*

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση σχετικά με την βεβαίωση προϋπηρεσίας  (Αναγνώστηκε 4449 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ερώτηση σχετικά με την βεβαίωση προϋπηρεσίας
« στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 11:34:24 pm »
Καλησπέρα σας!Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την βεβαίωση προυπηρεσίας!Εγώ είμαι φέτος για πρώτη φορά αναπληρώτρια από τις 8 Σεπτέμβρη!Άρα έχω γύρω στους 2 μήνες προυπηρεσία!Πρέπει να επισυνάψω στην αίτηση βεβαίωση προυπηρεσίσς για αυτούς τους 2 μήνες?Θα μετρήσει σαν μόρια ή μόνο εκείνοι που έχουν πάνω από 6 μήνες προυπηρεσία επισυνάπτουν βεβαίωση προυπηρεσίας και παίρνουν μόρια?Εγώ θα πάρω μόρια ή δεν θα πάρω τίποτα?Γιατί ρώτησα στο γράφειο που ανήκω και μου είπαν ότι δεν μετράει και ότι είναι άσκοπο να δηλώσω αυτή την προυπηρεσία μου των 2 μηνών!Ισχύει αυτό?Γνωρίζει κανείς?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2008, 01:22:25 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 08:48:58 am »
Εχω κανει και καπου αλλου εγω την ιδια ερωτηση γιατι ειμαι στην ιδια μοιρα μ'εσενα. Με ενημερωσαν και ειναι σωστο, οτι ετσι κι αλλιως δε θα μετρησει η προϋπηρεσια αυτη των 2 μηνων.

Επισης, εμενα απο το γραφειο δε μου δινουν καν βεβαιωση μεχρι 11/11. Γι'αυτο αναρωτηθηκα.

Αυτο ομως που σκεφτομαι να κανω, ειναι να βαλω και τη βεβαιωση, κι ας εχω εναμιση μηνα μονο, γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Αφου εχεις αυτη την προϋπηρεσια, καντο κι εσυ, δε χανεις τιποτα. Δε θα κουραστουν να σου δωσουν ενα χαρτι. Δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 01:11:05 pm »
παιδιά η αποψη μου είναι να παρετε βεβαιωση έστω και για έναν μήνα προϋπηρεσια κ έμενα το γραφειο μου δεν μου εδινε, άλλα αφου καποιοι την πηραν κ την έβαλαν καλο είναι να την βάλουμε όλοι,απαιτησα να μου τη δώσουν.ή ολοι ή κανενας

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση σχετικά με την βεβαίωση προϋπηρεσίας
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 02:33:20 pm »
Συμφωνω, κι εγω θα τη βαλω, κι ας μη μετραει. Αφου την εχω!! Τζαμπα τρεχω;  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 03:08:28 pm »
Την αίτηση για βεβαίωση προυπηρεσίας την έκανα και θα πάρω την βεβαίωση προυπηρεσίας αλλά τώρα σκέφτομαι αν επισυνάψω την βεβαίωση προυπηρεσίας και συμπληρώσω στην αίτηση μου προυπηρεσία 2 μηνών μήπως δεν πρέπει και λόγω αυτού θεβωρηθεί η αίτηση μου άκυρη!Παρατραβηγμένο βέβαια αυτό που λέω αλλά ξέρω και εγώ καμιά φορά τι γίνεται?

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 08:19:52 am »
Οχι βρε. Απλα οταν δουν οτι εισαι στους επιτυχοντες (yes!!) θα κοιταξουν τοτε αν εχεις τιποτα προϋπηρεσια, θα δουν οτι εχεις λιγη, και θα σκεφτουν οτι οριστε αλλος ενας, που δεν ηξερε οτι χρειαζονται 5 μηνες!  ;D
Ετσι κι αλλιως στην προκυρηξη δε λεει πουθενα μονο αν εχουμε πανω απο καποιους μηνες να στειλουμε προϋπηρεσια, δε διευκρινιζει. Δηλαδη αν δεν ειχες το pde δε θα ηξερες...

Αποσυνδεδεμένος anni_e

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 01:31:02 am »
Κορίτσια επειδή κι εγώ στην ίδια μοίρα βρίσκομαι, να κάνω μια ερώτηση.
Θα στείλετε την αίτηση στο Ασεπ την τελευταία μέρα λόγω της προϋπηρεσίας, δηλ 11/11? Γιατί από το γραφείο μου είπαν ότι στη βεβαίωση προϋπηρεσίας θα αναγράφονται οι μέρες προϋπηρεσίας μέχρι τη μέρα που θα στείλω την αίτηση και όχι μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Οπότε όσο πιο αργά τη στείλω θα έχω περισσότερες μέρες προϋπηρεσίας.
Αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω μέχτι την τελευταία μέρα, αφού για 2 μήνες και 4 μέρες μόρια δε θα πάρω. Και λέω να τα καταθέσω τώρα για να μου φεύγει και αυτό το άγχος... Ποια είναι η γνώμη σας?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 02:23:39 am »

Όσο πιο αργά πας να καταθέσεις την αίτηση σου τόσο πιο πολύ θα ταλαιπωρηθείς στην ουρά.
Δεν έχει καμιά αξία να το καθυστερήσεις γιατί η προϋπηρεσία σου δεν είναι αρκετή για να σου δώσει μόρια.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος anni_e

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 09:41:44 am »

Όσο πιο αργά πας να καταθέσεις την αίτηση σου τόσο πιο πολύ θα ταλαιπωρηθείς στην ουρά.
Δεν έχει καμιά αξία να το καθυστερήσεις γιατί η προϋπηρεσία σου δεν είναι αρκετή για να σου δώσει μόρια.

thanks jak, κι εγω αυτό σκέφτομαι..

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 10:47:28 am »
Κορίτσια επειδή κι εγώ στην ίδια μοίρα βρίσκομαι, να κάνω μια ερώτηση.
Θα στείλετε την αίτηση στο Ασεπ την τελευταία μέρα λόγω της προϋπηρεσίας, δηλ 11/11? Γιατί από το γραφείο μου είπαν ότι στη βεβαίωση προϋπηρεσίας θα αναγράφονται οι μέρες προϋπηρεσίας μέχρι τη μέρα που θα στείλω την αίτηση και όχι μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Οπότε όσο πιο αργά τη στείλω θα έχω περισσότερες μέρες προϋπηρεσίας.
Αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω μέχτι την τελευταία μέρα, αφού για 2 μήνες και 4 μέρες μόρια δε θα πάρω. Και λέω να τα καταθέσω τώρα για να μου φεύγει και αυτό το άγχος... Ποια είναι η γνώμη σας?

Ακριβως επειδη δε μετραει ετσι κι αλλιως, θα κανω τα χαρτια μου μες στη βδομαδα που ερχεται να ξεμπερδευω.

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 12:31:23 pm »
Και γώ στην ίδια μοίρα είμαι και σκέφτομαι μες την βδομάδα να καταθέσω τα χαρτιά καθώς θέλω να τελειώνω απο αυτό το άγχος. Τώρα στα δικαιολογιτικά αναφέρει τα εξής:
ζ)
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος anni_e

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 03:29:59 pm »
Και γώ στην ίδια μοίρα είμαι και σκέφτομαι μες την βδομάδα να καταθέσω τα χαρτιά καθώς θέλω να τελειώνω απο αυτό το άγχος. Τώρα στα δικαιολογιτικά αναφέρει τα εξής:
ζ)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2008, 03:32:30 pm από anni_e »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 05:24:52 pm »

Ο λόγος είναι ότι η υπηρεσία για να θεωρηθεί προϋπηρεσία θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί.
Κανένας δεν βεβαιώνει προϋπηρεσία πριν γίνει.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 09:40:09 am »
αν δεν συμπληρώνετε προυπηρεσία 6 μηνών μέχρι τη λήξη της προθεσμίας δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να πατε τελευταία ημέρα για να πάρετε και βεβαίωση. 6 μήνες προύπηρεσίας δίνουν μισό μόριο, λιγοτερη προϋπηρεσία απλά δεν θα μετρήσει. Τέλος. Κανείς δεν θα κοιτάξει αν έχετε λιγότερη, δεν θα μετρήσει πουθενά γιατί αυτές είναι οι οδηγίες του υπουργείου που έχει στείλει στα Γραφεία και τις Διευθύνσεις.. Είναι δηλαδή σαν να λέει κάποιος ότι έχει χαρτί από ΙΕΚ στην ειδικότητα των ...χμ...γραμματέων ας πούμε (που δεν πιάνει τίποτα στον ΑΣΕΠ) αλλά θέλει να την καταθέσει "καλού-κακού". ΔΕΝ κοιτάει κανείς κάτι άλλο, το σύστημα υπολογίζει από 6μηνο και πάνω.

Δεν χρειάζεστε να αγχώνεστε μήπως χαθεί κάτι, έτσι και αλλιώς η προϋπηρεσία σας για τους πίνακες αναπληρωτών θα ανανεωθεί τον Ιούνιο που θα κάνετε τις αιτήσεις για τους αναπληρωτές μέσα από το Σύστημα. Συμβουλή μου είναι να μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία ημέρα. Τις περισσότερες φορές κάτι γίνεται την πρώτη και την τελευταία ημέρα (κολλάει το σύστημα, αρρωσταίνει ο συνάδελφος που καταχωρεί τις αιτήσεις, χαλάει ο υπολογιστής, χαλάει ο κόσμος όλος) και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προσθέσετε λίγο άγχος ακόμα χωρίς λόγο στο ήδη κουρασμένο εαυτό σας.

Και πάντα πριν φύγετε από το γραφείο να βλέπετε το εκτυπωμένο αποδεικτικό που σας δίνουν μήπως έχει γίνει κανένα λάθος στην καταχώρηση. :)

Αντε, καλή επιτυχία!!!
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687