0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι δε μετράνε και είναι παράλογο να γράψουν ώρες και να τις πληρωθούν τη στιγμή που δεν τις έκαναν οι καθηγητές.(από την τσέπη τους θα πληρώσουν? αφού δεν είναι δική μας υπαιτιότητα, τι φταίμε αν η κατάληψη κρατήσει 2 μήνες??? εγώ πήγα στο σχολείο αλλά η πόρτα ήταν κλειστή. έπρεπε να αζέψω τα παιδιά στο πεζοδρόμιο για το μάθημα.)Πάντως, στη δευτεροβάθμια του νομού, μου είπαν ότι οι ώρες θα μετρηθούν και περιμένουν την εγκύκλιο για να την στείλουν στα σχολεία.
Παράθεση από: blue στις Νοεμβρίου 01, 2008, 10:43:22 pmΚαι εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι δε μετράνε και είναι παράλογο να γράψουν ώρες και να τις πληρωθούν τη στιγμή που δεν τις έκαναν οι καθηγητές.(από την τσέπη τους θα πληρώσουν? αφού δεν είναι δική μας υπαιτιότητα, τι φταίμε αν η κατάληψη κρατήσει 2 μήνες??? εγώ πήγα στο σχολείο αλλά η πόρτα ήταν κλειστή. έπρεπε να αζέψω τα παιδιά στο πεζοδρόμιο για το μάθημα.)Πάντως, στη δευτεροβάθμια του νομού, μου είπαν ότι οι ώρες θα μετρηθούν και περιμένουν την εγκύκλιο για να την στείλουν στα σχολεία.Ο διευθυντης απο την τσεπη του θα τα δωσει? Οι μονιμοι να πληρωνονται κανονικα ενω οι ωρομισθιοι-ρετιρε τιποτα........................
Εμενα μου ειπε ο σχεδιαστης πως δεν μετριουνται οι ωρες αφου ειναι κλειστο το σχολειο