*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 251821 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #840 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 08:50:37 pm »
Αυτή τη στιγμή για να φύγει ένας φυσικός από Ορεστιάδα για να φτάσει Θεσσαλονίκη να εξεταστεί θα συναντήσει τουλάχιστον 4 με 5 μπλόκα. Αν κλείσουν και τις γραμμές του ΟΣΕ όπως λένε θα πρέπει να νοικιάσει ελικόπτερο για να πάει. Μήπως η josefina ξέρει άλλο τρόπο, γιατί μάλλον δεν είναι από επαρχία και δεν ξέρει από αποστάσεις.
Επίσης η Καβάλα δεν έχει σταθμό τρένων και είναι εξεταστικό κέντρο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2009, 08:56:40 pm από mariav »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:08 »

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 08:59:14 pm »
Αυτή τη στιγμή για να φύγει ένας φυσικός από Ορεστιάδα για να φτάσει Θεσσαλονίκη να εξεταστεί θα συναντήσει τουλάχιστον 4 με 5 μπλόκα. Αν κλείσουν και τις γραμμές του ΟΣΕ όπως λένε θα πρέπει να νοικιάσει ελικόπτερο για να πάει. Μήπως η josefina ξέρει άλλο τρόπο, γιατί μάλλον δεν είναι από επαρχία και δεν ξέρει από αποστάσεις.
Συμφωνώ...καλό είναι μερικοί οταν προτείνουν λύσεις --π.χ.πάρτε το τρενο, πηγαίνετε απο κονταρίδα 3 μερες νωρίτερα-- να σκέφτονται πρωτα σε γενικό επίπεδο κ να μη βλέπουν τα πράγματα απο τη δική τους μόνο οπτική γωνία... το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται προκλητικοί. :-X
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:02:59 pm »
Ε πες τα ρε συναδέλφισσα!Γιατί έχω μπαφιάσει εδώ με αυτά που βλέπω...Εμεις που τα λεμε βλεπεις είμαστε οι γκρινιάρηδες και οι απαισιόδοξοι!
Α!Και μαζόχες επίσης! Επιπλέον ακούσα ότι από αύριο θα κλεισουν και τις παρακαμπτήριες οδούς.Αυτά!
The revolution will not be televised, the revolution will be live...

Αποσυνδεδεμένος ikiroko

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:34:10 pm »
Και η χημικός από την Αλεξανδρούπολη... τα ίδια θα αντιμετωπίσει για να φτάσει Σαλονίκη.... Ω, ρε πίκρα!!
Και να φας όλη την ταλαιπωρία... και να μη γράψεις τελικά... όυτε τη βάση..
Αχ, αχ, αχ!

Αλήθεια, ρε συνάδελφοι....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ
Πώς γίνεται ο υπολογισμός της βαθμολογίας τη 2η φορά που δίνει κάποιος??

Τα 14 μόρια (69-55 που είναι η βάση...) "κόβονται στη μέση" και προστίθενται δηλ. 7 μόρια στο βαθμό που θα γράψω φέτος??
Προστίθενται μόνο αν γράψω πάνω από τη βάση?? 
... θέλω να ξέρω... γιατί φοβάμαι ότι δε θα πιάσω τη βάση φέτος... ( είμαι κατηγορία Π04,02) έτσι όπως έκαναν την ύλη... οι ελπίδες μου είναι λιγοστές!!... Να ξέρω αν έχει νόημα να πάω να δώσω ή όχι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:08 »

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 11:03:51 pm »
Προσωπικά εχω αποσυντονιστεί εντελως!!!Εσπασαν τα νεύρα μου.Ακουω ασεπ κ βγάζω σπυράκια!Που ζούμε?Τι χρωστάμε να το ζούμε όλο αυτό?Δε μπορούν να φερθούν λίγο φυσιολογικά?
Πως λένε ότι θελουν να ανεβασουν το επίπεδο της παιδείας  απ΄τη στιγμή που φέρονται ετσι στους εκπαιδευτικούς?
Εγώ λέω να κατεβούμε κ εμείς με τους αγρότες.
1)Η ημερομηνία επρεπε να ανακοινωθεί 2 μήνες τουλάχιστον πριν δώσουμε
2)Εστω ετσι,έπρεπε να φροντισουν να μην αναβληθει για πολλούς κ διάφορους λογους.
3)Γιατί δινουν 2π,3π μαζί?Ειναι παιδαγωγικά ορθό να γραφει κάποιος 8 ωρες εξετάσεις την ιδια μερα που αμφιβάλλω αν προλάβει να πάει απ'το ένα εξεταστικό κεντρο στο άλλο?Κ μάλιστα οχι εξετάσεις της πλάκας αλλα εξετάσεις που καθορίζουν το μέλλον του.Τι ειμαστε,όπως εγραψε κ ενας συναδελφος:βάρος κ αριθμοί?
Η όλη κατάσταση ειναι απαράδεκτη!!!!!

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 11:38:15 pm »
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί πάλι, λόγω κινητοποιήσεων των αγροτών?
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 11:52:32 pm »
Aν η κατάσταση μείνει ιδια ή χειροτερέψει,λογικό δεν είναι?Αλλά πιστευω πως θα ηρεμήσουν τα πράγματα.Προσωπική εκτίμηση.Στην αναμονή λοιπόν,αν κ δε νομίζω να ξανααναβληθεί.Διαβασε προηγούμενα μνμ κ θα δεις το mail που έστειλαν απο ασεπ σε ενα συνάδελφο ο οποίος ρώτησε σχετικά με πιθανή αναβολή.

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:17:48 am »
νομιζω οτι ειναι αφαλμα να συζητουμε μεταξυ μας σαν να εχει αναβληθει ηδη ο διαγωνισμος. προσωπικα θεωρω οτι ακομη και εαν ενταθουν περισσοτεο οι κινητοποιησεις των αγροτων το ασεπ δεν θα ξαναναβαλει το διαγωνισμο και ας υπαρξουν διαμαρυριες απο ατομα που (πιθανολογικα) δεν θα καραφερουν να πανε να δωσουν. την προηγουμενη φορα ο διαγωνισμος αναβληθηκε διοτι η αιτια ηταν αμεσα προσκειμενη στο εκπαιδευτικο-διαδικαστικο κομματι. δεν υπηρχαν εξεταστικα κεντρα. ειχαν καταληφθει. τωρα η συνθηκη ειναι διαφορετικη. δεν φερει καμια ευθυνη ο ασεπ και το υπουργειο παιδειας το πως επιλεγουν καποιες ομαδες πιεσης να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους. τωρα τα εξεταστικα κεντρα λειτουργουν κανονικα, το εαν και πως θα παει καποιος σε αυτα, οσο σκληρο και εαν ακουγεται, δεν ενδιαφερει τον ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:27:13 am »
Κι εγώ νομίζω ότι δεν θα αναβληθεί ξανά..εξάλλου, εκκρεμούν κι άλλες 2 προκηρύξεις εκπαιδευτικών & ο διαγωνισμός του υπουργείου οικονομικών..ίσως βρεθούν άλλα εξεταστικά κέντρα στην περίπτωση που αρκετοί δεν μπορούν να μετακινηθούν..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:41:08 am »
νομιζω οτι ειναι αφαλμα να συζητουμε μεταξυ μας σαν να εχει αναβληθει ηδη ο διαγωνισμος. προσωπικα θεωρω οτι ακομη και εαν ενταθουν περισσοτεο οι κινητοποιησεις των αγροτων το ασεπ δεν θα ξαναναβαλει το διαγωνισμο και ας υπαρξουν διαμαρυριες απο ατομα που (πιθανολογικα) δεν θα καραφερουν να πανε να δωσουν. την προηγουμενη φορα ο διαγωνισμος αναβληθηκε διοτι η αιτια ηταν αμεσα προσκειμενη στο εκπαιδευτικο-διαδικαστικο κομματι. δεν υπηρχαν εξεταστικα κεντρα. ειχαν καταληφθει. τωρα η συνθηκη ειναι διαφορετικη. δεν φερει καμια ευθυνη ο ασεπ και το υπουργειο παιδειας το πως επιλεγουν καποιες ομαδες πιεσης να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους. τωρα τα εξεταστικα κεντρα λειτουργουν κανονικα, το εαν και πως θα παει καποιος σε αυτα, οσο σκληρο και εαν ακουγεται, δεν ενδιαφερει τον ασεπ.
Μα τι λες βρε συνάδελφε;; Είμαστε σοβαροί;;; Σκέφτηκες καθολου πριν τα αραδιάσεις όλα αυτα; Και δεν έχουν την υποχρέωση ΑΣΕΠ κ υπουργείο να διασφαλίσουν τις ομαλές συνθήκες εξέτασης όλων των υποψηφίων;;; Να ανοιξουν τα στραβά τους ΤΩΡΑ και να φροντισουν να αλλάξουν τα εξεταστικά κέντρα!!! Να δώσει ο καθένας στο νομό του! Για μπες λίγο στη θέση αυτών των συναδέλφων! Να πρέπει να σηκωθούν αξημερωτα και να τρεχουν με το αγχος αν θα βρεθούν μπροστα σε κάποιο μπλόκο;;; Δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαινεται!!! Μα καθόλου όμως!!!
The revolution will not be televised, the revolution will be live...

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:06:54 am »
ωραια , δικιο εχετε αλλα σας το θετω αλλιως.Εγω ειμαι απο νησι , ερχομαι με αεροπλανο .Εαν σε οποιαδηποτε ημερομηνια εχει καιρο και δε γινει η πτηση μου η ακυρωθει η φαει ωρες καθυστερηση η πολλα αλλα που συμβαινουν κατα καιρους με καλυπτει κανεις που δε θα παρευρεθω στην ωρα μου στο διαγωνισμο; οχι.Με υπολογιζει κανεις αν μπορω να διαθεσω 200 ευρω για εισιτηρια και αλλα τοσα για διαμονη με τα ψιχουλα που μας δινουνε; οχι .Συμπερασμα ,λιγο τους κοφτει,εμεις εκει ημασταν ας ερχοσουν...Και ειλικρινα αν φαει και αλλη αναβολη αυτος ο κωλοδιαγωνισμος μαλλον θα τα βροντηξω, δεν αντεχω αλλο.

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:10:32 am »
Καλά,δεν πιστεύω σ'αυτο που διαβάζω!Μιλας τοσο σκληρά επειδή δεν είσαι ενας απ'αυτους που 'πιθανολογικά' (όπως είπες) δε θα μπορούσε να πάει?
Αν γινόταν κάτι τέτοιο,δε θά'πρεπε να παει κανείς μας.Δεν νοείται να γίνει κάτι τέτοιο.Είναι πέρα από κάθε λογική.Δλδ θα πετάξει ο άλλος να πάει ή ας μην πάει κ καθόλου?

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:17:28 am »
εχουν δικιιο οι συναδελφοι. δεν τους φτανει η ταλαιπωρια τους, εχουν ολα κ αυτα να σκεφτονται?
πραγματικα ομως δεν εχω καταλαβει γιατι να μην υπαρχουν περισσοτερα εξεταστικα κεντρα. ενταξει οχι σε χωρια αλλα εστω σε καποια νησια ή καποιες πολεις. ειδικα αν συνεχιστει το κλεισιμο των δρομων απο τους αγροτες το ασεπ ειναι υποχρεωμενο να μεριμνησει ωστε να λειτουργησουν ολα ομαλα. δεν εχει καμια σχεση το οτι η καταληψη γινεται απο αγροτες κ οχι απο μαθητες. το θεμα ειναι οτι εμποδιζει αυτους τους ανθρωπους που ερχονται απο μακρινα να πανε στα εξεταστικα κεντρα που τους εχουν στειλει. κ οπως ειπε μια κοπελα απο το νησι της θα παει με αεροπλανο να δωσει. στο ηρακλειο ειχαν αποκλεισει προχθες το αεροδρομιο. αν δλδ μερικες ειδικοτητες δινουν αθηνα πώς θα πανε? θα πεταξουν ή θα κολυμπησουν?

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:20:11 am »
θα κολυμπησω συναδελφε :)γιατι οχι; τοσα μας εχουν ζητησει γιατι οχι κι αυτο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709