0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος αν το μεταπτυχιακό στα μαθηματικά του ΕΑΠ παρέχει και διδακτική επάρκεια για τον ΑΣΕΠ ;
βρε παιδια δεν μπορω να κάνω την αίτηση για μεταπτυχιακο στο εαπ!πατάω "πιεστω εδω" και δεν μου βγαίνει!!!!!ξέρετε γιατι???
ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! αρα εγω που πηρα πτυχιο το 2008 δεν μπορω να κανω αιτηση... αμαν πια... μαλλον διαβαζω γρηγορα και δεν το βλεπω εγω... που το λεει βρε παιδια;;; εχω χαζεψει τοσοοοο πολυ που δεν βλεπω κιολας;; θα τρελαθω...
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:02:07 pmευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! αρα εγω που πηρα πτυχιο το 2008 δεν μπορω να κανω αιτηση... αμαν πια... μαλλον διαβαζω γρηγορα και δεν το βλεπω εγω... που το λεει βρε παιδια;;; εχω χαζεψει τοσοοοο πολυ που δεν βλεπω κιολας;; θα τρελαθω...Για δες εδώ:http://www2.eap.gr/schoolNews.jsp?categoryId=360&articleId=606&css=green_s.css&parentId=131(Οι υποψήφιοι των κατηγοριών (β) και (γ) θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το πτυχίο τους τουλάχιστον 5 έτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.)
Παράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:31:11 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:02:07 pmευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! αρα εγω που πηρα πτυχιο το 2008 δεν μπορω να κανω αιτηση... αμαν πια... μαλλον διαβαζω γρηγορα και δεν το βλεπω εγω... που το λεει βρε παιδια;;; εχω χαζεψει τοσοοοο πολυ που δεν βλεπω κιολας;; θα τρελαθω...Για δες εδώ:http://www2.eap.gr/schoolNews.jsp?categoryId=360&articleId=606&css=green_s.css&parentId=131(Οι υποψήφιοι των κατηγοριών (β) και (γ) θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το πτυχίο τους τουλάχιστον 5 έτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.)το ειδα... δεν το ειχα προσεξει... αμαν πια.. δηλαδη αιτηση θα μπορω να κανω το 2013.. ωραια.. αμα ζουμε δηλαδη...
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:42:46 pmΠαράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:31:11 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 03, 2010, 07:02:07 pmευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! αρα εγω που πηρα πτυχιο το 2008 δεν μπορω να κανω αιτηση... αμαν πια... μαλλον διαβαζω γρηγορα και δεν το βλεπω εγω... που το λεει βρε παιδια;;; εχω χαζεψει τοσοοοο πολυ που δεν βλεπω κιολας;; θα τρελαθω...Για δες εδώ:http://www2.eap.gr/schoolNews.jsp?categoryId=360&articleId=606&css=green_s.css&parentId=131(Οι υποψήφιοι των κατηγοριών (β) και (γ) θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το πτυχίο τους τουλάχιστον 5 έτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.)το ειδα... δεν το ειχα προσεξει... αμαν πια.. δηλαδη αιτηση θα μπορω να κανω το 2013.. ωραια.. αμα ζουμε δηλαδη... Μη στεναχωριέσαι ...σε παρακαλώ...να σου πω κάτι να γελάσεις;;Εγω κάνω μεταπτυχιακό στα "γεράματα" και το απολαμβάνω... Μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα ...έχεις χρόνια μπροστά σου και πολλές περισσότερες επιλογές απο αυτές που είχαμε οι παλιότεροι όταν ψάχναμε τα μεταπτυχιακά...
για σπουδές στην εκπαίδευση είναι 5 χρόνια για το μεταπτυχιακό της αγγλικής; 3; ψάχνω να το βρω εάν το λέει κάπου αλλά δε το βρίσκω
Παράθεση από: Wasted06 στις Νοεμβρίου 03, 2010, 09:46:24 pmγια σπουδές στην εκπαίδευση είναι 5 χρόνια για το μεταπτυχιακό της αγγλικής; 3; ψάχνω να το βρω εάν το λέει κάπου αλλά δε το βρίσκω αχ ναι, εχεις δικιο! δεν το λεει! ξερει καποιος ή το εχει βρει καπου να μας πει;; μηπως να παιρνω θαρρος!!
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 03, 2010, 10:30:17 pmΠαράθεση από: Wasted06 στις Νοεμβρίου 03, 2010, 09:46:24 pmγια σπουδές στην εκπαίδευση είναι 5 χρόνια για το μεταπτυχιακό της αγγλικής; 3; ψάχνω να το βρω εάν το λέει κάπου αλλά δε το βρίσκω αχ ναι, εχεις δικιο! δεν το λεει! ξερει καποιος ή το εχει βρει καπου να μας πει;; μηπως να παιρνω θαρρος!!@planety,μ'εκανες και έψαξα όλη την ιστοσελίδα του ΕΑΠ ... Δεν βρήκα κάποιο περιορισμό για εσας...