0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα απαντησω εδω γτ δε μπορω να βρω που αλλου εχει συζητηθει το θεμα της συμπληρωσης της αιτησης. Αν δεν υποβαλλεις ηλεκτρονικα την αιτηση σου, τοτε δε χρειαζεται να συμπληρωσεις το κουτακι ''Αρ. Παραβολου". Εχω ομως και εγω ορισμενες αποριες: 1) Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να επισυναψω και πιστοποιητικο ξενων γλωσσων μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικά που αναφέρει η προκύρηξη (2π/2008)? Για ξένες γλώσσες δεν αναφέρεται τίποτα ομολογουμένως, αλλά είχα σχηματίσει την άποψη ότι μετράνε γιατί στην κεντρική σελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), αν επιλέξει κανείς τον ''Υπολογισμό Μορίων" θα δεί οτι αν κατέχει κάποιο πιστοποιητικό γλώσσας, τότε αυτό του προσδίδει μόρια. Ωστόσο, η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα. δεν μετρανε οι ξενες γλωσσες στον ασεπ των εκπαιδευτικων οποτε μη το επισυναψεις,δε το θελουν
Ευχαριστώ! (απογοητεύομαι )Μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κανείς σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου? Έχω τελειώσει μαθηματικό Κρήτης και δε μπορώ να καταλάβω ποιόν από τους 2 κωδικούς τίτλου πρέπει να συμπληρώσω στην αίτηση 0301 ή 0302?Η προκήρυξη λέει κατά λέξη τα εξής: "Πτυχίο Μαθηματικών (κωδ 0301) ΑΕΙ Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής ή πτυχίο Μαθηματικών (κωδ 0302) ή .........." Επίσης, διαβάζοντας απορίες άλλων, μου δημιουργήθηκαν και καινούριες απορίες: 1) Το παράβολο πρέπει να συμπληρωθεί? Η προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι σχετικό 2) Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα υποβάλλω μέσα σε φάκελο Α4? Υπάρχει κάποιος ειδικός φάκελος ή οποιοσδήποτε κάνει? και τέλος, τι πρέπει να γράψω απέξω και σε ποιό σημείο (άν έχει σημασία)|ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ