0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυριο θα παω να καταθεσω την αιτηση για ΑΣΕΠ και εχω δυο αποριες1. τι σημαινει "τον αριθμο παραβολου συμπληρωνουν οσοι υποβαλλουν ηλεκτρονικα την αιτηση τους"?2. οσοι εχουν προυπηρεσια 2 μηνων υποβαλλουν βεβαιωση προυπηρεσιας?επειγον παρακαλω πολυ
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Νοεμβρίου 06, 2008, 07:59:14 pmΑυριο θα παω να καταθεσω την αιτηση για ΑΣΕΠ και εχω δυο αποριες1. τι σημαινει "τον αριθμο παραβολου συμπληρωνουν οσοι υποβαλλουν ηλεκτρονικα την αιτηση τους"?2. οσοι εχουν προυπηρεσια 2 μηνων υποβαλλουν βεβαιωση προυπηρεσιας?επειγον παρακαλω πολυ Για το 1 μπορω να σου πω οτι το συμπληρωνουν οσοι στελνουν την αιτηση μεσω email..κατι το οποιο γινοταν αλλα φετος δεν γινεται... δεν ειμαι και πολυ σιγουρη. Παντως αυτο που εχς ==ω καταλαβει εγω ειναι οτι εαν στειλεις την αιτηση ηλεκτρονικσ δεν μπορεις να συμπεριλαβεις και το παραβολο σου μεσα οποτε...γραφεις τον κωδικο του..για να δουν αυτοι οτι το αγορασες! Αυτο εχω καταλαβει εγω...η ουσια ειναι οτι αφου θα πας να την καταθεσεις δεν χρειαζεται να γραψεις κατι εκει. Εγω και αλλες κοπελες που ρωτησα δεν εγραψαν κατι. Για το δευτερο δεν μπορω να σου απαντησω...το μονο που μπορω να πω οτι σημερα που πηγα να την καταθεσω ηταν μπροστα μου μια γυναικα και την ρωταει ο υπαλληλος εαν εχει προυπηρεσια κι εκεινη λεει εχω λιγοτερη ομως απο 6 μηνες οποτε δεν την εβαλαν.
καποιος που εκανε την αιτηση μου λεει ξανα παρακαλω πολυ τα δικαιολογητικα και τι γραφουμε εξω στον φακελο?
παιδιά βοηθήστε με..,. στο ηλεκτρονικό έντυπο έπρεπε να βαλω υπογραφή?