0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
VKOTS εσυ που εχεις κανει την αιτηση μπορεις να με βοηθησεις στη συμπληρωση της?ή τελος παντων οποιοσδηποτε αλλος...α)Σχετικα με τα κουτακια "ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων" και "επιμορφωση για εκπαιδευση ευαισθητων κοινωνικα ομαδων":Ποτε τσεκαρω το καθένα?Τσεκαρω αυτο με το οποιο θα ηθελα να ασχοληθω ή σε αυτο που εχω καποια επιμορφωση?γιατι στις οδηγιες λεει για το πρωτο κουτακι να το τσεκαρουν μονο οσοι εχουν επιμορφωση για ΑΜΕΑ?μα γιατι,αναρωτιεμαι,αφου δε λεει μονο για ειδικη αγωγη αλλα και για εκπαιδευση ενηλικων.β)Σχετικα με την "ημερομηνια πρωτης ασφαλισης":εγω που δεν εχω ασφαλιστει ποτε το αφηνω κενο?ή μηπως εννοει την ημερομηνια που πρωτοεκδόθηκε το ΑΦΜ μουγ)στο δευτερη ειδικοτητα ή τριτη ειδικοτητα ειναι για οσους εχουν εχουν ενα δευτερο ή τριτο πτυχιο,ή για ολους καιε εννοει ενναλακτικες σε πεδια που θα θελαμε να ασχοληθουμε?PLZ ας με βοηθησει καποιος.....
Πάντως για όσους έχουν κάνει αίτηση και στείλαν τα χαρτιά τους , έχω την πληροφορία οτι οι αιτήσεις που κατατέθηκαν είναι πολύ περισσότερες απ αυτές που περιμέναν και ο έλεγχος και κατα συνέπεια το μητρώο θα καθυστερήσουν πολύ.Σκέφτονται μάλιστα να προσλάβουν και εξτρα προσωπικό για τον έλεγχο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών!!
Παράθεση από: grooog στις Ιανουαρίου 07, 2009, 12:49:14 pmVKOTS εσυ που εχεις κανει την αιτηση μπορεις να με βοηθησεις στη συμπληρωση της?ή τελος παντων οποιοσδηποτε αλλος...α)Σχετικα με τα κουτακια "ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων" και "επιμορφωση για εκπαιδευση ευαισθητων κοινωνικα ομαδων":Ποτε τσεκαρω το καθένα?Τσεκαρω αυτο με το οποιο θα ηθελα να ασχοληθω ή σε αυτο που εχω καποια επιμορφωση?γιατι στις οδηγιες λεει για το πρωτο κουτακι να το τσεκαρουν μονο οσοι εχουν επιμορφωση για ΑΜΕΑ?μα γιατι,αναρωτιεμαι,αφου δε λεει μονο για ειδικη αγωγη αλλα και για εκπαιδευση ενηλικων.β)Σχετικα με την "ημερομηνια πρωτης ασφαλισης":εγω που δεν εχω ασφαλιστει ποτε το αφηνω κενο?ή μηπως εννοει την ημερομηνια που πρωτοεκδόθηκε το ΑΦΜ μουγ)στο δευτερη ειδικοτητα ή τριτη ειδικοτητα ειναι για οσους εχουν εχουν ενα δευτερο ή τριτο πτυχιο,ή για ολους καιε εννοει ενναλακτικες σε πεδια που θα θελαμε να ασχοληθουμε?PLZ ας με βοηθησει καποιος..... α) αυτά τα κουτάκια τα τσεκάρεις μόνο αν έχεις κατάλληλη επιμόρφωση.β) χωρίς να είμαι σίγουρος, το αφήνεις κενόγ) Η δεύτερη ειδικότητα είναι για αυτούς που έχουν και δεύτερο πτυχίο.Πάντως για όσους έχουν κάνει αίτηση και στείλαν τα χαρτιά τους , έχω την πληροφορία οτι οι αιτήσεις που κατατέθηκαν είναι πολύ περισσότερες απ αυτές που περιμέναν και ο έλεγχος και κατα συνέπεια το μητρώο θα καθυστερήσουν πολύ.Σκέφτονται μάλιστα να προσλάβουν και εξτρα προσωπικό για τον έλεγχο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών!!
ναι το πρόγραμμα του μακεδονίας θεωρείται επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το μεταπτυχιακό δηλώνεται στην τυπική εκπαίδευση.