0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:55:54 pmΟι της κατάταξης
Οι της κατάταξης
Κι εγώ κληρώθηκα στο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ και θέλω να κάνω μια αφελή ερώτηση: οι εξετάσεις είναι στο τέλος κάθε χρόνου; που ακριβώς γίνονται;πάντως κι εγώ σκάφτομαι να πάρω μόνο μια θεματική ενότητα για την πρώτη χρονιά.Το μεταπτυχιακό είνια το 'Μεταπτυχιακή εξειδίκευση καθηγητών στις φυσικές επιστήμες'. Αλήθεια,μήπως το παρακολουθεί κανένας και ξέρει κάτι να με διαφωτίσει;
Εμείς που κληρωθήκαμε κανονικά πρέπει να καταθέσουμε τώρα τα χρήματα σωστά;; Μέχρι τις 15/01 εννοώ. Καθώς και όλα τα άλλα έγγραφα.
Παράθεση από: constans στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:14:20 pmΚι εγώ κληρώθηκα στο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ και θέλω να κάνω μια αφελή ερώτηση: οι εξετάσεις είναι στο τέλος κάθε χρόνου; που ακριβώς γίνονται;πάντως κι εγώ σκάφτομαι να πάρω μόνο μια θεματική ενότητα για την πρώτη χρονιά.Το μεταπτυχιακό είνια το 'Μεταπτυχιακή εξειδίκευση καθηγητών στις φυσικές επιστήμες'. Αλήθεια,μήπως το παρακολουθεί κανένας και ξέρει κάτι να με διαφωτίσει;Οι εξετάσεις συνήθως πραγματοποιούνται Ιούνιο ή Ιούλιο κ ανάλογα σε ποιά πόλη μένεις γίνονται σε κτίρια των ΤΕΙ ή του Πανεπιστημίου της πόλης αυτής.Για όλες αυτές τις ερωτήσεις μπορείς να ενημερωθείς απο την ιστοσελίδα του ΕΑΠ ή από το portal του ΕΑΠ.
Παιδιά , τα φώτα σας!! Κληρώθηκα στο Σπουδές στην Εκπαιδευση κατηγ.Α και δεν το πιστεύω!! Θα ηθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να στείλουμε βεβαιωση εργοδότη, προυπηρεσία κτλ... κάτι τέτοιο λεει στις οδηγίες..... αυτό ξέρει κανεις αν πρέπει να τα καταθέσω στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακο??εχω μπερδευτει!!!Να ρωτησω ακόμη αν ξέρει κανείς..... εργασίες κάθε 2 μήνες και εξεταστική μόνο Ιουνιο ή Ιούλιο??Ξενη βιβλιογραφια??το σκέφτομαι για τις θεμ.ενότητες!ευχαριστώ εκ των προτέρων!