0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ να πώ ότι το Πετροχώρι στην Ξάνθη έκλεισε. Μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν τα λένε καλά. Επίσης είναι κλειστή και η Εγνατία στο ύψος της Κομοτηνής (απλά σήμερα λόγο βροχής δεν την άφησαν κλειστή) Εγώ πολύ θέλω να γίνει ο διαγωνισμός και μετά να ακυρωθεί γιατί κάποιοι δεν θα μπορέσουν να πάνε από τα μπλόκα και την κακοκαιρία - γιατί σίγουερα κάποιοι θα κάνουν ένσταση. Γιατί αν κάποιοι θα τρελλαθούν όπως λένε αν γίνει αναβολή του διαγωνισμού, να δείτε τι θα πάθουν αυτοί που δεν θα μπορέσουν να πάνε να δώσουν. Μετά να δώ κάτι κοκοράκια εδώ μέσα τι θα λένε και θα κλαίνε γιατί τώρα όλο ιδέες είναι και μαγκιά είναι.
Εντάξει παιδιά,θα γίνει,το εμπεδώσαμε...........................έλεος.Άλλη ζωή δεν έχουμε μόνο ο ΑΣΕΠ είναι?Κ φτου ξελευθερία όπως το βλέπουν κάποιοι ,τι να πω πια...Μα είναι δυνατόν να λέμε ,ας γίνει να φύγει από πάνω μας κ διεκδικούμε κ θέση σοβαρά?Να γίνει με τις καλύτερες προυποθέσεις!!!Γιατί πρέπει όλα να τα κάνουμε περνώντας τα μαρτύρια του Ταντάλου ρε παιδιά σαυτό το κράτος?Κ να το καλοδεχόμαστε κ να λέμε κ ευχαριστώ που μας κάνετε τη χάρη να δώσουμε?Τόσο απελπισία για δουλειά υπάρχει?Ένας διαγωνισμός είναι κ θα περάσουν ελάχιστοι,ας ηρεμήσουμε....Ας δείξουμε συμπαράσταση σαυτούς που έχουν πρόβλημα....΄Εχει ο άλλος το πρόβλημα του κ δείχνω εγώ ότι θα γίνει κ καταχαίρομαι....Ο θάνατος σου ,η ζωή μου...Αυτό παίζει τις τελευταίες μέρες που σας παρακολουθώ....
Εγώ πήρα το πρωί τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι, αν ακυρωθεί, θα βγει αύριο ανακοίνωση. Ρώτησα: Υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απάντησε: Ναι, υπάρχει. Αυτά.
για οσους μένουν Χανιά κ δίνουν Ηράκλειο: μάλλον ετοιμάζονται να κλείσουν τον παράδρομο απο Μαλάξα ο θεος βοηθός