0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ρωτήσω κάτι: υπάρχει μέριμνα για τους μεταπτυχιακούς του ΕΑΠ σχετικά με μείωση διδάκτρων ή πλήρη απαλλαγή τους, ανάλογα με το επίπεδο του οικογενειακού τους ή ατομικού τους εισοδήματος;
Καλησπερα Το μτπχ. στην εξεικευση καθηγξτων φυσικων επστημων δινει παιδαγωγικη επαρκεια; Σκεφτομαι να κανω αιτηση ειναι δυσκολο;
''Το Γ.Υ. μετά την ανάρτηση των υποτρόφων ενημερώνει εγγράφως μόνο τους δικαιούχους σχετικά με το ποσό της υποτροφίας και των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθήσουν για την ολοκλήρωση της ενέργειας. Η επιστροφή των δικαιούμενων χρηματικών ποσών διεκπεραιώνεται από το Οικονομικό Τμήμα''Δηλαδή πρέπει να στείλω και τα λεφτά (απόδειξη τραπέζης) μαζί με λοιπά δικαιολογητικά, κατά την εγγραφή μου, και αν εγκριθώ μεταξύ των δικαιούχων, θα μου γυρίσουν τα λεφτά; κατάλαβα καλά;
Καλησπέρα,Θα ήθελα να ρωτήσω , έχει πάρει κανένας βεβαίωση γνώσης Η/Υ από οποιοδήποτε τμήμα του ΕΑΠ δηλαδή όπως έχουμε πάρει βεβαίωση γνώσης Η/Υ από τη σχολή που πήραμε πτυχίο επειδή κάναμε 4 τουλάχιστον μαθήματα με Η/Υ , να πάρει κάποιος βεβαίωση από οποιοδήποτε μεταπτυχιακό του ΕΑΠ ?? επίσης δεν θα έπρεπε να δίνουν μια τέτοια βεβαίωση αφού γίνεται εξ αποστάσεως και γίνεται συνεχή χρήση Η/Υ καθ'όλη τη διάρκεια των σπουδών?? Ευχαριστώ
Φαντάζομαι αν το μεταπτυχιακό είναι στο αντικείμενο της πληροφορικής, θα δίνουν τέτοια βεβαίωση. Άλλα μεταπτυχιακά δε νομίζω, μιας και η χρήση Η/Υ, που απαιτείται από τα μεταπτυχιακά είναι στοιχειώδης. Ακόμα και τη δακτυλογράφηση των εργασιών μερικοί την αναθέτουν σε άλλους. Εδώ υπάρχουν καθηγητές που ζητάνε τις εργασίες εκτυπωμένες και ταχυδρομικά.