0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'' οχι μονο καποιοι σκεφτονται μονο την παρτη τους αλλα και γιατι δεν μπορουν να διαννοηθουν το γεγονος οτι καποιοι ΔΕΝ σκεφτονται μονο την παρτη τους...''Αυτό ξαναπέστο , είναι πολύ σοφό..
λοιπον, έχω εκνευριστεί!!!!!!Αν βρίσκω Αναισθησία θα απαντήσω και εγώ με αναισθησία.Να κόψουν οι άλλοι το κεφάλι τους για να δωθεί ένας δίκαιος διαγωνισμός με καθυστέρηση και όχι να ζητάται από μένα "κύριε ΑΣΕΠ και σια", να κόψω το δικό μου για να πάω πιο νωρίς από άγνωστους δρόμους ή να πάρω το τρένο ή να μαλώνω με τους αγρότες. Ε μα πια, περιμένετε να δείξουν κατανόηση αυτοί που ρίχνονται, ε περιμένω να δείξετε και εσείς κατανόηση αν ακυρωθεί ή αναβληθεί ο διαγωνισμός.Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να γίνει το τελευταίο.Δυστυχώς καλλιεργείται ένας κοινωνικός διχασμός, που εκλογικεύεται και από τις δύο πλευρές. Προσέξατε ότι υπάρχουν δύο πλευρές?
Παράθεση από: w1red στις Ιανουαρίου 28, 2009, 06:30:30 pmΈτσι είναι, γρήγορα ξεχνάς αυτούς που δίνουν σε δύο πόλεις την ίδια μέρα, τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και όλους θα ζοριστούν να τα καταφέρουν με τις μετακινήσεις... τους αντιπάλους μας.. Όσο για "την φωνή" μας, αν είσαι γυμναστής γράψου Π.Ε.Α., αλλά φυσικά όπως είδες και πέρσι οι γυμναστές δεν ενδιαφέρονται κατά πλειοψηφία για τον ΑΣΕΠ, γ' αυτούς και από αυτούς δεν βγήκε το 30μηνο χωρίς ΑΣΕΠ; Διορίζονται πλέον κατά χιλιάδες οι γυμναστές στο δημόσιο, σε λίγο που δεν θα χωράνε φυσικά στα σχολεία και θα καθιερώσουν να διδάσκουν πρόγραμμα πιλάτες στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για τους υπαλλήλους. (Και όλοι οι υπόλοιποι απορούσαμε "που είναι οι θέσεις") Αυτή είναι η παιδεία καλά μου παιδιά.. ο καθένας για τον κ..ο του είναι το σημερινό μας μάθημα.. διαβάστε λοιπόν για να φάτε τους αντιπάλους σας. Καλή συνέχεια.με μπέρδεψες.. "διορίζονται πλέον κατα χιλιάδες οι γυμναστές" το λες ειρωνικά φυσικά. εγω παλι νομιζα οτι εχουν αποχη στον ασεπ επειδή οι θεσεις τους είναι ελάχιστες..τι είναι το Π.Ε.Α? βοηθησε με λιγο, σε χανω
Έτσι είναι, γρήγορα ξεχνάς αυτούς που δίνουν σε δύο πόλεις την ίδια μέρα, τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και όλους θα ζοριστούν να τα καταφέρουν με τις μετακινήσεις... τους αντιπάλους μας.. Όσο για "την φωνή" μας, αν είσαι γυμναστής γράψου Π.Ε.Α., αλλά φυσικά όπως είδες και πέρσι οι γυμναστές δεν ενδιαφέρονται κατά πλειοψηφία για τον ΑΣΕΠ, γ' αυτούς και από αυτούς δεν βγήκε το 30μηνο χωρίς ΑΣΕΠ; Διορίζονται πλέον κατά χιλιάδες οι γυμναστές στο δημόσιο, σε λίγο που δεν θα χωράνε φυσικά στα σχολεία και θα καθιερώσουν να διδάσκουν πρόγραμμα πιλάτες στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για τους υπαλλήλους. (Και όλοι οι υπόλοιποι απορούσαμε "που είναι οι θέσεις") Αυτή είναι η παιδεία καλά μου παιδιά.. ο καθένας για τον κ..ο του είναι το σημερινό μας μάθημα.. διαβάστε λοιπόν για να φάτε τους αντιπάλους σας. Καλή συνέχεια.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιανουαρίου 28, 2009, 10:39:15 pmλοιπον, έχω εκνευριστεί!!!!!!Αν βρίσκω Αναισθησία θα απαντήσω και εγώ με αναισθησία.Να κόψουν οι άλλοι το κεφάλι τους για να δωθεί ένας δίκαιος διαγωνισμός με καθυστέρηση και όχι να ζητάται από μένα "κύριε ΑΣΕΠ και σια", να κόψω το δικό μου για να πάω πιο νωρίς από άγνωστους δρόμους ή να πάρω το τρένο ή να μαλώνω με τους αγρότες. Ε μα πια, περιμένετε να δείξουν κατανόηση αυτοί που ρίχνονται, ε περιμένω να δείξετε και εσείς κατανόηση αν ακυρωθεί ή αναβληθεί ο διαγωνισμός.Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να γίνει το τελευταίο.Δυστυχώς καλλιεργείται ένας κοινωνικός διχασμός, που εκλογικεύεται και από τις δύο πλευρές. Προσέξατε ότι υπάρχουν δύο πλευρές?αυτό με τις 2 πλευρές ξαναπές το. πασιφανές.
Όπως και να έχει, χαμογελάστε, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι από εμάς μη-διοριστέοι θα είμαστε σ'αυτόν τον διαγωνισμό. Θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια καλαμπουράκι, θα μιζεριάζουμε, θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε και η ζωή θα συνεχίζεται. Για σας και χαρά σας, πάω να δω καμιά ταινία να περάσει η ώρα.
Συναδελφοι χθες ηρθε στην Πατρα ο Σημιτης (ναι ο πρωην πρωθυπουργος) για να παρουσιασει το βιβλιο του. Λογω των μπλοκων ο ανθρωπος ηρθε με το ΤΡΕΝΟ. Οσοι εχουν ταξιδεψει Κορινθο Πατρα καταλαβαινουν τις δυσκολιες αφου βαγονια και γραμμες ειναι απαρχαιομενα. Δηλαδη δεν πειραζει το Σημιτη να ''ταλαιπωρηθει'' και πειραζει εμας?