*

Ψηφοφορία

για ποιο διπλωμα αγγλικων στελνετε τους μαθητες σας την τελευταια διετία?

ECCE
16 (47.1%)
TOEIC
1 (2.9%)
FCE
6 (17.6%)
EDEXCEL
4 (11.8%)
ΚΠΓ
4 (11.8%)
ΑΛΛΟ
3 (8.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 34

Αποστολέας Θέμα: για ποιο διπλωμα αγγλικων στελνετε τους μαθητες σας την τελευταια διετία?  (Αναγνώστηκε 19051 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Ναι, ειναι ακριβως για τις εξετασεις. Εχει και λεξιλογιο μεσα. Δε θεωρω οτι ειναι λιγα αν κανεις αυτα μαζι με αυτα που εχεις ηδη κανει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
σε ευχαριστω πολυ  irene.a !  :)

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
σε ευχαριστω πολυ  irene.a !  :)

Παρακαλω!  ;)

Αποσυνδεδεμένος ma_gaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ποιά είναι η γνώμη σας για το City and Guilds????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Ξέρω ότι δεν είναι εδώ η σωστή θέση για την ερωτησή μου αλλά έχει σχέση...
Το Κ.Π.Γ. έχει την ίδια "βαρύτητα" ή "αξία" με τα αντοίστιχα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων;
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ξέρω ότι δεν είναι εδώ η σωστή θέση για την ερωτησή μου αλλά έχει σχέση...
Το Κ.Π.Γ. έχει την ίδια "βαρύτητα" ή "αξία" με τα αντοίστιχα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων;
ναι

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
εγω ρωταω και για εξτρα υλικο προς βελτιωση και ενισχυση του επιπεδου μου.
της macmillan τα 10 practice tests ειναι ακριβως πανω στον τροπο εξετασης του κπγ γ1;
[/quote]το γ1 ειναι επιπεδο περιπου σαυτο που ονομαζουμε advanced οποτε οτι και να κανεις σε επιπεδο advanced θα ειναι καταλληλο.Απο κει και περα θα πρεπει να εξασκηθεις πιο ειδικα στον τυπο ασκησεων του κρατικου που οπως ανεφεραν και οι αλλοι ειναι ιδιαιτερος-διαφορετικος.
Οσο αφορα τωρα γενικα για τις βεβαιωσεις και οχι πτυχια οπως συνηθιζουν μερικοι να λενε, το κρατικο ειναι νεο και δεν ξερω πως θα εξελιχθει.Σαφως αναγνωριζεται στο ελληνικο δημοσιο αλλα δεν ξερω τι γινεται παραπερα ουτε και αν θα εχει την ιδια ισχυ σε 10 χρονια.Γιαυτο και επειδη οι μαθητες μου εχουν επενδυσει χρονια και χρηματα επι χρονια συνηθως συνιστουσα ενα απτα δυο αλλα ecce & Fce για κατι που διαχρονικα δεν αμφισβητειται. Συνηθως εστελνα για ecce  λογω μεγαλυτερης ευκολιας και αποσο ξερω το συγκεκριμενο ειχε ραγδαια προσελευση την τελευταια δεκαετια κατι επειδη το fce  παραδυσκολεψε και κατι επειδη η εξυπηρετηση απτο βρετανικο συμβουλιο που το εκπροσωπουσε ηταν αθλια.Προσφατα βεβαια ενημερωθηκα οτι εχει αποκτησει δικη του εκπροσωπηση και οι ανθρωποι ηταν πολυ πιο εξυπηρετικοι. ισως τωρα αλλαξει κατι. Επισης επειδη ειχα φροντιστηριο πολλα χρονια, οι υπαλληλοι γραμματειας που ερχοντουσαν (επειδη ζητουσα lower) ειχαν ολοι Michigan ,ολοι.Ενω παλιοτερα εμεις πηγαιναμε για Cambridge. To kpg δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα καθως ηθελε χρονο λογω διαφορετικοτητας αρα δεν εχω ουτε θετικη ουτε αρνητικη αποψη ως προς το στυλ του.Κι επισης ηταν δυσκολο να ετοιμασεις τμηματα για τοσες διαφορετικες εξετασεις.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ξερει κανεις περισσοτερα για αυτο το θεμα? με εχουν παρει τηλεφωνο οι ανθρωποι 1-2 φορες αλλ α δεν εχω καιρο να ασχοληθω.
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
παιδια βοηθεια. τι βιβλιογραφια και ποιες ιστοσελιδες προτεινετε για advanced; μαϊο ειναι οι εξετασεις;

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Με ενδιαφέρει και μένα!
Υπάρχει Κπγ για επίπεδο proficiency;;

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Με ενδιαφέρει και μένα!
Υπάρχει Κπγ για επίπεδο proficiency;;

Τα θεματα του κπγ γ2 ειναι ετοιμα απο την εξεταστικη επιτροπη εδω κ 2 χρονια αλλα δεν βγαινουν πριν λυθει το θεμα της επαρκειας διδασκαλιας για τους κατοχους προφ. Στην ενημερωση που μας εκανε η συμβουλος τις προαλλες ειπε οτι το θεμα βρισκεται στα δικαστηρια. Ζητουν - οπως κανουν εδω κ πολλα χρονια τωρα - την καταργηση της επαρκειας διδασκαλιας. Μολις κοινοποιηθει η ετυμηγορια του δικαστηριου θα ανακοινωθουν κ οι εξετασεις του κπγ. Γιαυτο δεν εχουν γινει εξετασεις τοσο καιρο.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
αυτο πια με την επαρκεια ,το γιοφυρι της αρτας... ειχα βρεθει σε συνελευση φροντιστων οταν ηταν ζεστο το θεμα και ζητουσαν ακουσον! καταργηση της επαρκειας αλλα οχι αναδρομικα!!!! να κοψει τους επομενους ανταγωνιστες.

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εεε βέβαια οτι μας συμφέρει γιατί αλλιώς τα μισά φροντιστήρια θα πρέπει να κλείσουν. μετά από ένα τέτοιο μέτρο θα ψάχνουν αγγλικούς και δεν θα βρίσκουν και θα αναγκάζονται να τους πληρώνουν αναλόγως προσόντων....ενώ τώρα σου λέει θα πάρω proficiency να μην έχει και απαιτήσεις...

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
δλδ. αν εγώ πω οτι θα χαρώ αν ισχύσει κ αναδρομικά θα με πείτε κακιά έ?? ;D (δεν πιστεύω βέβαια να ισχύσει αναδρομικά, δεν μπορεί να εφαρμοστεί)
αλλά βρε παιδιά εκμεταλλεύονται πολύ αυτό το θέμα της επάρκειας κ το θεωρούν όλοι κ τόσο φυσιολογικό με ένα proficiency να ξέκινουν δουλειά. ανεργοι είναι, έλα μωρέ θα κάνω μαθήματα αγγλικών!!
αμά πεις σε μαθηματικούς οτι ένας πρωτοετής φοιτητής μαθηματικών κάνει ιδιάιτερα σε παιδιά γυμνασίου θα το θεωρήσει απαράδεκτο, ενώ σε έμας θεωρείται κτ φυσιολογικο!!

εξήγησή : δεν θεώρω οτι  όλοι οι απόφοιτοι πανεπιστημίου είναι καλύτεροι από όλους τους επαρκειούχους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)