0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bania στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 05:34:19 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 05:30:01 pm'H που ζητανε χαμηλη τιμη και αποδειξη; Τους λες "βεβαιως να σας κοψω αποδειξη αλλα οχι με αυτη την τιμη, να βγαινει κ ενα λογικο κερδος αφου θα πληρωνω και οαεε" και μουτρωνουν! ισχύει... ενσυναίσθηση μηδέν!εν τω μεταξύ κάποιοι έχουν τέτοιο θράσος ... που σε κάνουν να τα χάνεις! μητέρα μ είχε πει κατά τη διαπραγμάτευση... "Εδώ διορισμένοι κ παίρνουν 7 ευρώ προκειμένου να μην κάθονται! ... κ από την περιοχή περνάνε τόσα παιδιά κάθε χρόνο καθηγητές!"
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 05:30:01 pm'H που ζητανε χαμηλη τιμη και αποδειξη; Τους λες "βεβαιως να σας κοψω αποδειξη αλλα οχι με αυτη την τιμη, να βγαινει κ ενα λογικο κερδος αφου θα πληρωνω και οαεε" και μουτρωνουν! ισχύει... ενσυναίσθηση μηδέν!
'H που ζητανε χαμηλη τιμη και αποδειξη; Τους λες "βεβαιως να σας κοψω αποδειξη αλλα οχι με αυτη την τιμη, να βγαινει κ ενα λογικο κερδος αφου θα πληρωνω και οαεε" και μουτρωνουν!
Ασε planety και γω τωρα που τα ξανασκεφτομαι ταραζομαι. Ελα ομως που ειμαι ''γαλλικου'', β ξενη γλωσσα με ο,τι αυτο συνεπαγεται, με πολυ καλη σειρα στον ενιαιο αλλα που παιρνει μονο αμω και σε νομο που βριθει γαλλικων. Ελπιζω να μη σας πειραζει που γραφω στο θεμα σας. Αλλα επειδη στο δικο μας δεν εχω κανενα να μιλησω με πιανει μοναξια. Αλλωστε οι φιλες μου ειναι σχεδον ολες αγγλικων. Ειστε πολυ καλα κοριτσια και σας συμπαθω πολυ.
Διάλογος που κρυφάκουσε φίλη σε λεωφορείο στην Θεσ/κη και μου μετέφερε χθες. Δύο κοπέλες, λέει η μία "κανόνισα να κάνω μάθημα στην Χ για το toiec. Σε φροντιστήρια που ρώτησε της ζητούσαν 140 με 160ε/μήνα. Της είπα να κάνουμε με 100ε, ε λίγα θα μου πέσουν 100ε/μήνα; "Έτσι λοιπόν το βλέπουν σαν ευρώ στο τέλος του μήνα...
κι άντε καθίστε εσείς κι εγώ μετά να στεναχωριόμαστε που δεν έχουμε μαθήματα και να βρίζουμε τη μοίρα μας..