*

Αποστολέας Θέμα: Επίδομα εκπαιδευτικής άδειας  (Αναγνώστηκε 10055 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Επίδομα εκπαιδευτικής άδειας
« στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 04:30:54 pm »
Καλησπέρα.
Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας, με οργανική σε ΚΕΔΔΥ (πρώην ΚΔΑΥ). Έχω πάρει κεπαιδευτική άδεια για διδακτορικό στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι το επιμίσθιο είναι ένας μισθός (αποδοχές αυξημένες κατά 100%). Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχουν πει τι χαρτιά να προσκομμισω για τη μισθοδοσία. Επίσης, με τον καινούριο νόμο της ειδικής αγωγής, οι εκπαιδευτικοί του ΚΕΔΔΥ ανήκουν πλέον στην περιφέρεια και οι άδειες και η μισθοδοσία δίνονατι από εκεί. Αυτό συντελεί στο να γίνεται ένα μεγάλο μπέρδεμα και κανείς να μιην μπορεί να μου πει τι να κάνω.
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για τα χαρτιά που χρειάζονται;
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Επίδομα εκπαιδευτικής άδειας
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:14:45 »

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 06:43:09 pm »
Αυτό που μου ζήτησαν εμένα (για μεταπτυχιακό στο εσωτερικό ) είναι μια βεβαίωση φοίτησης στην οποία να αναγράφεται το αν παίρνω ή όχι υποτροφία. Πάντως η προσαύξηση του μισθού δε δίνεται κάθε μήνα, αλλά από ότι κατάλαβα δίνεται συγκεντρωτικά στο τέλος της χρονιάς. Γι' αυτό δε βιάζονται να καταθέσουμε τις βεβαιώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 10:14:28 pm »
Αυτή τη βεβαίωση από πού σου το ζήτησαν, από το γραφείο σου;  ??? ???
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 09:47:24 am »
Ναι, αλλά μου είπαν πως δε χρειάζεται να βιαστώ γιατί τα χαρτιά (για το 20% ) γίνονται πολύ αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:14:45 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 09:51:17 am »
Ευχαριστώ Annna.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα διδακτορικά;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 12:56:20 pm »
συγνώμη που επανέρχομαι, αλλά το θέμα με καίει.
Σήμερα μου είπαν κάποια χαρτιά που χρειάζονται, αλλά μέσα σε αυτά ήταν και βεβάιωση του πανεπιστημίου για ανελλειπή παρακολούθηση μαθημάτων, ανά τρίμηνο. Εγώ κάνω διδακτορικό και δεν έχω μαθήματα. Προσπάθησα να τουσ το εξηγήσω, αλλά δεν κατάλαβαν πάλι και μου είπαν ότι αν δεν τους πάω τέτοια βεβαίωση μέσα σε 10 μέρες....αντίο επιμίσθιο!!!!
Τι να κάνω;;;; Δεν έχω μαθήματα...πώς να αποκτήσω;;;; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλά πράγματα; Τόσο υψηλή νοημοσύνη θέλει αυτό; Κάνω έρευνα!!!!
Παρα΄καλώ όποιος ξέρει, ας μου πει...
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 01:08:51 pm »
Εγώ κάνω μεταπτυχιακό οπότε σίγουρα δεν μπορώ να σου πω. Ωστόσο στη θέση σου, θα πήγαινα στη γραμματεία του πανεπιστημίου και θα της ζητούσα να μου δώσει αυτό ακριβώς που ζητάνε: τη βεβαίωση για ανελλιπή φοίτηση! Δε θα γράφει για μαθήματα, μόνο πως ήσουν συνεπής στις υποχρεώσεις σου και η φοίτησή σου ήταν ανελλιπής!

Αποσυνδεδεμένος asimvivastos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 02:07:25 pm »

Μια στιγμή, γιατί είπες ότι κάνεις διδακτορικό στο εξωτερικό. Θα πρέπει να πάρεις το χαρτί που σου είπε και η Άννα. Δηλαδή να βεβαιώνει ότι πρέπει να είσαι εκεί. Το ότι κάνεις έρευνα δε σημαίνει ότι δεν είσαι στο πανεπιστήμιο και την κάνεις σπίτι σου. Λογικά θα σου δώσουν το αντίστοιχο χαρτί εκτός αν μένεις στην Ελλάδα και δουλεύεις μέσω internet

συγνώμη που επανέρχομαι, αλλά το θέμα με καίει.
Σήμερα μου είπαν κάποια χαρτιά που χρειάζονται, αλλά μέσα σε αυτά ήταν και βεβάιωση του πανεπιστημίου για ανελλειπή παρακολούθηση μαθημάτων, ανά τρίμηνο. Εγώ κάνω διδακτορικό και δεν έχω μαθήματα. Προσπάθησα να τουσ το εξηγήσω, αλλά δεν κατάλαβαν πάλι και μου είπαν ότι αν δεν τους πάω τέτοια βεβαίωση μέσα σε 10 μέρες....αντίο επιμίσθιο!!!!
Τι να κάνω;;;; Δεν έχω μαθήματα...πώς να αποκτήσω;;;; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλά πράγματα; Τόσο υψηλή νοημοσύνη θέλει αυτό; Κάνω έρευνα!!!!
Παρα΄καλώ όποιος ξέρει, ας μου πει...
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 05:01:22 pm »
Δεν είναι πρόβλημα ο τόπος διαμονής. Μένω στο εξωτερικό. Αυτό το ζητάνε να το δηλώσω με υπεύθυνη δήλωση. Το πρόβλημα είναι τα μαθήματα για τα οποία επιμένουν!!!! Έκανα σήμερα πάνω από 10 τηλέφωνα σε "υπεύθυνους" προκειμένου να τους εξηγήσω 'οτι απλά κάνω έρευνα και δεν έχω μαθήματα!!! Επιμένουν να δώσω βεβαίωση κανονικής παρακολούθησης  μαθημάτων!!! Δεν θέλουν ούτε βεβαίωση ότι πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την υπέυθυνη καθηγήτρια, ούτε ότι η έρευνα μου προχωράει κανονικά. Θέλουν μαθήματα!!!! Θα τρελαθούμε.....

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 08:58:13 pm »
Άιντε ό,τι να ναι. Που τους βρίσκουν και τους βάζουν σε τέτοιες θέσεις, μου λες;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος cynthia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 06:51:49 pm »
Κι εγω κανω διδακτορικο στο εξωτερικό, να πω στον συνάδελφο ότι έχω προσκομίσει βεβαίωση απο τον επιβλέποντα καθηγητή ότι είμαι παρούσα εδω. Επίσης, πηρα τηλ. τον υπεύθυνο μισθοδοσιας της διδε οπου ανηκω, του έδωσα διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.λπ. αρα υποθέτω ότι πείστηκε για την διαμονή μου εκτος Ελλάδος. Χρήματα, βέβαια, το Πάσχα και ΑΝ, μου είπαν...

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 11:23:57 am »
Πότε υποβάλλουμε τα σχετικά με το επιμίσθιο, σε ποιόν και ποια είναι αυτά. Έχω έτοιμα για το ΙΚΥ έκθεση σπουδών και βεβαίωση ικανοποιητικής φοιτησης υπογεγραμμένα από την τριμελή μου και τον επιβλέποντά μου (κάνω διδακτορικό). Ξέρετε τι άλλο;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:51:58 pm »
Κοίτα, αυτό που κάνω εγώ είναι κάθε τρίμηνο υποβάλλω στον υπέυθυνο μισθοδοσίας μου έκθεση από το πανεπιστήμιο, όχι από τισ επιβλέπουσες καθηγήτριες, ότι έχω παρακολουθήσει όλες τισ συναντήσεις με τις καθηγήτριες μου και ότι η έρευνα μου προχωρά κανονικά (χωρίσ να αναφέρω τίποτα για μαθήματα, όπως ζητούσαν). Ταυτόχρονα, κάνω μία αίτησ για να μου χορηγηθεί το επιμίσθιο και μία υπέυθυνη δήλωση ότι μένω στο εξωτερικό.
Αυτό θα γίνεται κάθε τρίμηνο. Ξεχωριστά, κάθε εξάμηνο θα προσκομίζω έκθεση προόδου από τις καθηγήτριες μου, όπου θα περιγράφεται η πορεία μου και θα προτείνεται ή όχι η συνέχιση του προγράμματος μου.
Πότε θα πάρω τα χρήματα;;;;;; ΧΑ!!!!! Κάποιου αγίου ανήμερα, μάλλον, μιάς και εγώ είμαι ακόμα πιο μπερδεμένη περίπτωση και δεν μποπόυν να βρουν ποιός θα με πληρώσει!!!

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 11:15:35 pm »
Ευχαριστώ. :) :) :) Αν θυμάμαι καλά εσύ είσαι στο εξωτερικό ε;;
όσο για τον άγιο και τα σχετικά... έλα που θέλουμε να πάρουμε και λεφτά.... μην τρελλαθούμε κιόλας.  :P
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144