0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά είναι ανοργάνωτοι και φαίνεται.Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, κάνουν λες και δεν έχουν προετοιμάσει εξετάσεις άλλη φορά.Να δείτε που θα στηθούμε στα εξεταστικά κέντρα και θα περιμένουμε με τις ώρες για να έρθουν τα θέματα.Ρωτήστε και αυτούς που έδιναν πριν λίγο καιρό το τέστ δεξιοτήτων!!!!
Γεια σας συνάδελφοι,Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι.Διάβασα στις εφημερίδες ότι οι αγροτες θα προχωρησουν σε δυναμικες κινητοποιήσεις.Συγκεκριμένα την επομενη Τριτη ως το Σάββατο θα κλεισουν την εθνική οδό στα Τέμπη και αποτι ξέρω απο γνωστο μου και εδω στην Κρήτη.Σημειωτέον ότι κατεβαινουν πολύ δυναμικά και ενωτικά αφού μέχρι και γαλάζιοι συνδικαλιστές είναι μέσα στο παιχνίδι.Είναι αποφασισμενοι να το τραβήξουν και πολλοί μιλούν για επανάληψη του σκηνικού 95-96.Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά τοτε είχε γίνει χαμός..επί μήνες ήταν κλειστό το εθνικό οδικό δίκτυο.Λέτε να μας επηρεάσει;Υ.Γ.Πριν σπεύσουν κάποιοι να πουν ότι σπέρνω απαισιοδοξία και πανικό θα ήθελα να τονίσω ότι απλώς αναφέρω τα γεγονότα όπως έχουν και να προσθέσω ότι έχω το ιδιο άγχος και αγωνία με όλους σας.Αυτά...Καλή συνέχεια στο διάβασμα!