0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον μιλησα με ασεπ προκειμενου να μεταφερθει μια παρακληση στους ανωτερους για ατομα που ερχονται απο εξωτερικο και δεν ειναι δυνατον μονιμως να κλεινουν και να ακυρωνουν εισιτηρια,χανοντας και χρηματα.Λοιπον,καταλαβα το εξης και οποιος θελει το ακουει.Αυριο μαλλον θα ανακοινωσουν ημερομηνια για 31.1Αν δεν γινει παλι ο διαγωνισμος λογω αλλων παραμετρων,δεν θα φταινε αυτοι.με ρωτησε τι πρεπει να κανουν κατα τη γνωμη μου.του απαντησα..να μην προβουν σε ανακοινωση ημερομηνιας την οποια κατα 90% θα παρουν πισω.καθως χανει την αξιοπιστια του και ο Θεσμος.μου ειπε οτι θα τα μεταφερει.Αυτα.τα συμπερασματα δικα σας.
Μισό λεπτό - Τέτα με πρόλαβες. Μέχρι την αναβολή πίεζε το υπέπθ το ασέπ. Τώρα πιέζει το ασέπ το υπέπθ. Μήπως η εν λόγω εφημερίδα - προκειμένου να δικαιολογήσει ότι δεν έχει κάτι καινούριο να πει - εφευρίσκει διατυπώσεις; Όλα τα δημοσιεύματα λέγανε και λένε ότι: 1) το ασέπ προγραμματίζει τις εξετάσεις για 31/1-1/2 και 2) περιμένει το πράσινο φως από το υπέπθ για τα εξεταστικά = διαβεβαίωση ότι δεν είναι υπό κατάληψη.Θεωρείτε πιθανό μετά το πρώτο στραπάτσο να διακινδυνεύσει το ασέπ μια βεβιασμένη ημερομηνία; Αυτά τα περί ικανοποίησης από τον ανασχηματισμό, γνώμη μου, είναι προς κατανάλωση και εφησυχασμό - πηγή φιλοκυβερνητική εφημερίδα: ας περιορίσουν τα σχόλιά τους αποκλειστικά σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό.
δε λέει ποιον πιέζουν! νομίζω ότι το όλο σκηνικό είναι απλά για να γεμίσουν τις στήλες τους. μην παίρνουμε τοις μετρητοίς και την κάθε τους λέξη.είναι σαν να αντιστράφηκαν οι ρόλοι: ο ασεπ πιέζει και το υπουργείο δε θέλει, δεν αισθάνεται έτοιμο, φοβάται μη ρεζιλευτεί πάλι; τι εννοεί άραγε ο ποιητής;
Παράθεση από: kalipso στις Ιανουαρίου 12, 2009, 12:54:16 pmλοιπον μιλησα με ασεπ προκειμενου να μεταφερθει μια παρακληση στους ανωτερους για ατομα που ερχονται απο εξωτερικο και δεν ειναι δυνατον μονιμως να κλεινουν και να ακυρωνουν εισιτηρια,χανοντας και χρηματα.Λοιπον,καταλαβα το εξης και οποιος θελει το ακουει.Αυριο μαλλον θα ανακοινωσουν ημερομηνια για 31.1Αν δεν γινει παλι ο διαγωνισμος λογω αλλων παραμετρων,δεν θα φταινε αυτοι.με ρωτησε τι πρεπει να κανουν κατα τη γνωμη μου.του απαντησα..να μην προβουν σε ανακοινωση ημερομηνιας την οποια κατα 90% θα παρουν πισω.καθως χανει την αξιοπιστια του και ο Θεσμος.μου ειπε οτι θα τα μεταφερει.Αυτα.τα συμπερασματα δικα σας.Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι.... η δική σου απάντηση ήταν ξεκάθαρη!
Το πρωί τηλ στο ΑΣΕΠ και μίλησα με έναν από τους υπαλλήλους που σηκώνουν τα τηλ. που μου είπε ό,τι είπαν και σε εσάς. Απλώς, να σας πω ότι τα τηλέφωνα των πραγματικά υπεύθυνων για τους γραπτούς διαγωνισμούς όλη μέρα σήμερα, ανά 10 λεπτά που τηλεφωνώ, δεν απαντούν...ΥΓ. αριθμό πρωτοκόλλου για την παραλαβή της επιστολή μου έστειλαν, απάντηση πάλι, όχι!!!