0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: loella στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 06:37:58 pmΤι γίνεται ρε παιδιά? Όλοι κληρωθήκατε στο ΕΑΠ εκτός από μένα?! Εγώ που είμαι στην Γ κατηγορία (590 σειρά) στο μεταπτυχιακό Εκπαίδευση Ενηλίκων, ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να με πάρουν? Δηλαδή να μην δεχτούν να πάνε τουλάχιστον 391 ατομα? Η πολλά ζητάω? εγω που ειμαι πανω απο 1000 μπορω να σκοτωσω ολο τον κοσμο που προηγειται με ατομικη βομβα και ετσι αποκτω σοβαρες ελπιδες να με παρουν!!!!!!!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά? Όλοι κληρωθήκατε στο ΕΑΠ εκτός από μένα?! Εγώ που είμαι στην Γ κατηγορία (590 σειρά) στο μεταπτυχιακό Εκπαίδευση Ενηλίκων, ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να με πάρουν? Δηλαδή να μην δεχτούν να πάνε τουλάχιστον 391 ατομα? Η πολλά ζητάω?
Καλησπέρα σε όλους. Εχω 2 ερωτήσεις σχετικά με τα μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ.1) Λέει το έντυπο πως όταν καταθέσουμε το ποσό στον συγκεκριμένο λογαριασμό στην τράπεζα, θα πρέπει να στείλουμε μαζί με τα δικαιολογητικά την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων, που θα αναγράφει το Ονοματεπώνυμο μας, και κάποια άλλα στοιχεία όπως Μεταπτυχιακό και Θεματική ενότητα νομίζω. Γι αυτά να υπάρχει ειδικό έντυπο κατάθεσης στην Εθνική τράπεζα;;; Η εμείς κάνουμε την κατάθεση και στην φωτοτυπία αυτής συμπληρώνουμε τα επιπλέον στοιχεία που ζητάνε;;2) Αν το τμήμα απο το οποίο έχει αποφοιτήσει κάποιος δεν αναγράφεται στις προϋποθέσεις εισαγωγής του κάθε μεταπτυχιακού, όμως ανήκει στον ίδιο κλάδο, υπάρχει περίπτωση να μην γίνει δεκτός αφού έχει κληρωθεί;; Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία;Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά σε όλους
Μηπως ξερει κανεις που βρισκουμε το εντυπο δηλωσης θεματικων ενοτητων? Το ζηταει για εμας που ειμαστε στη κατηγορια
επειδή κάνω το εν λόγω μεταπτυχιακό μας είχανε πει οτι δεν είναι στην διδακτική. άρα παίρνουμε τα μόρια του κανονικού μεταπτυχιακού
Παράθεση από: Marelex στις Οκτωβρίου 29, 2009, 11:32:29 pmΑπό ο,τι μου είπανε την πρώτη χρονια παίρνεις 2 θεματικές ενότητες, άρα χρειάζεσαι 1700 ΕΔεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσει κανείς δύο θεματικές ενότητες. Ο κανονισμός ορίζει ότι μπορείς να δηλώσεις έως δύο ενότητες τον χρόνο. Σημειωτέον, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, γι' αυτό κι όλοι δηλώνουν μία ενότητα το χρόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως όσων παρακολουθούν μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ τελειώνει σε 5 έτη (ναι καλά διαβάσατε), από μία ενότητα το χρόνο (4 ενότητες) συν διπλωματική. Αν πάλι υπάρχει κάποιος που δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του, δεν εργάζεται, δεν έχει οικογένεια, φίλους, γατιά σκυλιά κλπ. κλπ. και είναι πρόθυμος να κόψει και το ένα ποτό την εβδομάδα ας πάρει δύο ενότητες το έτος. Δεν το συνιστώ!
Από ο,τι μου είπανε την πρώτη χρονια παίρνεις 2 θεματικές ενότητες, άρα χρειάζεσαι 1700 Ε
Παράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:50:57 amΠαράθεση από: loella στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:30:09 amΜήπως ξέρει κανείς εάν επιτρέπεται να παρακολουθείς ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο?Αν κάνεις μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ ,καλείσαι (προαιρετικά) να συμμετέχεις σε καθορισμένες συναντήσεις με τον υπεύθυνο καθηγητή κ τους συμφοιτητές σου,παραδίδεις 4 εργασίες για κάθε θεματική ενότητα κ φυσικά έχεις κ τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος.Η ευκολία είναι πως παρακολουθείς το μεταπτυχιακό απο απόσταση..Αν γνωρίζεις αντίστοιχα το πρόγραμμα μεταπτυχιακού σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο κ νομίζεις πως μπορείς να τα συνδυάσεις...η απόφαση είναι δική σου.Νομίζω πως δεν απαγορεύεται κάτι τέτοιο....οι εργασιεσ ειναι 6 και οχι 4 και νομιζω πωσ αυτο ισχυει για ολα τα μεταπτυχιακα του εαπ.σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το εαπ μου ειπαν πωσ ο νομοσ απαγορευει τα 2 μεταπτυχιακα ταυτοχρονα.
Παράθεση από: loella στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:30:09 amΜήπως ξέρει κανείς εάν επιτρέπεται να παρακολουθείς ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο?Αν κάνεις μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ ,καλείσαι (προαιρετικά) να συμμετέχεις σε καθορισμένες συναντήσεις με τον υπεύθυνο καθηγητή κ τους συμφοιτητές σου,παραδίδεις 4 εργασίες για κάθε θεματική ενότητα κ φυσικά έχεις κ τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος.Η ευκολία είναι πως παρακολουθείς το μεταπτυχιακό απο απόσταση..Αν γνωρίζεις αντίστοιχα το πρόγραμμα μεταπτυχιακού σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο κ νομίζεις πως μπορείς να τα συνδυάσεις...η απόφαση είναι δική σου.Νομίζω πως δεν απαγορεύεται κάτι τέτοιο....
Μήπως ξέρει κανείς εάν επιτρέπεται να παρακολουθείς ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο?
Παράθεση από: Lucinda στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:58:39 amΠαράθεση από: Marelex στις Οκτωβρίου 29, 2009, 11:32:29 pmΑπό ο,τι μου είπανε την πρώτη χρονια παίρνεις 2 θεματικές ενότητες, άρα χρειάζεσαι 1700 ΕΔεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσει κανείς δύο θεματικές ενότητες. Ο κανονισμός ορίζει ότι μπορείς να δηλώσεις έως δύο ενότητες τον χρόνο. Σημειωτέον, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, γι' αυτό κι όλοι δηλώνουν μία ενότητα το χρόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως όσων παρακολουθούν μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ τελειώνει σε 5 έτη (ναι καλά διαβάσατε), από μία ενότητα το χρόνο (4 ενότητες) συν διπλωματική. Αν πάλι υπάρχει κάποιος που δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του, δεν εργάζεται, δεν έχει οικογένεια, φίλους, γατιά σκυλιά κλπ. κλπ. και είναι πρόθυμος να κόψει και το ένα ποτό την εβδομάδα ας πάρει δύο ενότητες το έτος. Δεν το συνιστώ!Ειναι τόσο δύσκολα τα πράγματα;;;
αυτό το καθηγητών μας έφαγε κ εμάς.δεν είναι στην διδακτική