0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω πόσα έτη είναι το μεταπτυχιακό στο ανοικτο πανεπιστήμιο; Είναι δύσκολο να βγούνε δύο ενότητες σε ένα έτος?
Πρέπει να περάσεις 4 θεματικές και διπλωματική.Κατά το πρώτο έτος σπουδών, μπορείς να επιλέξεις 1 ή 2 από τις Θ.Ε..Στο δεύτερο έτος σπουδών,πάλι το ίδιο.Το μέγιστο είναι 2 ενότητες και η διπλωματική είναι ξεχωριστά.Μπορείς να επιλέξεις 1 κάθε χρόνο αλλά θα καθυστερήσεις πολύ να τελειώσεις.Δεν λειτουργεί με εξάμηνα αλλά με έτη.Αν θέλεις 1 κάθε χρόνο θα κάνεις στην καλύτερη περίπτωση 5 χρόνια.Ελπίζω να βοήθησα!! .Είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο να τελειώσεις 2 ενότητες σε ένα έτος αν δεν δουλεύεις πάντως είναι σχετικά εύκολο!Αν έχεις και δουλειά και οικογένεια είναι δύσκολο αν βάλεις όμως πρόγραμμα είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.
Καλησπέρα και καλή, εποικοδομητική χρονιά σε όλους!Αν θυμάμαι καλά, κάπου έλεγε ότι προτιμότερο θα ήταν να πάρει κανείς πρώτα την ΑΓΓ 52 και μετά την 53. Αυτό έκανα εγώ πάντως. Οι εργασίες πράγματι είναι πολύ απαιτητικές. Μία έχουμε κάνει εμείς ως τώρα και αναμένουμε αποτελέσματα... Αυτό το academic writing που λένε παντως είναι πολύ υποκειμενικό κατ' εμέ. Το σίγουρο είναι ότι οι εργασίες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του APA. Επίσης, όντως θέλει μαγνητοφωνήσεις σε τάξη, κι αν μάλιστα πρόκειται για δημόσιο σχολείο, τα πράγματα είναι σκούρα. Σε μένα, αν και είχα την έγκριση (και τη βοήθεια) του διευθυντή του σχολείου και κυρίως του προϊσταμένου, έστειλε το υπουργείο στο σχολείο κατηγορηματικά αρνητική επιστολή για χορήγηση άδειας για ηχογράφηση. Αναγκάστηκα να το κάνω σε ιδιαίτερο...Μόλις πάρω την απάντηση από την εργασία μου cat, θα σου πω αν και σε μένα συνέβησαν τα ίδια!