Σύνολο ψηφοφόρων: 60
Η ψηφοφορία έληξε: Νοεμβρίου 25, 2008, 09:07:50 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
:'(την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα >:(την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους :'(την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό ???την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. :-Xαυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: [/quote καταλαβαινω τοτε οτι εχεις κουραστει. λοιπον φετος ειναι η χρονια μας. αντε να ξεκινησουμε μαζι να διαβαζουμε γιατι ολοι οι αλλοι εχουν ηδη αρχισει!
:'(την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα >:(την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους :'(την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό ???την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. :-Xαυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 26, 2008, 09:31:55 am :'(την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα >:(την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους :'(την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό ???την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. :-Xαυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμπέρασμα: Δεν το'χεις!
Παράθεση από: AlexandeR στις Οκτωβρίου 26, 2008, 10:12:35 amΠαράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 26, 2008, 09:31:55 am :'(την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα >:(την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους :'(την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό ???την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. :-Xαυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμπέρασμα: Δεν το'χεις! ΔΗΛΑΔΗ?