0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποιος έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ για τους καθηγητές της γαλλικής γλώσσας και θα ήθελα επίσης να ρωτήσω και τη γνώμη του σχετικά με αυτό σύμφωνα με την εμπειρία του. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη διπλωματική, πώς γίνεται η επιλογή του θέματος. Ευχαριστώ.
Έχει παρακολουθήσει κάποιος το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μαθηματικών του ΕΑΠ;
Δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά το ξεκινάω φέτος.
Έχεις λάβει τα βιβλία για όλες τις θεματικές ενότητες που δήλωσες?
Να σας ρωτήσω και γω με τη σειρά μου.Είμαι μόνιμη πληροφορικός και ανήκω στην Α/μια (μετάταξη). Έχω κληρωθεί στο μεταπτυχιακό "Εκπαίδευση Ενηλίκων" του ΕΑΠ και θα ήθελα να ρωτήσω:α) αν πιστεύετε ότι θα αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό ως συναφές για τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη (αν και είναι στάσιμα τα πράγματα τώρα). Σε μια γρήγορη google αναζήτηση που έκανα, βρήκα ονόματα διαφόρων ειδικοτήτων που τελειώσαν το μεταπτυχιακό αυτό και τους αναγνωρίστηκε (όλα όμως αφορούσαν συναδέλφους
Δεν άκουσα τη συνέντευξη, αλλά διάβασα τις ανακοινώσεις του ΕΑΠ. Το μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή τι ακριβώς θα είχε έχει καταλάβει κάποιος, γιατί εγώ θεωρώ πως είναι κανονικότατο. Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει σαφή εικόνα να μας κατατόπιζε, γιατί παίρνω από το πρωί τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα και δεν απαντά κανείς!!!!