*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 1887 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Οκτωβρίου 24, 2008, 04:37:23 pm »
Τί ακριβώς ισχύει για τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για το 2008-2009 αναφορικά με το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ;
Ποιό είναι το σωστό διάστημα για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ; Αρχή αναπλήρωσης (π.χ. 8/9/2008) έως την τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων (11/11/2008); Κάτι άλλο;
Επίσης, ισχύει ή όχι ότι πρέπει να έχει κανείς 6 μόρια για την ελάχιστη προσαύξηση της μισής μονάδας; Δηλαδή, αν έχει κανείς 5.2 μόρια μέχρι την όποια καταληκτική ημερομηνία, δεν παίρνει καμία προσαύξηση;
Η προκήρυξη μιλάει για 6 μήνες προϋπηρεσίας και δεν καταλαβαίνω αν οι 6 μήνες προϋπηρεσίας αντιστοιχούν επακριβώς σε 6 μόρια...
Νομίζω ότι συνήθως δεν ισοδυναμεί επακριβώς. Θα μπορούσε η πράξη των μορίων να βγάλει 5.8 ή 6.2.
Το τελευταίο πράγμα που δεν καταλαβαίνω είναι η εξής σημείωση από την προκήρυξη του διαγωνισμού:
"Προσοχή. Η ανωτέρω προσαύξηση δίδεται σε σχέση με την ολική διάρκεια του ισοδύναμου διδακτικού χρόνου εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας ή υπηρεσίας." Τί ακριβώς σημαίνει αυτό;
Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας στις διευκρινίσεις που κυκλοφόρησε δεν αναφέρεται στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:58:13 »

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 09:19:16 am »
από όσο  ξέρω οι 6 μήνες προϋπηρεσία αντιστοιχούν σε 0,5 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος aggelikaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 12:22:52 pm »
να ρωτησω βρε παιδια εγω περυσι δουλευα σε ενα σχολειο νηπιαγωγειο-παιδικος σταθμος και ανηκε στο υγειας και προνοιας.λογικα δεν αναγνωριζεται η προυπηρεσια μου ε??θα πρεπει να ανηκει στο παιδειας?σωστα το γνωριζω? απλα γ να επιβεβαιωθω.thanks

Αποσυνδεδεμένος ELENI 26

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 03:17:31 pm »
η προυπηρεσια αυτη δεν μετραει.μονο εαν δουλευεις σε ιδιωτικο νηπιαγωγειο που υπαγεται στο υπουργειο παιδειας και εχεις διοριστηριο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:58:13 »

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 07:30:31 pm »
τα μόρια πιάνονται μόνο αν κάποιος είναι αναπληρωτής στο δημόσιο!!! η προϋπηρεσία σε ιδιωτικά δεν πιάνεται..μην μπερδευόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 08:09:42 am »
από όσο  ξέρω οι 6 μήνες προϋπηρεσία αντιστοιχούν σε 0,5 μόρια.
Καμία αντίρρηση, αλλά τι ακριβώς σημαίνουν 6 μήνες προϋπηρεσίας;
Π.χ. από 8/9/2008 έως 30/9/2008 είναι ένας μήνας προϋπηρεσίας, ή λιγότερο; Πάει ημερολογιακά; Δηλαδή 30 ημέρες μαζί με Σαβατοκύριακα μας κάνουν 1 μήνα; Η 22 εργάσιμες ημέρες; Κι ο Φεβρουάριος με τις 28 ή 29 ημέρες;
Αυτό ακριβώς είναι που δεν ξέρω. Τί ακριβώς σημαίνει 1 μήνας προϋπηρεσίας κατά ΑΣΕΠ, κσι συνεπώς και 6 μήνες προϋπηρεσίας που ήταν και η πρώτη μου ερώτηση.

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 27, 2008, 09:58:34 am »
καλημέρα σας!να σας ρωτήσω η βεβαίωση προϋπηρεσίας τι ημερομηνία πρέπει να έχει;11/11; γιατί το γραφείο μου, μου λέει ότι δεν τους έχει έρθει κάτι σχετικό κ ότι δεν μπορούν να βεβαίωσουν μέχρι τότε,γιατί κάτι μπορεί να γίνει.τι ισχύει γνωρίζει κανείς

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 05:41:45 pm »
Ρώτησα στην πρωτοβάθμια της περιοχής μου και μου είπαν και μένα ότι δεν τους έχει έρθει κάτι σχετικό από το Υπουργείο.
Τους ρώτησα λοιπόν για τη γυναίκα μου η οποία έχει 3.033 μόρια από το 2005 και είναι φέτος αναπληρώτρια από 8/9/2008. Θέτοντας την 11/11/2008 ως καταληκτική ημερομηνία της φετινής προϋπηρεσίας για τον ΑΣΕΠ, τότε υπάρχουν άλλα 2.133 μόρια επιπρόσθετης φετινής προϋπηρεσίας.
Αρα:  3.033  +  2.133  =  5.166.
Ρώτησα λοιπόν στην πρωτοβάθμια αν έχει νόημα η γυναίκα μου να καταθέσει 2 βεβαιώσεις προϋπηρεσίας συν την αίτηση 322 του ΑΣΕΠ για συγκεντρωτική προϋπηρεσία (μιας και δεν φαίνεται να συγκεντρώνει 6 μόρια). Μου απάντησαν ότι αν ήταν στη θέση μου θα κατέθεταν τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και θα άφηναν τον ΑΣΕΠ να κάνει την τελική αξιολόγηση.
Μόνο που δεν έχουν κάτι από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν να βγάζουν φετινές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.
Αποτέλεσμα; Δεν καταθέτουμε την αίτηση του ΑΣΕΠ και περιμένουμε. Τί μπάχαλο είναι αυτό; Μήπως έχει ρωτήσει κανείς / καμμία το Υπουργείο αν οι Πρωτοβάθμιες θα εκδόσουν φετινές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας;

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 29, 2008, 05:03:11 pm »
από ότι ξέρω οι πρωτοβάθμιες στους αναπληρωτές(που φετος διοριστηκαν πρώτη φορά) δίνουν χειρόγραφη αίτηση με ημερομηνία πάνω 11/11/2008, οι περισσότερες υπάρχουν και κάποιες που δεν ξέρουν τη ημερομηνία να γράψουν,γιατί γίνεται ακριβώς ένα μπάχαλο

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 01:48:38 pm »
από ότι ξέρω οι πρωτοβάθμιες στους αναπληρωτές(που φετος διοριστηκαν πρώτη φορά) δίνουν χειρόγραφη αίτηση με ημερομηνία πάνω 11/11/2008, οι περισσότερες υπάρχουν και κάποιες που δεν ξέρουν τη ημερομηνία να γράψουν,γιατί γίνεται ακριβώς ένα μπάχαλο

Μπα. Εγω που πηγα μου ειπαν οτι δεν μπορουν. Μου'ρχεται να βγαλω εγω την προϋπηρεσια μου και να παω να την υπογραψουν μονο!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182771
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)