0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δεκαψήφιο κωδικό τον είχαμε και την προηγούμενη φορά;δηλαδή μόνο τον δικό μου βαθμό θα μπορώ να δω;Και αν θέλω να κάνω ένσταση για λάθος υπολογισμών μορίων σε κάποιον που διορίσανε δεν θα μπορώ γιατί δεν θα μπορώ να δω την αναλυτική του βαθμολογία;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ;
Αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη φορά στις 20-21, δεν είχαν βγάλει τέτοιες οδηγίες.'Αρα καλό σημάδι αυτό;
Ναι. Είναι σαν να λένε δεν μας νοιάζει αν είναι κομμένοι οι δρόμοι. Εσείς πρέπει να ρθείτε 1 ώρα πιο μπροστά. Ελάτε και με τα πόδια αν θέλετε.
λίγο εκτός κλίματος, αλλά.... στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (όχι στο "συνοδευτικό αρχείο", πιο πριν στην αρχική σελίδα) νομίζω ότι υπάρχει γραμματικό λάθος. Αν δεν κάνω λάθος το ρήμα λέγεται "καταχωρηθεί". Το "καταχωριστεί" από πού προέρχεται? από το "κατα-χωρίζω"? (με κάθε επιφύλαξη και με ευνοϊκές διαθέσεις).
Παράθεση από: dora2008 στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:06:12 pmλίγο εκτός κλίματος, αλλά.... στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (όχι στο "συνοδευτικό αρχείο", πιο πριν στην αρχική σελίδα) νομίζω ότι υπάρχει γραμματικό λάθος. Αν δεν κάνω λάθος το ρήμα λέγεται "καταχωρηθεί". Το "καταχωριστεί" από πού προέρχεται? από το "κατα-χωρίζω"? (με κάθε επιφύλαξη και με ευνοϊκές διαθέσεις). Ναι απο το καταχωρίζω .Αυτό είναι το σωστό
Παράθεση από: aziuol στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:15:58 pmΠαράθεση από: dora2008 στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:06:12 pmλίγο εκτός κλίματος, αλλά.... στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (όχι στο "συνοδευτικό αρχείο", πιο πριν στην αρχική σελίδα) νομίζω ότι υπάρχει γραμματικό λάθος. Αν δεν κάνω λάθος το ρήμα λέγεται "καταχωρηθεί". Το "καταχωριστεί" από πού προέρχεται? από το "κατα-χωρίζω"? (με κάθε επιφύλαξη και με ευνοϊκές διαθέσεις). Ναι απο το καταχωρίζω .Αυτό είναι το σωστόγηράσκω αεί διδασκόμενη. Ομολογώ ΔΕΝ ήξερα τη διαφορά!
aziuol το θέμα είναι ότι οι αγρότες όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολύ πεισμώνουν. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος μπορεί να μην αφήσουν κανένα δρόμο ανοιχτό. Θσ δούμε πως θα πάνε τα πράγματα από Δευτέρα.