0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Anmais,την πραξη Δοαταπ τη βαζεις σε επικυρωμενη φωτοτυπια,σωστα;ή θελουν οπωςδηποτε πρωτοτυπο;φοβαμαι να βαλω πρωτοτυπο μη χαθει καπου.συγνωμη που σε ζαλισα αλλα πρωτη φορα κανω χαρτια και ειμαι λιγο χαμενη.παιρνω Ασεπ να ρωτησω καποια πραγματα αλλα η γραμμη τους ειναι συνεχεια κατειλημμενη
Παράθεση από: Melmelmelmel στις Οκτωβρίου 24, 2008, 12:51:59 pmAnmais,την πραξη Δοαταπ τη βαζεις σε επικυρωμενη φωτοτυπια,σωστα;ή θελουν οπωςδηποτε πρωτοτυπο;φοβαμαι να βαλω πρωτοτυπο μη χαθει καπου.συγνωμη που σε ζαλισα αλλα πρωτη φορα κανω χαρτια και ειμαι λιγο χαμενη.παιρνω Ασεπ να ρωτησω καποια πραγματα αλλα η γραμμη τους ειναι συνεχεια κατειλημμενη Ναι Ναι φυσικά την επικυρωμένη φωτοτυπία της πράξης αναγνώρισης
Σαν κωδικό ιδρύματος θα συμπληρώσεις το 199 που αντιστοιχεί σε ΑΕΙ Εξωτερικού σύμφωνα με την προκήρυξη.Η αναγνώριση μόνο του ΔΟΑΤΑΠ αρκεί,εκτός και αν στον τίτλο δεν φαίνεται ξεκάθαρα το αντικείμενο σπουδών οπότε πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση από το πανεπιστήμιο με επίσημη μετάφραση.
Sorry ρε παιδιά αλλά φέτος δεν ζητάει κ' αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και τον τίτλο εργασίας εφόσον υπάρχει?Στη σελίδα 14614 της προκήρυξης το γράφει. Κ' εχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πόσο καιρο θα κάνει το παν/μιο μου να μου τη στείλει. Εσεις τι θα κάνετε?λέτε να μη χρειάζεται αλλα το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη...