0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έπεφτε στην αντίληψή σας ότι υπάρχουν κάποιοι που κινούνται πλαγίως και συγκεντρώνουν μόρια τα οποία θα τους επιτρέψουν σε 1-2 χρόνια να διοριστούν, απλά και μόνο πιάνοντας την βάση στον ΑΣΕΠ, τι θα κάνατε;
Παράθεση από: geochem στις Αυγούστου 08, 2008, 11:08:45 amτο 40 % ποιους εξυπηρετεί? δεν είναι προφανές το τι παίζεται?Απ' τα ωραία του STEALιανίδηΠΕ04.02 πτυχίο 1999Με τρεις παταγώδεις αποτυχίες σε ισάριθμους ΑΣΕΠ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2003-2004: 0.789 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2004-2005: 7,967 (αναπλήρωση σε μουσικό σχολ.) ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2005-2006: 1,737 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007: 1,943 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2007-2008: 8,033 (αναπλήρωση σε εκκλησιαστικό σχολ.) ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008-2009: Διορισμός μέσω 40% σε περιοχή Α’ Νομού (σπίτι της!)
το 40 % ποιους εξυπηρετεί? δεν είναι προφανές το τι παίζεται?
Παράθεση από: mellie στις Οκτωβρίου 27, 2008, 12:23:06 amΑν έπεφτε στην αντίληψή σας ότι υπάρχουν κάποιοι που κινούνται πλαγίως και συγκεντρώνουν μόρια τα οποία θα τους επιτρέψουν σε 1-2 χρόνια να διοριστούν, απλά και μόνο πιάνοντας την βάση στον ΑΣΕΠ, τι θα κάνατε;Συγνωμη αν ειμαι λιγο ασχετη, αλλα πως μπορουν να το κανουν αυτο; Δεν προηγουνται αλλοι με επιτυχια στο ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 27, 2008, 08:38:42 amΠαράθεση από: mellie στις Οκτωβρίου 27, 2008, 12:23:06 amΑν έπεφτε στην αντίληψή σας ότι υπάρχουν κάποιοι που κινούνται πλαγίως και συγκεντρώνουν μόρια τα οποία θα τους επιτρέψουν σε 1-2 χρόνια να διοριστούν, απλά και μόνο πιάνοντας την βάση στον ΑΣΕΠ, τι θα κάνατε;Συγνωμη αν ειμαι λιγο ασχετη, αλλα πως μπορουν να το κανουν αυτο; Δεν προηγουνται αλλοι με επιτυχια στο ΑΣΕΠ;irene ο ασεπ έτσι όπως πάει θα καταργηθει...η τουλάχιστον εκει στοχεύουν..τι τον θεσπίσανε ήθελα να ξερα..δεν είδες τις θέσεις που προκηρύχτηκαν φέτο;; σε μερικές ειδικότητες, είναι γελοιος ο αριθμός...την ίδια στιγμή σε πληροφορώ υπάρχουν άτομα με πτυχίο 2002 που δεν έχουν δώσει ποτέ ασεπ κ τώρα εργάζονται ως αναπληρωτές γτ έχουν ήδη μαζέψει 20 μόρια προυπηρεσίας...πως γίνεται αυτο;;; αμα έχεις μέσον κ παίρνεις ώρες χίλιες δυο γίνεται...κ τα χέρια μας δεμένα να μη μπορούμε κ να κάνουμε τίποτα..γι αυτο κατά τη γνωμη μου, πρέπει να σκεφτουμε σοβαρά πάνω στο θέμα..γιατί όταν έρθει η ώρα ο καθένας μας να τα βρει αυτά μπροστά του ( εγώ ήδη τα έχω βρει ) είναι συνήθως αργα... τώρα , ότι θέλει μεγάλη συζήτηση κ σκέψη το αν ο διαγωνισμος ασεπ επιλέγει τους καταλληλότερους εκπαιδευτικούς είναι κ αυτο κατα τη γνώμη μου μεγάλο θέμα..τουλάχιστον θα υπήρχε μεγαλύτερη αντικειμενικότητα κ σαφως πολύ περισσότερες θέσεις κ άρα ευκαιρίες για περισσότερους ανθρώπους..κ ενα ερώτημα σε όσους ασχολούνται βαθύτερα με αυτά τα θεματα κ τα κατέχουν καλύτερα: φαντάζομαι πως σταδιακά απαιτουν να καθιερωθεί ο ασεπ ως μοναδικο κριτήριο διορισμου..γιατί διαφορετικά τι θα γίνει με όσους παλεύουν χρόνια διδάσκοντας κ έχουν προυπηρεσία;; δεν γίνεται φαντάζομαι να τους ακυρώσουμε..εγώ επιτυχούσα του ασεπ είμαι 2 φορές κ σίγουρα ψηφίζω ασεπ, αλλά θα πρεπει να λαμβάνουμε υποψη μας κ τους αλλους..
Μπορείς να κάνεις ανώνυμη;;; Θα μου πεις δεν έχεις τα κότσια να την κάνεις με το όνομά σου;Τα έχω αλλά δεν έχω αυτή τη στιγμή την όρεξη να μπλέξω με κάτι τέτοιο και να τρέχω!