Σύνολο ψηφοφόρων: 60
Η ψηφοφορία έληξε: Νοεμβρίου 25, 2008, 09:07:50 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
:'(την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα >:(την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους :'(την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό ???την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. :-Xαυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Εγώ ψήφισα! Σήμερα τα κατέθεσα!
Εκείνος που "το είχε" πέρασε με την πρώτη? Είμαι περίεργη...
Παράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 26, 2008, 03:04:24 pmΕκείνος που "το είχε" πέρασε με την πρώτη? Είμαι περίεργη...Αν και βασικά δεν σε αφορά, ναι, με την πρώτη πέρασα και στους διοριστέους της πρώτης φουρνιάς. Φυσικά, αυτό που είπα στην catwoman ήταν για πλάκα, το έπιασε μόνο η elinaq
Θεωρείς ότι ένας καλός εκπαιδευτικός κρίνεται από το αν έχει διοριστεί με την 1η? Ξέρουμε όλοι ότι πολλοί παράγοντες είναι αυτοί που καθορίζουν το διορισμό (εκτός από διάβασμα) τύχη, άγχος κ.τ.λ. Επίσης ένας εκπαιδευτικός κρίνεται για το ήθος, την ευαισθησία και την ανθρωπιά του..Αυτά δεν μαθαίνονται από τα βιβλία..