0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να προστεθώ κι εγώ στο club... Κληρώθηκα στην κατηγορία Α στα Πληροφοριακά Συστήματα, ένα αρκετά απαιτητικό μεταπτυχιακό απ' ό,τι μαθαίνω. Προσανατολίζομαι να πάρω μόνο μία θεματική (ΠΛΣ50) στην αρχή, για να τα καταφέρω και να μην κλάψω τα λεφτά μου.Ξέρει κάποιος παλιός αν χρειάζεται η γνώση κάποιας γλώσσας προγραμματισμού πριν ξεκινήσεις; Οποιεσδήποτε συμβουλές καλοδεχούμενες.
Μου πηρε λιγη ωρα αλλα διαβασα ολες τις σελιδες και ενημερωθηκα αρκετα ( χρονος κτησης μεταπτυχιακου,θεματικες ενοτητες,χρηματα ...κτλ).Συγχαρητηρια σε οσους κληρωθηκαν.Επειδη τυγχανει να ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτους καπου διαβασα πως μπορεις να κανεις παυση οταν ολοκληρωσεις καποια θεματικη ενοτητα??Ισχυει??Αν κοπεις σε καποια θ.ε τι συμβαινει?Ξαναπληρωνεις?Ειμαι στο μεταπτυχιακο στα μαθηματικα.
Κατ'αρχας συγχαρητηρια. Το μεταπτυχιακο στα Πληροφοριακα Συστηματα ειναι πολυ απαιτητικο αλλα εαν ηδη ξερεις καποια πραγματα θα σε βοηθησουν πολυ. ΣυγκεκριμεναΠΛΣ50 - Πρεπει απαραιτητα να ξερεις C . Εαν δεν ξερεις θα δυσκολευτεις παρα πολυ αρα σου προτεινω σε περιπτωση που δεν ξερεις να ξεκινησεις να μαθαινεις . ΠΛΣ51 - Εχει να κανει με κυκλωματα και γλωσσα μηχανης. Προσωπικα για εμενα αυτη ηταν η δυσκολοτερη θεματικηΠΛΣ60 -
καπου διαβασα πως μπορεις να κανεις παυση οταν ολοκληρωσεις καποια θεματικη ενοτητα??Ισχυει??
ευχαροιστω domenica είσαι θησαυρος!!!βεβαια κλικαρα εκει αλλα δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο, πολύ γενικά πράγματα πχ λεει σε μια ενοτητα ότι εξετάζονται ποσοτικές και ποιοτικές μεταβλητές αλλά δεν είναι ξεκάθαρα αν εννοεί για παραδειγμα το spss τις συνεντευξεις κτλ....υπάρχει κάποιος? sos!!!
Παράθεση από: adpan στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 09:44:48 pmΚατ'αρχας συγχαρητηρια. Το μεταπτυχιακο στα Πληροφοριακα Συστηματα ειναι πολυ απαιτητικο αλλα εαν ηδη ξερεις καποια πραγματα θα σε βοηθησουν πολυ. ΣυγκεκριμεναΠΛΣ50 - Πρεπει απαραιτητα να ξερεις C . Εαν δεν ξερεις θα δυσκολευτεις παρα πολυ αρα σου προτεινω σε περιπτωση που δεν ξερεις να ξεκινησεις να μαθαινεις . ΠΛΣ51 - Εχει να κανει με κυκλωματα και γλωσσα μηχανης. Προσωπικα για εμενα αυτη ηταν η δυσκολοτερη θεματικηΠΛΣ60 -