0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω που ειχα ξεκινησει ενα μεταπτυχιακο στο εαπ και το παρατησα (λογω ελλιψης χρονου), απλα δεν πληρωσα τη δευτερη ενοτητα και με διεγραψαν (την πρωτη την ειχα πληρωμενη αν και παρακολουθησα το μισο μαθημα).Δεν ξερω αν σε βοηθαει
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι διαφορετική περίπτωση.Εγώ θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται αν δεν πληρώσει κάποιος καθόλου εντός των χρονικών ορίων που θέτει το ΕΑΠ. Απλά ακυρώνεται η αίτηση ή υπάρχουν και άλλες κυρώσεις;
καλησπέρα σας,γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάνει κάποιος αίτηση σε ένα απο τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ και δεν καταβάλει το κόστος των θεματικών ενοτήτων που έχει επιλέξει μέσα στο χρονικό διάστημα των εγγραφών;Φαντάζομαι το αυτονόητο (δηλαδή η αίτηση του δεν ισχύει και δεν προχωρά σε εγγραφή) απλά θέλω κάποιον να το επιβεβαιώσει.Αυτόν τον καιρό υπάρχουν αιτήσεις σε αρκετά μεταπτυχιακά (με κριτήρια κλπ) στα οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα σε δεχθούν, επομένως εξετάζω την δυνατότητα κάποιος να κάνει την αίτηση στο ΕΑΠ και αν τον δεχθούν σε κάποιο απο τα άλλα μεταπτυχιακά απλά να μην πληρώσει το κόστος των θεματικών ενοτήτων στο ΕΑΠ και να αποδεσμευτεί.
Ναι. Κάνεις την αίτηση στο πρόγραμμα που επιθυμείς και για να έχει ισχύ (η αίτηση) πρέπει να καταβάλεις και το ανάλογο ποσό με βάση τον αριθμό των θεματικών που δήλωσες. Τώρα, αν, τελικά, δεν εγκριθεί, θα σου επιστρέψουν μέσα σε ένα μήνα το ποσό που είχες καταθέσει.*Προσοχή, αλλαγή εκ των υστέρων στον αριθμό των θεματικών που δηλώθηκαν ΔΕΝ γίνεται, γι' αυτό προσοχή- χρήματα δεν επιστρέφονται.
Εγώ που έκανα αίτηση πέρυσι, τα κατέθεσα αμέσως για να θεωρηθεί η αίτηση έγκυρη, αν θυμάμαι καλά.
Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ. Ενδιαφέρομαι να κάνω εγγραφή σε ένα από αυτά αλλά οι αιτήσεις έχουν ήδη ένα μήνα που έχουν ξεκινήσει! Πιστεύετε αξίζει τον κόπο να κάνω αίτηση καθώς υπάρχει σειρά προτεραιότητας ή να περιμένω μέχρι το επόμενο εξάμηνο; Επίσης, θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής των θεματικών ενοτήτων!