0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνεπως, εμεις που ξεκινήσαμε το 2012 γλιτωνουμε την ΕΚ51, ετσι δεν είναι?*Πολιτισμικες διαφοφορες και κοινωνικες ανισότητες" εχει μεγαλο ενδιαφέρον, ετσι;
Δεν νομίζω. Αν δεις τη χρονική κλιμάκωση θα αντιληφθείς ότι την ΕΚΠ 51 θα την έχουν υποχρεωτικά αυτοί του 2011 το 2014-15 και όσοι μπήκαν το 2012, την περίοδο 2015-16, εφόσον, πάντα, παίρνει κάποιος μια ΘΕ ανά έτος. Όσον αφορά την ΕΚΠ 60 σου είχα στείλει πμ πριν από αρκετό καιρό, δεν το είχες δει;
Έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά είναι μακράν η πιο δύσκολη θεματική του μεταπτυχιακού.
Μάρκο, αυτή την ενότητα με την εξέλιξη του παιδιού στο περιβάλλον (κάπως έτσι κι εγώ δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο) δεν την πήρα, γιατί όλοι οι "παλιότεροι" έλεγαν πως είναι πολύ δύσκολη. Αυτή που λες με τις κοινωνικές ανισότητες την πήρα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, αλλά είχε αρκετό διάβασμα σε σχέση πχ με την Εκπαίδευση Ενηλίκων ή την Εξ Αποστάσεως (βέβαια το διδακτικό υλικό έχει συγκεκριμένη σφραγίδα -Δραγώνα & Φραγκουδάκη-, οπότε το προσεγγίζεις κριτικά, δε θα πω περισσότερα, καταλαβαίνεις νομίζω). Αν πλέον είναι υποχρεωτική η "Εκπαιδευτική Έρευνα" (και ορθώς κατά την άποψή μου) σκέψου από τώρα και σε ποια θεματική θα κάνεις διπλωματική.
Μάρκο, δες το πμ που έστειλα μόλις τώρα για την ΘΕ "Πολιτισμικές Διαφορές και Κοινωνικές Ανισότητες" και θα καταλάβεις. Όσον αφορά την ΕΚΠ 51, ίσως είναι καλύτερα να την έχουμε πριν την διπλωματική, απ' ότι μου είπαν βοηθά αρκετά.