Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:53:43 pmΠαράθεση από: morfoula_mc στις Νοεμβρίου 14, 2009, 08:39:55 amΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:16:25 pmΜια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι! Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου;!;!;! Τι έχει το Καστελόριζο δηλαδή;! Για σε παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε.. Τς, τς,τς... καμία συμπαράσταση στους ηρωικούς ακρίτες-εν προκιμένω νηπιαγωγούς ακρίτες-δηλαδή εμένα ). Ό,τι είπα για το Καστελόριζο το εννοούσα. Έτυχε να κάνω εκεί το παραμεθόριο στρατού και ξέρω πως είναι. Πρόσφατα έμαθα ότι έχει και γαλάζιες σπηλιές (τύφλα να έχει η Ζάκυνθος). Ώστε εκεί είσαι ε; Κι εσύ εκεί den_leei; Για πείτε εμπειρίες παιδιά. Πως είναι το σχολείο; Η cafe του κυρ Γιάννη υπάρχει ακόμα; Το μπαράκι με τις αλλοδαπές barwomen συνεχίζει; Και το κυριότερο.. adsl ή δορυφορικό net υπάρχει ή ακόμα dial-up; Πάλι προκαλείς... Τέλος πάντων θα απαντήσω Μόλις γύρισα από βόλτα στον Αη Γιώργη του βουνού (400 σκαλοπάτια ). Πέρναμε πολύ όμορφα-γι' αυτό φροντίζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί και μεγάλο μέρος ευθύνης έχει και den leei . Το νησάκι είναι πανέμορφο, η γαλάζια σπηλιά-απλά δεν υπάρχει και γενικά το μέρος σε αποζημιώνει (...τον πρώτο μήνα ). Σοβαρά τώρα, περνάμε πολύ καλά, νομίζω δεδομένων των συνθηκών, δε θα μπορούσαμε καλύτερα, προσπαθούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και φυσικά υπάρχουν και οι γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες (λαχανικά και σουπερ μάρκετ από τουρκία, μαντεψιές για το πότε και αν πετάξει το αεροπλάνο κλπ). Ποιά εννοείς καφέ του κυρ-Γιάννη; Εμείς βρήκαμε το Μελτέμι, τον Στράτο, το ράδιο καφέ και τη
Παράθεση από: morfoula_mc στις Νοεμβρίου 14, 2009, 08:39:55 amΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:16:25 pmΜια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι! Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου;!;!;! Τι έχει το Καστελόριζο δηλαδή;! Για σε παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε.. Τς, τς,τς... καμία συμπαράσταση στους ηρωικούς ακρίτες-εν προκιμένω νηπιαγωγούς ακρίτες-δηλαδή εμένα ). Ό,τι είπα για το Καστελόριζο το εννοούσα. Έτυχε να κάνω εκεί το παραμεθόριο στρατού και ξέρω πως είναι. Πρόσφατα έμαθα ότι έχει και γαλάζιες σπηλιές (τύφλα να έχει η Ζάκυνθος). Ώστε εκεί είσαι ε; Κι εσύ εκεί den_leei; Για πείτε εμπειρίες παιδιά. Πως είναι το σχολείο; Η cafe του κυρ Γιάννη υπάρχει ακόμα; Το μπαράκι με τις αλλοδαπές barwomen συνεχίζει; Και το κυριότερο.. adsl ή δορυφορικό net υπάρχει ή ακόμα dial-up;
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:16:25 pmΜια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι! Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου;!;!;! Τι έχει το Καστελόριζο δηλαδή;! Για σε παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε.. Τς, τς,τς... καμία συμπαράσταση στους ηρωικούς ακρίτες-εν προκιμένω νηπιαγωγούς ακρίτες-δηλαδή εμένα ).
Μια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι!
Αφού έχει πια adsl τότε τέλεια! Πραγματικά, αν θα είναι το χέρι μου, εκεί θα προσπαθήσω να διοριστώ (δυσπρόσιτο με επιπλέον επίδομα, παραμεθόριος με μειωμένο φόρο.. και ήρεμο μέρος),Δεν θυμάμαι καθόλου τα ονόματα των καφέ και μπαρ. Του κυρ-Γιάννη εννοούσα αυτό κοντά στην προβλήτα και έχει μέσα τούρτες και έφτιαχνε θυμάμαι και club-sandwich (οι πεινασμένοι φαντάροι αυτό θυμόμασταν ). Όσο για το μπαράκι, θυμάμαι ένα τέρμα δεξιά (όπως κοιτάς τη θάλασσα) που είχε μόλις ανοίξει τότε. Σας ζηλεύω πάντως, αν και ξέρω τις αντικειμενικές δυσκολίες με τη συγκοινωνία το χειμώνα και τα προϊόντα. Με το νερό όλα ΟΚ; Γιατί η υδροφόρα που προμηθεύει τα μικρά νησία άκουσα ότι σκόπευε να σταματήσει..
καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει τροποποίηση της αίτησης μετάθεσης(δλδ να προστεθεί μια ακόμη τελευταία επιλογή) και αν ναι μέχρι πότε πρέπει να γίνει αυτό;