0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: τζόρτζια1 στις Νοέμβριος 24, 2012, 02:25:13 μμΓνωρίζει κάποιος να μου πει το εξής: Θέλω να κάνω αίτηση για ένα μεταπτυχιακό στο εάπ και αναφέρει στις προυποθέσεις οτι ειναι απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδευκνύεται αυτό με κάποιο πτυχίο αγγλικών;Όχι δεν είναι απαραίτητο. Το λένε γιατί κάποια βιβλία είναι στα Αγγλικά και εάν δεν ξέρεις θα δυσκολευτείς όπως καταλαβαινεις
Γνωρίζει κάποιος να μου πει το εξής: Θέλω να κάνω αίτηση για ένα μεταπτυχιακό στο εάπ και αναφέρει στις προυποθέσεις οτι ειναι απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδευκνύεται αυτό με κάποιο πτυχίο αγγλικών;
Παράθεση από: adpan στις Νοέμβριος 24, 2012, 03:55:27 μμΠαράθεση από: τζόρτζια1 στις Νοέμβριος 24, 2012, 02:25:13 μμΓνωρίζει κάποιος να μου πει το εξής: Θέλω να κάνω αίτηση για ένα μεταπτυχιακό στο εάπ και αναφέρει στις προυποθέσεις οτι ειναι απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδευκνύεται αυτό με κάποιο πτυχίο αγγλικών;Όχι δεν είναι απαραίτητο. Το λένε γιατί κάποια βιβλία είναι στα Αγγλικά και εάν δεν ξέρεις θα δυσκολευτείς όπως καταλαβαινειςΦυσικά και είναι απαραίτητο. Πώς αλλιώς θα αποδείξει την "Πολύ Καλή" γνώση των αγγλικών, με... υπεύθυνη δήλωση; Μπείτε και δείτε τις προϋποθέσεις για κάθε ένα χωριστά στο site του ΕΑΠ. Σε όλα τα μεταπτυχιακά χρειάζεται τουλάχιστον Lower, αλλά σε ορισμένα, όπως το ΜΒΑ, απαιτείται υψηλότερο επίπεδο.