0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ποια φαση εκανες?πληρεις τα προσοντα?θελω να λυσω καποιες αποριες μου
α)ποιοι θεωρούνται φορεις δια βιου μαθησης δημοσιου τομέα?ειναι το πανεπιστημιο Μακεδονιας?(το συγκεκριμενο σεμιναριο ανηκει στο τμημα εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης του πανεπιστημιου που εχει σχεση με τη συνεχιζομενη εκπαιδευση)
β)οταν αναφερει κατοχοι Πιστοποιητικου Δια
Καλημέρα.Είμαι εκπαιδευτής σε ΚΕΕ.Ξέρει κάνεις,το σεμινάριο 25 ώρων "εκπαίδευση εκπαιδευτών" που παρακολουθήσαμε,σε ποιό σημείο της ηλεκτρονικής αίτησης το δηλώνουμε;
Από 1/1/09 θα είναι ανοιχτό για αιτήσεις
παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα μολις πηρα τηλ στη Γ.Γ.Εκαπειδευσης Ενηλικων για να επιβεβαιωσω τις απαντησεις-επιτελους επιασα γραμμη-και μου είπανα)ποιοι θεωρούνται φορεις δια βιου μαθησης δημοσιου τομέα?ειναι το πανεπιστημιο Μακεδονιας?(το συγκεκριμενο σεμιναριο ανηκει στο τμημα εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης του πανεπιστημιου που εχει σχεση με τη συνεχιζομενη εκπαιδευση)ναι ειναι το πανεπιστημιο Μακεδονιαςκαι για το κύριο υπομητρώο:β)οταν αναφερει κατοχοι Πιστοποιητικου Δια
Παράθεση από: walkleon στις Νοεμβρίου 19, 2008, 10:31:11 amΚαλημέρα.Είμαι εκπαιδευτής σε ΚΕΕ.Ξέρει κάνεις,το σεμινάριο 25 ώρων "εκπαίδευση εκπαιδευτών" που παρακολουθήσαμε,σε ποιό σημείο της ηλεκτρονικής αίτησης το δηλώνουμε;Σπουδές και Ειδικότητα>Διά
Παράθεση από: grooog στις Νοεμβρίου 19, 2008, 04:23:25 amα)ποιοι θεωρούνται φορεις δια βιου μαθησης δημοσιου τομέα?ειναι το πανεπιστημιο Μακεδονιας?(το συγκεκριμενο σεμιναριο ανηκει στο τμημα εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης του πανεπιστημιου που εχει σχεση με τη συνεχιζομενη εκπαιδευση)http://www.gsae.edu.gr/index.php/domesΠαράθεση από: grooog στις Νοεμβρίου 19, 2008, 04:23:25 amβ)οταν αναφερει κατοχοι Πιστοποιητικου Δια
Επειδη ψιλομπερδεύτηκα με αυτές τις δομές, η προϋπηρεσία στα "Ηρων" του ΙΔΕΚΕ μετράει?