0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ακριβώς είναι το εκπαιδευτικό υλικό Δια
Παράθεση από: panzos στις Νοεμβρίου 25, 2008, 06:28:29 pmΤι ακριβώς είναι το εκπαιδευτικό υλικό Δια
Στην Διδακτική Εμπειρία, θέλει τον χρόνο να τον γράψουμε σε ώρες. Εγώ ήμουν πχ μια χρονιά αναπληρωτής από 10 Οκτώβρη μέχρι 30 Ιουνίου. Πως στο καλό θα το μετατρέψω σε ώρες;Επίσης στις οδηγίες αναφέρει: " Στην κατηγορία «Άλλη Εκπαίδευση» ανήκει ό,τι δεν καταχωρείται στα προηγούμενα, π.χ. φροντιστήρια ". Καλά πως θα υπολογίσω ώρες που δούλευα τα τελευταία 4 χρόνια σε φροντιστήρια και τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλω για να αποδείξω αυτές τις ώρες;
Παράθεση από: killbill στις Νοεμβρίου 25, 2008, 06:57:36 pmΣτην Διδακτική Εμπειρία, θέλει τον χρόνο να τον γράψουμε σε ώρες. Εγώ ήμουν πχ μια χρονιά αναπληρωτής από 10 Οκτώβρη μέχρι 30 Ιουνίου. Πως στο καλό θα το μετατρέψω σε ώρες;Επίσης στις οδηγίες αναφέρει: " Στην κατηγορία «Άλλη Εκπαίδευση» ανήκει ό,τι δεν καταχωρείται στα προηγούμενα, π.χ. φροντιστήρια ". Καλά πως θα υπολογίσω ώρες που δούλευα τα τελευταία 4 χρόνια σε φροντιστήρια και τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλω για να αποδείξω αυτές τις ώρες;Έχει κανείς ιδέα;