0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχε κανείς , απο όσους κάνουν διπλωματική απαντηση απο τον επιβλέποντα καθηγητή του ; Εμένα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα για την ενδιάμεση έκθεση αξιολόγηαης . Έχω σχεδόν ετοιμάσει και το ερωτηματολόγιο και θέλω να του το στείλω .
Παράθεση από: mpdi στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 06:40:03 pmΕίχε κανείς , απο όσους κάνουν διπλωματική απαντηση απο τον επιβλέποντα καθηγητή του ; Εμένα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα για την ενδιάμεση έκθεση αξιολόγηαης . Έχω σχεδόν ετοιμάσει και το ερωτηματολόγιο και θέλω να του το στείλω .Ούτε εγω ειχα κανενα νεο. Με ειδοποιησε μονο για μια συναντηση που θα γινει (κατι σαν ΟΣΣ) μεσα στο Μαρτη. Εκει θα εχω την ευκαιρια να λυσω και αποριες. Σχετικα με το spss, ειναι ευχρηστο; Τωρα θελω να ξεκινησω την επεξεργασια και δεν ξερω πως....
Εγω δεν έιχα ειδοποίησει για συνάντησει τον Μάρτιο . Η συνάντηση αυτή που θα γίνει Αθήνα ή μπορεί και Θεσαλονίκη ; Εγώ την επεξεργασία θα την κάνω με το Εxel και όχι με το spss γιατί μου φάνηκε δύσκολο .
γεια σας,Αν μπορει καποιος να με βοηθησει που να βρω παλια θεματα για εξετασεις στις τελικες για το ΕΑΠ αγγ52Ευχαριστω πολυ.
Μάλλον θα το ξέρεις ήδη αλλά θυμίζω, η υποβολή αιτήσεων στο ΕΑΠ γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου 1η Νοεμβρίου-10η Δεκεμβρίου 2009.