*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 250059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epizoitis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1904 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:13:30 pm »
Καλησπέρα στην παρέα.
Πραγματικά θλίβομαι και συνάμα οργίζομαι που, εξαιτίας της βλακείας και της έλλειψης στοιχειώδους ευαισθησίας των κ.κ του υπουργείου και του ΑΣΕΠ, ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν συνάδελφοι το Σ/Κ. ??? ???
Αλλά.........αυτοί δεν ντρέπονται για τίποτα........
Εγώ δίνω κοντά στο σπίτι μου αλλά θέλω όλοι κι όλες οι συνάδελφοι να δώσουν και να επιλεγούν οι καλύτεροι/ες.
Αδέρφια εύχομαι να φτάσετε με το καλό στα κέντρα σας, να φύγετε με το καλό και Καλή Επιτυχία!!!
Καλό δρομο να έχετε.

Να 'στε όλοι κι όλες καλά.

ΠΕ02

ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος amalfi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1905 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:15:33 pm »
Παράθεση
'' οχι μονο καποιοι σκεφτονται μονο την παρτη τους αλλα και γιατι δεν μπορουν να διαννοηθουν το γεγονος οτι καποιοι ΔΕΝ σκεφτονται μονο την παρτη τους...''

Αυτό ξαναπέστο , είναι πολύ σοφό..

σημερα σχεδον κανεις δε σκεφτεται την παρτη του.

γι αυτο ειναι ετσι τα πραματα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1906 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:39:15 pm »
λοιπον, έχω εκνευριστεί!!!!!!
Αν βρίσκω Αναισθησία θα απαντήσω και εγώ με αναισθησία.
Να κόψουν οι άλλοι το κεφάλι τους για να δωθεί ένας δίκαιος διαγωνισμός με καθυστέρηση και όχι να ζητάται από μένα "κύριε ΑΣΕΠ και σια", να κόψω το δικό μου για να πάω πιο νωρίς από άγνωστους δρόμους ή να πάρω το τρένο ή να μαλώνω με τους αγρότες. Ε μα πια, περιμένετε να δείξουν κατανόηση αυτοί που ρίχνονται, ε περιμένω να δείξετε και εσείς κατανόηση αν ακυρωθεί ή αναβληθεί ο διαγωνισμός.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να γίνει το τελευταίο.
Δυστυχώς καλλιεργείται ένας κοινωνικός διχασμός, που εκλογικεύεται και από τις δύο πλευρές. Προσέξατε ότι υπάρχουν δύο πλευρές?

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1907 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:45:58 pm »
Να κόψουν οι άλλοι το κεφάλι τους για να δωθεί ένας δίκαιος διαγωνισμός με καθυστέρηση και όχι να ζητάται από μένα "κύριε ΑΣΕΠ και σια", να κόψω το δικό μου για να πάω πιο νωρίς από άγνωστους δρόμους ή να πάρω το τρένο ή να μαλώνω με τους αγρότες. Ε μα πια, περιμένετε να δείξουν κατανόηση αυτοί που ρίχνονται, ε περιμένω να δείξετε και εσείς κατανόηση αν ακυρωθεί ή αναβληθεί ο διαγωνισμός.
Δυστυχώς καλλιεργείται ένας κοινωνικός διχασμός, που εκλογικεύεται και από τις δύο πλευρές. Προσέξατε ότι υπάρχουν δύο πλευρές?
αυτό με τις 2 πλευρές ξαναπές το. πασιφανές.
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1908 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:48:05 pm »
Έτσι είναι, γρήγορα ξεχνάς αυτούς που δίνουν σε δύο πόλεις την ίδια μέρα, τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και όλους θα ζοριστούν να τα καταφέρουν με τις μετακινήσεις... τους αντιπάλους μας.. Όσο για "την φωνή" μας, αν είσαι γυμναστής γράψου Π.Ε.Α., αλλά φυσικά όπως είδες και πέρσι οι γυμναστές δεν ενδιαφέρονται κατά πλειοψηφία για τον ΑΣΕΠ, γ' αυτούς και από αυτούς δεν βγήκε το 30μηνο χωρίς ΑΣΕΠ; Διορίζονται πλέον κατά χιλιάδες οι γυμναστές στο δημόσιο, σε λίγο που δεν θα χωράνε φυσικά στα σχολεία και θα καθιερώσουν να διδάσκουν πρόγραμμα πιλάτες στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για τους υπαλλήλους. (Και όλοι οι υπόλοιποι απορούσαμε "που είναι οι θέσεις") Αυτή είναι η παιδεία καλά μου παιδιά.. ο καθένας για τον κ..ο του είναι το σημερινό μας μάθημα.. διαβάστε λοιπόν για να φάτε τους αντιπάλους σας. Καλή συνέχεια.
με μπέρδεψες.. ::)"διορίζονται πλέον κατα χιλιάδες οι γυμναστές"??? το λες ειρωνικά φυσικά. εγω παλι νομιζα οτι εχουν αποχη στον ασεπ επειδή οι θεσεις τους είναι ελάχιστες..τι είναι το Π.Ε.Α? βοηθησε με λιγο, σε χανω

http://e-aitisi.sch.gr/triantamino_08/PE11.00.html
http://e-aitisi.sch.gr/eikositetramino_08/PE11.00.html

Μετράω 1054 άτομα στο 30μηνο, λίγοι ακόμα στο 24μηνο. Φυσικά και δεν θα πάρουν και άλλους με ΑΣΕΠ μιας και όλοι αυτοί σε λίγα (το πολύ 4 νομίζω) χρόνια θα διοριστούν.

Π.Ε.Α.Ε. = Πανελλήνια Ένωση Αδιοριστων Εκπαιδευτικών που εκπροσωπεί κυρίως τους γυμναστές μιας και είναι πλειοψηφία και όπως σωστά είπες πλέον δεν τους ενδιαφέρει ο ΑΣΕΠ (...έχει και αρκετούς φιλόλογους όπως αναφέρθηκε αργότερα και άλλες ειδικότητες αδιόριστων) Οι γυμναστές είναι πλειοψηφία και έχουν χρόνια που παλεύουν για να διοριστούν και είναι πολλοί σε αριθμό και με μεγάλες προϋπηρεσίες (αναγνώρισαν την Ολυμπιακή παιδεία, ΤΑΔ κτλ). Δεν έχουν εντελώς άδικο, και καλά κάνουν και κοιτάν τον κ...ο τους, εις βάρος μας (και των νέων γυμναστών). Αλλά στην τελική που θα τους βάλουν όλους αυτούς; Για να είμαι δίκαιος, πιστεύω πως οι ώρες γυμναστικής στο σχολείο είναι λίγες, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα.. που δεν θα συζητήσω εδώ.

'Οσο για τον ΑΣΕ.Π μάλλον θα γίνει και απλά αυτοί που θα αποφασίσουν να μην πάνε επειδή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μπουν σ' αυτή την διαδικασία, ξενοδοχεία κτλ μέρες πριν θα είναι απλά ένα κομμάτι στο ποσοστό συμμετοχής για λόγους οικογενειακής-οικονομικής κτλ κατάστασης.

Δεν με εκπλήσσει που δεν άφησαν τον εκπαιδευτικό να περάσει μιας και η όρεξη στα μπλόκα αλλάζει με την ώρα τον καιρό, τα πρόσωπα κτλ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα
1)Τίτλος "Ανοίγει σήμερα ο Ισθμός", βγαίνει αγρότης να μιλήσει και λέει..
Αγρότης: "Φυσικά και θα τον κρατήσουμε κλειστά για σήμερα μπλα μπλα.."
Δημοσιογράφος "Μα χθες ο κύριος Ταδε είπε πως..."
Αγρότης "Ο κύριος Ταδε μπορεί να είπε.. αυτός έφυγε τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο"  :D ;D :D

2) Τίτλος "Ανοίγουν τα περισσότερα μπλόκα της Ελλάδας"
Μετά από λίγες ανταποκρίσεις βλέπουμε πως μερικά ανοίγουν αλλά νέα δημιουργούνται και μπαίνουν και κτηνοτρόφοι στο παιχνίδι.  :D :D ;D

3) Ρωτάει ένας φίλος μου γνωστό του αγρότη ΑΣΕ.Π και του απαντάει "Τι είναι αυτό.. έλα το απόγευμα στην συνέλευση να μας ενημερώσεις" Ευτυχώς το απόγευμα αποφάσισαν να ανοίξουν το μπλοκ.

Όπως και να έχει, χαμογελάστε, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι από εμάς μη-διοριστέοι θα είμαστε σ'αυτόν τον διαγωνισμό. Θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια καλαμπουράκι, θα μιζεριάζουμε, θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε και η ζωή θα συνεχίζεται. Για σας και χαρά σας, πάω να δω καμιά ταινία να περάσει η ώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2009, 03:19:12 pm από w1red »
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος anna4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1909 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 11:18:56 pm »
κι εγώ δινω κοντά στο σπίτι μου, και είμαι έτοιμη για να δώσω καθώς διαβάζω από το καλοκαίρι...και δε με συμφέρει να αναβληθεί γιατί ακύρωσα όλα τα μαθήματα-για δεύτερη φορά- για μια τελευταία επανάληψη.....ΑΛΛΑ....αν είναι αλλοι συνάδελφοι να μην μπορέσουν να πάνε να δώσουν ή έστω να ταλαιπωρηθούν ....να αναβληθεί....
Σε όλους μας έχουν σπάσει τα νεύρα και όσοι διαβάζουμε θέλουμε να "ξεμπερδέυουμε"....και μπορεί όντως κάποιοι να έχουν την οικονομική άνεση, την άνεση χρόνου , τη διάθεση...να προνοήσουν και να έρθουν και 2 και 3 μέρες νωρίτερα και να μην τους ενδιαφέρει αν το ρίσκο που θα πάρουν θα τους βγει σε ένα τίποτα!!!
Αν όμως έστω κι ένας από μας δε μπορεί να φτάσει στο εξεταστικό του κέντρο εγκαίρως για τον ο-π-ο-ι-ο-ν-δ-η-π-π-ο-τ-ε λόγο ε τότε.......τι να πω....ας σκεφτόμαστε και λίγο έστω και το συνάνθρωπο!!!!!!!!

Καλή τύχη σε όλους, και καλή δύναμη.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #1910 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 12:33:34 am »
αυτό με τις 2 πλευρές ξαναπές το. πασιφανές.

βολευει την εκαστοτε κυβερνηση η θεσμο,αντι να ασχολουνται ολοι με αυτους κ την ανευθυνοτητα τους,να τσακωνεται η μια κοινωνικη ομαδα με την αλλη,η στην περιπτωση μας οι υποψηφιοι που δινουν κοντα με τους υποψηφιους που δινουν μακρια...
ας εχουμε μια σωστη κοινη σταση:
θελουμε διαγωνισμο τωρα,με την προυποθεση να γινουν ΟΛΕΣ οι προσπαθειες για να πανε ΟΛΟΙ στην ωρα τους....
αν αυτο δεν ειναι εφικτο,αναβολη με ορισμενη ημερομηνια εξ αρχης
ειναι η πιο σωστη σταση αυτη νομιζω που δειχνει οτι ο καθενας σκεφτεται το σωστο κ οχι την παρτη του

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1911 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 12:44:00 am »
Τελικά έφτασα Θεσσαλονίκη και πιο άνετα από ότι περίμενα. Λοιπόν, στα Τέμπη και Μάλγαρα υπήρχαν τρακτέρ αλλά οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί. Αυτό γύρω στις 20:30 και 22:00 αντίστοιχα.

Καλό δρόμο σε όσους προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #1912 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 01:18:44 am »
Όπως και να έχει, χαμογελάστε, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι από εμάς μη-διοριστέοι θα είμαστε σ'αυτόν τον διαγωνισμό. Θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια καλαμπουράκι, θα μιζεριάζουμε, θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε και η ζωή θα συνεχίζεται. Για σας και χαρά σας, πάω να δω καμιά ταινία να περάσει η ώρα.
Εδω που τα λέμε από ΑΣΕΠ σε ΑΣΕΠ περισσότερες πιθανότητες έχουμε αν περιμένουμε το 30μηνο. Και δεν αναφέρομαι στους γυμναστές. Ακόμη και αν γράψω καλύτερα απο όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους του κλάδου μου, υπάρχουν 700-800 άτομα με περισσότερη προϋπηρεσία από εμένα. Άρα οι ελάχιστες θέσεις που βγαίνουν σε "πλειστηριασμό" μέσω ΑΣΕΠ θα καλυφτόυν κυρίως από αυτούς που έτσι και αλλιώς θα διορίζονταν και χωρίς ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός θα είχε νόημα μόνο αν κάλυπτε αποκλειστικά τους διορισμούς. Δίνω τρίτη φορά ενώ ήμουν επιτυχούσα και τις δύο προγούμενες φορές και η προϋπηρεσία μου δεν θα υπολογιστεί γιατί της έλειπαν 8 ώρες... :'( Δεν με νοιάζει και τόσο το πότε θα δώσουμε αρκεί να το ξέρω λίγο νωρίτερα . Δεν είναι όλα τόσο απλά όταν υπάρχει οικογένεια. Για τους περισσότερους ο προγραμματισμός είναι ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση. ΄Τελικά το όλο θέμα βασίζεται στην απόλυτη βεβαιότητα του καθενός ότι ανήκει στο εξαιρετικά προικισμένο ή έστω τυχερό 5-10% που μπορεί να επιτύχει. Αλλιώς δεν θα έδινε κανείς μας.

Αποσυνδεδεμένος Faidra_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1913 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 01:19:40 am »
Συναδελφοι χθες ηρθε στην Πατρα ο Σημιτης (ναι ο πρωην πρωθυπουργος) για να παρουσιασει το βιβλιο του. Λογω των μπλοκων ο ανθρωπος ηρθε με το ΤΡΕΝΟ. Οσοι εχουν ταξιδεψει Κορινθο Πατρα καταλαβαινουν τις δυσκολιες αφου βαγονια και γραμμες ειναι απαρχαιομενα. Δηλαδη δεν πειραζει το Σημιτη να ''ταλαιπωρηθει'' και πειραζει εμας?

Ωραίο παράδειγμα.....Και τι θέλεις τώρα ....να λυπηθούμε τον πρώην????????????!!!! Ντροπή....συγκρίνεις τους καλοζωϊσμένους πολιτικούς που σίγουρα δεν είναι ούτε όρθιοι στα βαγόνια ούτε σε απλό κάθισμα και πάνε και ουσιαστικά για βόλτα κάπου ,με τους ταλαίπωρους εκπαιδευτικούς που δεν τους φτάνει το άγχος του διαγωνισμού έχουν και το άγχος της μετακίνησης...............  :-X :-X :-X :-X

Το έχουμε χάσει τελείως!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Chunk

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1914 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 08:01:34 am »
Μάθαμε τιποτα;Kάτι είπε ο Παπαδάκης αλλά δεν άκουσα.

Αποσυνδεδεμένος vanessa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1915 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 08:11:45 am »
δεν ειπε κατι διαφωτιστικο!αν οι εξεταζομενοι περασουν τα μπλοκα θα γινει, αλλιως θα το εξετασουνε...
Τι να πει κανεις;
και αυτο ειναι απαντηση το ΑΣΕΠ στο ερωτημα!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1916 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 08:13:55 am »
παιδια τι νεοτερο υπαρχει?

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1917 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 08:17:03 am »
κατατοπιστικη απαντηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)