0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα.μα στη σελιδα του εαπ λεει οτι οι φοιτητες πρεπει υποχρεωτικα να επιλεξουν στο πρωτο ετος των σπουδων τους τη συγκεκριμενη θεματικη 51..
έχω μια απορία για τα μεταπτυχιακά του εαπ. Αν κάποιος δηλώσει μια θεματική ενότητα, αλλά δεν προλάβει τελικά να διαβάσει για να δώσει εξετάσεις, ή δίνει και δεν περνάει, πρέπει την επόμενη χρονιά να ξαναπληρώσει όλο το ποσό???
Προτείνω διπλωματική με ιεραρχική σειρά: α) εκπαίδευση ενηλίκων, β) ανοικτή και εξ αποστάσεως και γ) διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων (για το...δίδυμο το ΄πιασες χαχα ακριβώς έτσι)
Θέλω να ρωτήσω αν στην ενότητα "Εκπαιδευτική έρευνα στην πράξη" (μεταπτυχιακό "Σπουδές στην Εκπαίδευση"), οι εξετάσεις γίνονται με ανοικτές ή με κλειστές σημειώσεις. Ευχαριστώ
Για τα μεταπτυχιακά θέλει αποδεδειγμένη 10ετή επαγγελματική εμπειρία λέει. Μάλιστα...Να πάρει, κοντά έπεσα! Έχω το μηδέν (0) και μου λείπει το ένα (1)....!!!! Οπότε καλή τύχη σε όσους το προσπαθήσουν!!
Παράθεση από: HelenB στις Απρίλιος 04, 2013, 11:06:12 μμΓια τα μεταπτυχιακά θέλει αποδεδειγμένη 10ετή επαγγελματική εμπειρία λέει. Μάλιστα...Να πάρει, κοντά έπεσα! Έχω το μηδέν (0) και μου λείπει το ένα (1)....!!!! Οπότε καλή τύχη σε όσους το προσπαθήσουν!! Που το είδες αυτό;;;;;Ξέρω άτομα που κάνουν μεταπτυχιακό εκεί και δεν έχουν καμία απολύτως εμπειρία.