0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν η κατασταση ειναι η ιδια μεχρι την πεμπτη ,συμφωνα με την ανακοινωση,τοτε παμε για αναβολα
αυριο η κανελλη στο σιτυ 99,5 θα μιλησει στις 10 το πρωι για τον ασεπ. οποιος θελει ας ακουσει κ ας ενημερωσειθα μπορουσαμε να στειλουμε μειλ ή να τηλεφωνησουμε μηπως κ μαθουμε κατιη συχνότητα αυτή ειναι για Αθηνα?
Παράθεση από: amaly στις Ιανουαρίου 27, 2009, 11:21:53 pmαν η κατασταση ειναι η ιδια μεχρι την πεμπτη ,συμφωνα με την ανακοινωση,τοτε παμε για αναβολαΑποκλείεται !!!
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 27, 2009, 11:01:16 pmαυριο η κανελλη στο σιτυ 99,5 θα μιλησει στις 10 το πρωι για τον ασεπ. οποιος θελει ας ακουσει κ ας ενημερωσειθα μπορουσαμε να στειλουμε μειλ ή να τηλεφωνησουμε μηπως κ μαθουμε κατιη συχνότητα αυτή ειναι για Αθηνα?λογικα ναι. ο μαρκος μου το στειλε για να στο στειλω στο φορουμ. εγω δε μενω αθηνα αρα δε μπορω να ακουσω
Παράθεση από: amaly στις Ιανουαρίου 27, 2009, 11:32:11 pmΠαράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 27, 2009, 11:01:16 pmαυριο η κανελλη στο σιτυ 99,5 θα μιλησει στις 10 το πρωι για τον ασεπ. οποιος θελει ας ακουσει κ ας ενημερωσειθα μπορουσαμε να στειλουμε μειλ ή να τηλεφωνησουμε μηπως κ μαθουμε κατιη συχνότητα αυτή ειναι για Αθηνα?λογικα ναι. ο μαρκος μου το στειλε για να στο στειλω στο φορουμ. εγω δε μενω αθηνα αρα δε μπορω να ακουσωΜπορείς, μέσω ιντερνετ