0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω ένα σχόλιο για τη γνώση αγγλικών και τη χρησιμότητά της. Ξεκίνησα τον Οκτώβριο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και μόλις παρέδωσα την πρώτη εργασία μου. Η γνώση των αγγλικών για μένα είναι απαραίτητη. Τα βιβλία που θα χρειαστεί κάποιος να διαβάσει και να συμβουλευτεί είναι στα αγγλικά (το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών). Κάτοχος proficiency και πάλι δυσκολεύτηκα με ορολογίες και άλλα θέματα που χρειάστηκε να κατανοήσω.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να αποδείξεις με χαρτιά αν γνωρίζεις ή όχι αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αν "κοροϊδέψεις" ότι έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις απλά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πολύ παραπάνω ο χρόνος που θα χρειαστείς για την εκπόνηση των εργασιών (ο οποίος σημειωτέον είναι πάρα πολύς). Εξαρτάται, λοιπόν, από το πόσο μπορεί και έχει τη διάθεση κανένας να ασχοληθεί!
Μόλις πήρα τηλ. στο ΕΑΠ, μου είπε ότι ΔΕΝ απαγορεύονται τα δύο μεταπτυχιακά παράλληλα!!! Λάθος έκανες ΝΕΝΑ
Οι εργασίες για κάθε θεματική ενότητα σε μεταπτυχιακό του ΕΑΠ είναι 4 κ μάλιστα αν συγκεντρώσεις 20(το άριστα είναι 10) απο τις 3 πρώτες ,μπορεις να αποφύγεις να κάνεις την τέταρτη εργασία.
Παράθεση από: loella στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:18:38 pmΜόλις πήρα τηλ. στο ΕΑΠ, μου είπε ότι ΔΕΝ απαγορεύονται τα δύο μεταπτυχιακά παράλληλα!!! Λάθος έκανες ΝΕΝΑ Έτσι είναι.Το έχω ρωτήσει και γώ και μάλιστα στα αρμόδια γραφεία μεταπτυχιακών σπουδών του υπουργείου, που αυτοί αποκλείεται να κάνουν λάθος καθώς μόνο με τέτοια θέματα ασχολούνται
Μπορεί... Πάντως και που θα στείλουμε αιτήσεις, χρειάζεται πολλή τύχη για να κληρωθούμε!
Ευχαριστούμε! Και σε μένα το ίδιο συνέβη με το μεταπτυχιακό που παρακολουθώ τώρα (Σπουδές στην Εκπαίδευση αλλά όχι στο ΕΑΠ) κάποιοι πριν από μένα αρνή8ηκαν να πάνε και έτσι ήρ8ε η σειρα μου! Μακάρι να είμαι το ίδιο τυχερή και στο ΕΑΠ!
Παράθεση από: aelleni στις Νοεμβρίου 03, 2009, 11:37:02 amΝα κάνω ένα σχόλιο για τη γνώση αγγλικών και τη χρησιμότητά της. Ξεκίνησα τον Οκτώβριο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και μόλις παρέδωσα την πρώτη εργασία μου. Η γνώση των αγγλικών για μένα είναι απαραίτητη. Τα βιβλία που θα χρειαστεί κάποιος να διαβάσει και να συμβουλευτεί είναι στα αγγλικά (το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών). Κάτοχος proficiency και πάλι δυσκολεύτηκα με ορολογίες και άλλα θέματα που χρειάστηκε να κατανοήσω.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να αποδείξεις με χαρτιά αν γνωρίζεις ή όχι αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αν "κοροϊδέψεις" ότι έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις απλά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πολύ παραπάνω ο χρόνος που θα χρειαστείς για την εκπόνηση των εργασιών (ο οποίος σημειωτέον είναι πάρα πολύς). Εξαρτάται, λοιπόν, από το πόσο μπορεί και έχει τη διάθεση κανένας να ασχοληθεί!Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Ευχαριστούμε. Αν Θες μας λες σε ποιο μεταπτυχιακό είσαι?
Στην ΑΣΠΑΙΤΕ η οποία το διοργανώνει σε συνεργασία με το Roehampton University. Το μεταπτυχιακό είναι στα αγγλικα...