0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρα σε ολους και χρονια σας πολλα.Κληρωθηκα κι εγω στα Πληροφοριακα Συστηματα. Ειμαι φυσικος. Παντα ηθελα ν' ασχοληθω με την πληροφορικη. Δεν εχω αποφασισει ακομη τι θα κανω. Δεν ξερω C και αλλα πραγματα που ισως χρειαζονται. Οπως κι ο φιλος ο vsk, ετσι κι εγω με gwbasic παιδευομουν πολυ παλια.Επισης δουλευω σε ιδιωτικο κεντρο εκπαιδευσης. Δουλευω πολλες ωρες την εβδομαδα. Αλλα κανω κι αρκετη δουλεια στο σπιτι. Ειμαι παντρεμενος κι εχω δυο παιδια.Δυσκολα τα πραγματα. Κατα βαθος θελω πολυ να το παρω αυτο το μεταπτυχιακο. Για προσωπικη μου ικανοποιηση. Γιατι θελω να μαθω. Φοβαμαι ομως οτι θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα κι απο θεμα γνωσεων αλλα περισσοτερο απο θεμα χρονου.
Παράθεση από: Lakisof στις Δεκεμβρίου 26, 2010, 01:22:40 amΓεια χαρα σε ολους και χρονια σας πολλα.Κληρωθηκα κι εγω στα Πληροφοριακα Συστηματα. Ειμαι φυσικος. Παντα ηθελα ν' ασχοληθω με την πληροφορικη. Δεν εχω αποφασισει ακομη τι θα κανω. Δεν ξερω C και αλλα πραγματα που ισως χρειαζονται. Οπως κι ο φιλος ο vsk, ετσι κι εγω με gwbasic παιδευομουν πολυ παλια.Επισης δουλευω σε ιδιωτικο κεντρο εκπαιδευσης. Δουλευω πολλες ωρες την εβδομαδα. Αλλα κανω κι αρκετη δουλεια στο σπιτι. Ειμαι παντρεμενος κι εχω δυο παιδια.Δυσκολα τα πραγματα. Κατα βαθος θελω πολυ να το παρω αυτο το μεταπτυχιακο. Για προσωπικη μου ικανοποιηση. Γιατι θελω να μαθω. Φοβαμαι ομως οτι θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα κι απο θεμα γνωσεων αλλα περισσοτερο απο θεμα χρονου.
Εκτός από το φίλο μου το vsk ...................... δεν υπάρχει κανένας άλλος που να κληρώθηκε στο μεταπτυχιακό για τα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΑΠ;
Παράθεση από: mpdi στις Οκτωβρίου 28, 2009, 07:15:53 pmΓια την πρωτοβάθμια εκπαίδευση το μεταπτυχιακό που φέτος τελειώνω ''Σπουδές στην εκπαίδευση '' αναγνωρίζεται μισθολογικά .άκουσα ότι είναι 850
Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση το μεταπτυχιακό που φέτος τελειώνω ''Σπουδές στην εκπαίδευση '' αναγνωρίζεται μισθολογικά .
Παράθεση από: anemovroxis στις Οκτωβρίου 29, 2009, 01:06:21 pmΠαράθεση από: mpdi στις Οκτωβρίου 28, 2009, 07:15:53 pmΓια την πρωτοβάθμια εκπαίδευση το μεταπτυχιακό που φέτος τελειώνω ''Σπουδές στην εκπαίδευση '' αναγνωρίζεται μισθολογικά .άκουσα ότι είναι 850
Παράθεση από: Lakisof στις Ιανουαρίου 23, 2011, 12:20:22 amΕκτός από το φίλο μου το vsk ...................... δεν υπάρχει κανένας άλλος που να κληρώθηκε στο μεταπτυχιακό για τα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΑΠ;Καλημέρα Lakisof,μήπως οι υπόλοιποι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε;Καταλαβαίνω πως ίσως υπάρχει κάτι που σε απασχολεί σχετικά με το μεταπτυχιακό..
Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι άλλο:αν δώσεις ασεπ και είσαι στο μεταπτυχιακό ατο α εξάμηνο,το δηλώνεις,πιάνεται κάπου ή τίποτα;Δεν θυμάμαι βέβαια να λέει κάτι στο νομοσχέδιο,αλλά μήπως μου ξέφυγε κάτι...
Καλησπερα σας!! Ειμαι τελειοφοιτος ΙΕΚ Προσχολικης Αγωγης ΑΜΕΑ και σκεφτομαι να δηλωσω συμμετοχη στο ΕΑΠ - Ελληνικο Ανοιχτο Πανεπιστήμιο.Ειμαι 22 ετών.. ποσες πιθανοτητες εχω για να μπω;;Ειδα οτι προηγουνται αυτοι που εχουν κλεισει το 23ο ετος της ηλικιας τους αλλα δεν καταλλαβα πως ακριβως προκυπτει αυτο, αφου η ολη διαδικασια γινεται με κληρωση.Οποιος μπορει να βοηθησει... Ευχαριστω!!