνώρισης....για να ζητήσω αναλυτική τώρα δεν προλαβαίνω...αν επικοινώνισε κάποιος με ΑΣΕΠ ας μου πεί σας παρακαλω!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:32:00 »

Αποσυνδεδεμένος nautica19

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 05:26:16 pm »
Sorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?
Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει.  Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...

Στον προηγούμενο διαγωνισμό έδωσα μόνο τν επικυρωμένη πράξη αναγνώρισης....για να ζητήσω αναλυτική τώρα δεν προλαβαίνω...αν επικοινώνισε κάποιος με ΑΣΕΠ ας μου πεί σας παρακαλω!!!!!!!

Λογικά Νακ Νακ θα σου έχει στείλει το παν/μιο σου αναλυτική βαθμολογία με πρωτοτυπη υπογραφή κ' θα πρεπει να την πας για μεταφραση κ' επικυρωση, ειδάλως θα πρεπει να επικοινωνήσεις αμεσα με το παν/μιο σου κ' να τους ζητήσεις να σου στειλουν transcript έστω κ' με email.

Αποσυνδεδεμένος NatNak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 05:49:45 pm »

Λογικά Νακ Νακ θα σου έχει στείλει το παν/μιο σου αναλυτική βαθμολογία με πρωτοτυπη υπογραφή κ' θα πρεπει να την πας για μεταφραση κ' επικυρωση, ειδάλως θα πρεπει να επικοινωνήσεις αμεσα με το παν/μιο σου κ' να τους ζητήσεις να σου στειλουν transcript έστω κ' με email.
Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία!!Eίσαι σίγουρη όμως για αυτο?Έκανες το ίδιο?Μήπως αυτό αφορά σε όσους δεν αναφέρεται ο τίτλος του μάστερ ή δεν είναι κατανοητός στην πράξη αναγνώρισης??Έχεις το τηλ του ΑΣΕΠ??

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 09:14:41 pm »
213.13.19.100 - Ειδικές Πληροφορίες (εργάσιμες ημέρες 08.00 με 14:00, κάθε Σάββατο 09:00 με 14.00).

στο σαιτ του ασεπ το γράφει κ' εχει κ' φόρμα όπου μπορείς να ρωτήσεις οτι θέλεις κ' σου απαντάνε σχετικά άμεσα, 2 με 3 μέρες....εγώ προσπαθούσα να βγάλω αλλά συνέχεια εδειχνε οτι μίλαγε...

βασικά γι'αυτό που λες ανησυχω κ' εγώ γιατί σε μένα στην πράξη αναγνώρισης έχει τον τίτλο στα αγγλικά κ' όλα τα άλλα είναι στα Ελληνικά κ' λεω εύχομαι τουλάχιστον να ξέρουν αγγλικά κ' να καταλάβουν οτι ειναι στη διδακτική...αλλά για καλό κ' για κακό θα τα ετοιμασω όλα κ' μεταφράσεις της αναλυτικής κ' οταν θα πάω στο γραφείο να καταθέσω τα χαρτιά μου θα ρωτήσω εκει τι χρειάζεται (αν κ' αυτοι πάλι δεν ξέρουν τι τους γίνεται...μάλιστα σε κάποιο γραφείο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:32:00 »

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 11:36:05 pm »
Παιδια εχω κανει και εγω μεταπτυχιακο στην Αγγλια και το transcript αναφερει τη λεξη dissertation αλλα δεν αναγραφεται ο τιτλος της εργασιας ο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ? Ξερει κανεις να μου πει? Φοβαμαι μηπως εχω προβλημα!!!

Αποσυνδεδεμένος NatNak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 12:01:30 am »
Eυχαριστώ πολύ...απλα είναι φασαρία το Transcript και βλέπω να μην προλάβω...στον περασμένο ασεπ μόνο με την πράξη και δεν υπήρχε πρόβλημα...τί είναι αυτά τώρα??και σε μένα στα αγγλικά γράφει τον τίτλο...ειναι πολύ clear ομως για αυτό δεν ανησυχώ...θα πάρω και ασεπ αυριο και αν βγάλω άκρη θα σας πω...

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 01:29:27 am »
Παιδια εχω κανει και εγω μεταπτυχιακο στην Αγγλια και το transcript αναφερει τη λεξη dissertation αλλα δεν αναγραφεται ο τιτλος της εργασιας ο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ? Ξερει κανεις να μου πει? Φοβαμαι μηπως εχω προβλημα!!!

δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα γιατι στην προκήρυξη αν διαβάσεις στη σελ.14614 λέει τα εξής:

"Επικυρωμένο αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου διάρκειας φοιτήσεως ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους,
αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων που παρακολούθησε και τον τίτλο της εργασίας εφόσον υπάρχει."

Λόγω του υπογραμμισμένου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα....

'Οσον αφορα τώρα την αναλυτική βαθμολογία κ' αν τελικά ειναι υποχρεωτική ή οχι στη σελ. αυτή 14614 γραφεί το παραπάνω, στη σελ.14611 όμως γράφει:

Για την απόδειξη του κριτηρίου αυτού απαιτείται επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών. Εάν ο τίτλος
έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, απαιτείται πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο της πράξης ή του πιστοποιη−
τικού αναγνώρισής του από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αντίστοιχα. Λεπτομέρειες για τα ανωτέρω αναφέρονται στο Παράρτημα Γ΄.

Δεν μιλάει πουθενά για αναλυτική εδώ και αναρωτιέμαι μήπως έχει γίνει λάθος,γιατί γράφει στην ουσια παράρτημα Γ' αλλά αν κοιτάξεις αυτο ειναι ήδη απόσπασμα απο το παραρτημα Γ'. Μήπως θέλαν να πουν κεφάλαιο Ε'?Παρακάτω στο παραρτημα Γ'  δεν γράφει τίποτα για μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους... :-\

Αποσυνδεδεμένος NatNak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 11:47:22 am »
Λοιπόν πήγα σε δικηγόρο σήμερα και μου είπε πως έτσι όπως το γράφει πρέπει να βάλουμε και την αναλυτική...τελικά πάλι καλά που βρήκα ένα χαρτί και το έδωσα για μετάφραση....πήγα πριν στα κεπ μήπως ήξεραν και μου είπαν...'εκπαιδευτικός είστε και δεν μπορείτε να καταλάβετε τί θέλει????' μηδέν εξυπηρέτηση!!!!!!!!!! Το απολυτήριο λυκέιου πρέπει να το βάλουμε????Ξέρει κανείς???Αν στείλουμε παραπάνω χαρτιά μας ακυρώνουν????

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 03:03:18 pm »
Τελικα επικοινωνησα με ασεπ και μου ειπαν πως αν ο τιτλος της εργασιας δεν αναφερεται στο transcript τοτε πρεπει να κανουμε μια υπευθυνη δηλωση και να γραψουμε τον τιτλο. Κατι αλλο που αν και δεν αναφερεται στην προκυριξη θα' θελα να το ρωτησω μηπως και μου ξεφυγε. Χρειαζεται να βαλουμε και την αντιστοιχια της βαθμολογιας απο το δικατσα για το master η μονο για το bachelor?

Αποσυνδεδεμένος Nina de flores

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 07:00:08 pm »
Συγνωμη αλλα εγω ακομα δεω εχω καταλαβει. Αν το πτυχιο ειναι απο πανεπιστημιο του εξωτερικου τι βαζω στην Ονομασια Τμηματος, Ονομασια Τιτλου, και στον κωδικο τιτλου?   ??? αν ξερει κανεις....

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 02:16:42 am »
Συγνωμη αλλα εγω ακομα δεω εχω καταλαβει. Αν το πτυχιο ειναι απο πανεπιστημιο του εξωτερικου τι βαζω στην Ονομασια Τμηματος, Ονομασια Τιτλου, και στον κωδικο τιτλου?   ??? αν ξερει κανεις....

συγνώμη που λέει κωδικό τίτλου?κωδίκο ΑΕΙ λέει, αυτό εννοείς???αν ναι νομίζω 199 βρισκεται στις τελευταίες σελίδες της προκήρυξης, οσον αφορα την ονομασία τίτλου μάλλον όπως φαίνεται στην αναγνώριση απο δοαταπ και ονομασία τμήματος στ'αγγλικά υποθέτω Πανεπιστήμιο Essex (για παράδειγμα), εγώ ετσι θα τα κάνω...

Παιδιά κατι άλλο, η μετάφραση και η επικυρωση αν ειναι απο δικηγόρο ειναι οκ ετσι δεν ειναι?

Αποσυνδεδεμένος Μια ακόμα Μαρία

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 08:44:15 pm »
Το ξέρετε ότι πρέπει να προσκομίσουμε και επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου λυκείου? Δηλαδή ήμαρτον >:(, η πράξη αναγνώρισης και αντιστοιχίας απο το ΔΟΑΤΑΠ, τα προυποθέτει όλα αυτα. Αυτο δεν τους κόβει να το καταλάβουν? Πόσο μυαλό χρειάζεται?
Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι!

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 11:01:01 pm »
Μια ακόμη Μαρια λέει εξαταξίου γυμνασίου ή λυκείου ή ισότιμου σχολείου....μήπως γι'αυτούς που έχουν πάρει επάρκεια κάνοντας την βασική εκπαιδευση τους στο εξωτερικό???
Πφφφφ ουτε μια προκήρυξη σωστά δεν μπορούν να γράψουν φαντάζομαι τα θέματα πως θα είναι...

Αποσυνδεδεμένος Μια ακόμα Μαρία

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 08, 2008, 09:07:24 pm »
Kαι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά μου το ζήτησαν οι αθεόφοβοι, παρόλο που τελείωσα σχολείο εδώ. Κατέθεσα τα χαρτιά μου την Παρασκευη και γινόταν ενας απίστευτος χαμός στην 2βάθμια Θεσσαλονίκης,στην Σαπφούς. Τελικά κατάλαβα γιατί δεν θα πάμε μπροστά, εμείς αντί να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα, τα κάνουμε πιο δύσκολα. Και κάτι για να μην αγχώνεστε, το μόνο που τους νοιάζει είναι το παράβολο και η ηλεκτρονική αίτηση, όλα τα υπόλοιπα μικρής σημασίας είναι για αυτούς.
Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144